37 vastausta artikkeliin “Täällä eräs turkulainen ”persudosentti” valvoo, ettei vain persuja arvostella kommenteissa ?”

  1. Tämä odottaa hyväksyntää Väiskin blogissa. Julkaisen varmuuden vuoksi.

    juhani karjalainen
    26.8.2019 09:59
    Kommenttisi odottaa hyväksyntää.

    Ja persudosentit Hankamäki ja Luukkanen käyvät sisäministeriä vastaan sekä yleistä lainkuuluvasuutta vastaan. Mikähän tämä poppoo oikein on kun eivät sovi yhteiskunnan laillisiin raameihin ?
    Ja vielä heidän ”mestarinsa” yllyttää kansanedustajia vastustamaan laillista poliisitutkintaa rasistista puheista. Persujen poliittinen poliisi ( polpo) kuulemma valvoo Suomen laillisuutta.
    http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280011-sisaministerin-vihreita-hedelmia-poimitaan
    … Hankamäki hyökkää sisäministeriä vastaan ikään kuin sisäministeri olisi tyhmä toimissaan, koska on vihreä.
    http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280004-heratys-sisaministeri-ohisalo-poliisien-ampujat-valittomasti-vastuuseen
    … Luukkanen syyttää sisäministeriä vastoin todellisuutta keskittymään poliisin toimintaan enemmän kuin ISIS- morsiamiin. Dosentti ei tiedä mitään sisäministeriön toiminnasta -juttu paljastaa.
    Mikä ja kuka ohjaa tällaista laillisuutta vastaan hyökkäämistä ?
    … ja lopuksi Ritala, joka todella rakastaa persuja:
    http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280008-perussuomalainen-totuus

    1. Sananvapaudellakin pitää olla raja, mitä hyvänsä ei voi suustaan päästää mitä hyvänsä sananvapausen nimissä ja loukata tahallaan muista ihmisiä.

  2. Kumman fasismin, punaisen vai mustan? (Versus unkarilainen kirjailija Denis Kiss, josta Matti Rossi kirjoitti ilmiantokirjeen Unkarin kirjailijaliitolle 11.4.1975 eli vielä samana päivänä kun Kiss oli esittänyt tämän kysymyksen Rossille Suomen kirjailijaliiton tiloissa .
    Tarkempi tieto löytyy sitä haluaville lähteestä: Internet, Suomen Kuvalehti 30.5.2007, artikkeli ”Erään ilmiannon anatomia.”

  3. ”Sananvapauden riisto on yksi fasismin merkki sanoo Harri Rautiainen. Olen samaa mieltä.”

    Karjalainen on siis fasismin kannattaja, kun kaikin keinoin haluaa estää persujen olemassaolon ja kieltää persuilta kannanotot asioihin ja mielipiteen esittämisen..

    1. Haluaahan Karjalainen fasistisesti lopettaa tämänkin blogin persukammossaan.

      1. Minä taas haluan, että persuvalheiden ylläpitäjät pannaan boikottiin. Fasisitseen toimitaan liittyy manipulointi ja epätotuuksien muuttaminen totuuksiksi, niin kuin persut näyttävät tekevän.

        1. ”Fasisitseen toimitaan liittyy manipulointi ja epätotuuksien muuttaminen totuuksiksi”
          Olet Karjalainen tässä asiassa oikea malliesimerkki.

          1. En tiedä mistä tunne mahtoi tulla, mutta juhakki on kuin ”Ylilaudan öyhöttäjä”. Aina sama lause jolla asia yritetään kääntää takaisin, vaikka vuosikymmen on jo vierähtänyt.

            Kantsis varmaan keksiä jokin uusi slogan, orwelli…

            1. Jaa, sama vanha paskanjauhanta ja asiaton nimittely päälle.
              Etpä ole toistaiseksi asiaa kyennyt _KKK-raukka esittämään oikeastaan missään kommentissasi.
              Sääliksi alkaa käymään tuo kyvyttömyys….

    2. juhak, fasismin määritelmä osuu juuri kohdalleen tämän kanssa. Oikea iL Duce

  4. ”Minä taas haluan, että persuvalheiden ylläpitäjät pannaan boikottiin. Fasistseen toimitaan liityy manipulointi ja epätotuuksien muuttaminen totuuksiksi, niin kuin persut näyttävät tekevän.”

    Mistä niitä objektiviisia totuuksia sitten löytyy? LInkeistäkö, joista löytyy tutkimuksia joita linkkaaja itse ei ole edes lukenut, tai sitten ei ole ymmärtänyt lukemaansa?

    Mitä tulee totuuksiin ja epätotuuksiin, toisen epätotuus on toisen totuus: Palatkaamme vielä Suomen kirjailijaliiton tilaisuuteen 11.4.1975, jossa vieraana oli Unkarilainen kirjailija Denis Kiss. Matti Rossi esitti näkemyksenään eli omana totuutenaan, että talvisota on käsitettevä fasismin hyökkäykseksi sosialismia vastaan. Johon Denis Kiss kysäisi viattomasti, että Punaisen vai Mustan fasismin (Anna- Maija Raittisen kääntämänä: Kumman fasismin, itäisen vai läntisen?) – kohtalokkain seuraamuksin.

  5. Karjalaiselle ihan malliksi seuraava kommentti:

    ”Voltaire (1694-1778) on tämän ajatuksen isä. Lentävien lauseiden sanakirja (Suomen kielen sanakirjat 5, 1982) antaa sanamuodon ”Olen eri mieltä kanssasi, mutta olen valmis kuolemaan sen puolesta, että sinulla on oikeus sanoa se””

    Karjalainen puolestaan on täysin päinvastaista mieltä halutessaan vaientaa persut.
    Se on fasismia Karjalainen.

    1. Tulee mieleen Juicen laulu siitä miten rauhanvastustajat pitää ampua. Fanaattisuus on yleensä huono asia riippumatta minkä puolesta on fanaattinen.

  6. Sillä ei ole sananvapauden kanssa mitään tekemistä että itse kontrolloi oman bloginsa kommentteja.

    Moderointijonoon taas kommentit menevät aina kun ei ole kirjautunut sisään, tai jos viestissä on suuri määrä linkkejä.

  7. ”Avuttomia Ministerit: 4,5 avustajaa/henkilö, 32 miljoonaa euroa/kausi, 128 miljoonaa euroa/neljä vuotta. Mie körryytän vanhalla rollaattorilla kuset housussa.”

    Tämmöinen tekstiviesti eilisen Lapin Kansan mielipidesivulla. – Paljon keskustelua tuo ministereiden avustajaleegio on herättänyt eikä suotta. Ovatko nämä ministerit niin tyhmiä, etteivät pärjää omin nokkinensa, vai pitikö tovereille järjestää muhkeapalkkainen neljän vuoden (?) suojatyöpaikka, vaiko kaksi kärpästä samalla iskulla?
    Niin, vappusatanen oli ja meni ja hallitus on aloittanut taipaleensa ennätysmäärällä ministeriavustajia. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ei nuo tosiasiat muuksi muutu, vaikka laskettaisiin liikkeelle minkälainen savuverho hokemalla oppositiossa olevasta maan suurimmasta puolueesta: PerSut sitä, perSut tätä.

  8. Perustelu on ollut eu- puheenjohtajuus ja siihen liittyvät avustajajoukot. Toivottavasti eivät jää pysyviksi.

    Tiedoksi persut ei ole maan suurin puolue, jonka perusteella hallitus muodostettiin eikä siksi nouse edes seuraavissa vaaleissa. Siitä varmaan kaikki vähänkin järki päässä olevat ovat samaa mieltä. Paitsi tietenkin järjettömät persut.

  9. Persut ovat erittäin hanakoita ”loukkaantumaan” reviirinsä kosketuksesta, sehän on täällä tietysti valtavirtaa ja helposti havaittavissa.

    Puolenkymmentä persua päivystää luurit päässä ja sormet hikisinä näppäimillä, jos nyt sitten kerran viikossa tulisi ”persuvastainen” kommentti. Persuvastaisuuteen tietenkin riittää se, ettei nyt satu olemaan just samaa mieltä.

    Ja sitten ei kun menoksi, siinä olkinukkea palaa ja savuverhot toimii, Putinin KGB:n trolleja kompataan tai sitten muuten vain persuillaan. Ja kun ei muu auta, otetaan ”lääke-ja alkoholijutut” käyttöön, tai sitten lopulta tukeudataan suoriin valheisiin, joissa ”aamukahvi menee väärään kurkkuun”..

    Tämä on vähän kuin koulukiusaajien media, avauksien ja avaajien määrä ja laatu kertoo siitä korutonta kieltään.

  10. ”Sananvapauden riisto on yksi fasismin merkki sanoo Harri Rautiainen.”

    Kiitos maininnasta, Heikki! Kun kirjoitin tuon, viittasin halusta lopettaa tämä Pirkan Blogit liian persumyönteisenä alustana.

    1. Kirjoitin myös, että 1930-luvulla ’sananvapautta toteutettiin’ rikkomalla työväenlehtien painokoneita. Kuka särkee Kyuun palvelinen?

    2. ”Pirkan Blogit liian persumyönteisenä alustana.”

      Kuinka alusta, palvelimena toimiva tietokone ja sen ohjelmat, voisivat olla johonkin suuntaan erityisen suosiollinen? Eikö kirjoittajat määritä sisällön?

  11. täällä ”tapio/karjalainen” jatkaa tuttuun tyyliinsä… 🤣🤣🤣

  12. Älä nyt mene lilllukanvarsiin JK, rapatessa roiskuu ja tekevälle sattuu. Nyhräämällä tai toisten selän takana pälyilemällä hukkuu taustameluun.

  13. Ei lillukanvarsiin eikä varsinkaan muunneltuun totuuteen. Rikossyytteitä ei ole vielä nostettu. On vasta aloitettu tutkinta mahdollisista rikoksista.

    Entäs tuo 4-0. Eikös tuossa joukossa ole yksi kristillinen ja yksi sosialidemokraattikin?

  14. Lähde: Internet Yle Uutiset 8.8. 2019. -Yle mittasi: Hallituspuolueiden suosio nousi ensi kertaa, keskusta pääsi aallonpohjasta.
    Puoluekannatus (%)
    PS – 19,6
    KOK – 16,8
    SDP – 16,3
    VIHR – 15,1
    KESK – 12.6
    VAS – 8,7
    KD – 3,5
    LIIK – 1,2
    MUUT – 1,9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *