”Tankki täyteen” saa syytteen halvalla ostamisesta ja ”Reinikainen” syytteen poliisin halventamisesta ja…

… minä, kun vastasin Seura-lehden tv- Liikas-sketseistä ja saan kohta syytteen ja pääsen linnaan. Niissä sketsailtiin kaikista ilmiöistä ja ihmisistä, jotka olivat hauskan sketsin arvoisia. Kunniansa saivat Manusta Pölhölän Kustaaseen.

Katsojilla oli hauskaa ja ne purivat jopa niin, että lukijaraati ja lukijatutkimukset pitivät Liikas-mainontaa parempana kuin lehden omaa sisältöä. Siitähän silloinen päätoimittaja ”riemastui” eli loukkaantui. Kas, kun ei nostanut syytettä Liikasta vastaan. Mutta naureskeli itse salaa toimitukselta ja otti konjakit.

Tämä kaikki kai sai alkunsa erään valtakunnansyyttäjän toimista teemalla ”sananvapaus”.

Pirkka-Pekka Petelius meni naruun loistavista  ”manne ja lappilais”-sketseistään ja Aakea vituttaa moinen katumus.

Jo me olemme ajautuneet takapajulaan, joita ohjaa kaiken maailman turhakkeet sekä ”muka-lainsäädäntö” ja ihmisoikeudet ja kaapissa piilottelijat.

Jos nyt tekisin politiikasta sketsejä, siellä olisi otollisina kohteina eräs vastuuministeri ja eräs pölhöjä täynnä oleva yhdenasian puolueen parhaat mölisijät. Ja, vakuutan että hauskaa tulisi !

Tapio Liinojakin älähti ihan oikein:

https://www.is.fi/viihde/art-2000006318249.html

 

11 vastausta artikkeliin “”Tankki täyteen” saa syytteen halvalla ostamisesta ja ”Reinikainen” syytteen poliisin halventamisesta ja…”

  1. On turhaa syytellä niistä jotka on tehty jonkin lakipykälän tuloa paljonkin ennen ne jotka ovat tulleet sen lakipykälän tulon jälkeen on sitten eri juttu
    Minuakin sanottiin Rovniemen polttajaksi n viisi vuotiaana tosin se Rovaniemi oli poltettu jo ennen syntymääni
    Oliskos ollut rasimia sekin terv tepivaari

  2. Oikeuden olisi oltava tasapuolinen. Peteliuksen pilkka sketsit ovat taatusti olleet vähemmistöille haitallisempia kuin jotkut Räsäsen Luther-säätiölle kirjoittamat jaaritukset, kuka niitä edes jaksaa lukea paitsi ne jotka etsivät syytteen aihetta? Peteliuksen sketsit sen sijaan ovat Cmorella edelleen. Pilkkaaviksi nuo kehnot sketsit tajusi jo aikanaan ja Rainer Friman niistä oli jo silloin huomauttanut. Kanadassa nousi kova kohu siitä kun pääministeri oli joskus esiintynyt naamiaisissa naama mustattuna.

    Parempi tietysti olisi, että vanhoja asioita ei liikaa kaiveltaisi. Mutta Peteliuksen pilkka sketsit pitäisi kyllä velvoittaa poistamaan julkisilta kanavilta, ovathan ne avoimen rasistisia.

  3. Sanon niinkuin tuolla toisellakin blogilla, parempi olisi kun elettäisiin elämää nyt ja tulevaisuudessa, eikä tongittaisi menneisyyttä. Kyllä menneestä löytyy vaikka mitä, ihan Hannu Salaman Juhannustannsseista, nykypäivän ”mee too” syytettyihin asti.

  4. Petelius on taitavampi näyttelijänä ja viihdeohjelmien sisällöntuottajana kuin poliitikkona.

    Suomalaisille on turha tarjota sarkasmi-tyylilajia. Halki, poikki ja pinoon se olla pitää. ”Kiitos Huuhkajat! Kiitos veteraanit!”

    Tässä on nyt eräs välillinen sivunäytös SDP:n Antti Rinteen onnettomassa hallitusratkaisussa. Hän otti hallituskumppanikseen vihreät, tuon tilapäisesti kasvussa olevan tyhjäntoimittajapuolueen, jonka höttöpolitiikan keskeistä sisältöä vastaan tämäkin mielenosoituksellinen rikosilmoitustehtailu protestimielessä suuntautuu. Tehtailu muistuttaa 60-luvun asevelvollisuudesta kieltäytymisen yllytysoikeudenkäyntejä. Tuolloin presidentti Kekkonen pelasti viranomaisten kasvot, mutta kampanjalla oli kyllä vaikutusta kehitykseen.

    Vihreillä on paljon äänestäjiä mikä ei tarkoita sitä että heidän kanssaan pitäisi politiikan vakavammin ja rakentavammin ottavien olla yhteistyössä. Eihän vielä enemmän äänestäjiä omaavan perussuomalaistenkaan kanssa haluta olla. Haihattelevat polittiset nollat, perussuomalaiset ja vihreät, muodostaisivat – tulevaisuudessa muodostavatkin – sopivan oppositioytimen lisättynä vielä kahdella kapea-alaisella yhden asian liikkeellä RKP:llä ja KD:lla huomispäivän asiallisten voimien hallitukselle

    Kunniakkaan menneisyyden (SKDL vaan ei SKP) omaava vasemmistoliitto rinnastuu ja rinnastetaan monessa asiassa vihreisiin. Kovin toivottavaa olisi että vasemmistoliitto karistaisi harteiltaan vihreisiin vivahtavan valheellisen hämyviitan ja profiloituisi taas ryhdikkäänä edistyksellisiä voimia ja työväenliikettä edustavana voimana. Silloin sillä olisi paikka rakentavana hallituspuolueena SDP:n, kokoomuksen ja keskustan kumppanina.

    Rinteen hallituksen tielle kasautumassa olevat ongelmat johtuvat Rinteen vahingollisesta hallitusratkaisusta – kun hän hylkäsi kokoomusyhteistyön. Sillä yhteistyöllä ei olisi saavutettu yhtä lukuisia uudistuksia, jotka nyt jäävät illuusioiksi ja jotka nykyhallituksen vastavoimaksi väistämättä syntyvä seuraava jyrkkä oikeistohallitus sitten oitis mitätöi. Mutta se mitä olisi sitkeän väännön tuloksena saavutettu olisi ollut kestävää oikeisto – vasemmisto rajalinjan ylittänyttä pysyvää kehitystä.

  5. Jos Petelius oli parempi näyttelijänä kuin poliitikkona niin sitten häntä ei pitäisi eduskuntataloon päästää hetkeksikään. Ns. sketsit olivat jonkun asian hokemista ja kesken kaiken Petelius alkoi hymyillä itselleen, aivan surkeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *