Sipilän pitäisi palata keskustan johtoon, muuten ohraleipä heitä odottaa

Miksi, siksi, että hajuttomat ja mauttomat Kaikkonen ja Kulmuni eivät ratkaise kepun kohtaloa. Hän oli se, joka ravisteli pölyyntyneitä politiikan nurkkia kaikkien syytösten hiekkalaatikolla.

Näin, kun etäämpää katsoo, Sipilä on sanojensa takana seisova mies. Tekee mitä lupaa, vaikka aidat kaatuisivat. Kepu joutui hallituksessa kokoomuksen panttivangiksi yksityistämisessä ja sai syyt niskoilleen. Olikohan taksiuudistuskaan yksin kepun tai Bernerin heiniä ? Miettikää ?

Kokoomus käänsi takkinsa hallituksen erotessa välittömästi Helsingin eduksi. miksi ?
Nyt kikyjä ym. talousviisaat kaipaavat- miksi ? Jokaisen, joka on työelämässä, pitää osallistua talkoisiin. Siitä ei ketään nälkä yllätä.

Hallitus on ainoa ja viisas paikka olla vaikuttamassa tulevaisuuteen ilman ilmi tulleita katteettomuuksia mm. taivaita syleilevä Suomikin, ilmasto edellä.

9 vastausta artikkeliin “Sipilän pitäisi palata keskustan johtoon, muuten ohraleipä heitä odottaa”

  1. Heikki saatat olla oikeassa, mutta minä uskon kylläkin naisenergiaan. Saattaa käydä niin, että meillä pyyhkäisee tuulahdus pohjoisesta, sieltä yleensä tuleekin uskottavuutta ja uutta voimaa Keskustankin riveihin.

  2. Sipilä lupasi että tuhoaa kaiken vanhan ja niin hän todella teki.

    Muutama vuosi lisää Sipilää niin eduskuntatalokin on myyty venäläisille kiinteistösijoittajille.

  3. Jaa, en erityisemmin kaipaa kepulisakkia maakuntahimmeleineen sotkemaan asioita.
    Toki vielä vähemmän virheitä ja vasureita sekä demujen täydellistä tietämättömyyttä talouden periaatteista.

  4. Sipilän takia juuri otti ohraleipä ja nyt Keskusta siitä pyrkii eroon. Varsinkin Kulmuni vaikuttaa aidolta alkiolaiselta eikä vara-kokoomuslaiselta niin kuin Sipliä. Sipilän johdolla Keskustan kannatus putoaisi alle kymmenen prosentin.

    Mitä kikyihin tulee niin sen piti parantaa viennin kilpailukykyä. Millä tavalla esimerkiksi ylimääräiset kokoukset parantavat sitä aloilla, joilla ei ole viennin kanssa mitään tekemistä? Sipilän logiikalla kaikki´ovat jossain liukhihnalla tekemässä vientituotteita ja kasaavat niitä muutaman enemmän kikyn voimalla. Mahtoiko Sipliä itsekään istua pääministerin työhuoneessa joka päivä viisi minuuttia pidempään kuvitellen parantavansa silllä Suomen viennin kilpailukykyä?

  5. Eihän Sipilä voi palata puolueensa johtoon koska on jo puolueen puheenjohtajana, se miten hän tehtäväänsä on suhtautunut vaalien jälkeen kertookin sitten oleellisen siitä, ettei tehtävä enää kiinnosta.

    Pääministerinä onnistui ja epäonnistui, kuten kaikki aiemmat ja myös kaikki tulevat.

    Keskustajan pelastajaksi en ainakaan Kaikkosta näe, Kulmunista en osaa sanoa muuta kuin, että aika ympäripyöreitä lausuntoja vähän joka asiasta, vähän joka suuntaan,kuulostaa siis poliitikolta.

    Jotenkin kuitenkin vaikuttaa siltä, ettei Keskustassa kovin hyvin tunnisteta niitä ongelmia, jotka perinteistä agraaripuoluetta vaivaa vastakkaiseen suuntaan kehittyvässä maailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *