Voi että, että persuja vit…aa- ihanaa !

Väärin äänestetty, kun äänestitte persuja.  Eivät kelpaa mihinkään, ei hallitukseen, ei kokoomuksen kumppaniksi oppositioon, ei EU-jytkyn tekijäksi , ei muodostamaan uutta EU-vastaista ryhmää, Ruotsidemokraatitkin nauravat,  Halla-ahon logiikka petti ja hymy hyytyi.

Kansa on viisasta, persut eivät, siis lauletaan yhdessä:

– persut ei oo mittään

– halla ei oo mittään

– kaikki persut eivät oo mittään…

41 Replies to “Voi että, että persuja vit…aa- ihanaa !”

 1. Taitaa tuo otsikko koskea ennemmin sinua kuin persuja.
  Tuo kaikki oli odotettua, kun kaikki muut puolueet jo ennen vaaleja uhosivat kieltäytyvänsä kaikesta yhteistyöstä persujen kanssa.
  Typeryys lienee periytyvää ja tulossa oleva hallitus tulee maksattamaan kaiken holtittomuuden sinullakin.
  Kokkarit kiukuttelevat oppositiossa ja viimeisen tiedon mukaan persujen kannatus vaan kasvaa.
  Joko olet ostanut pelkän menolipun Pohjois-Koreaan?

  1. Karjalaisen Kepulit nuoli viimeksi Kokkareiden persettä, nyt ne nuolee Demareiden persettä 🤣🤣🤣

 2. ”Mukailisin vanhaa komppaniamme marssilaulua seuraavaan tyyliin ”Kauvan on kärsitty vilua ja nälkää kepuleiden SOTE-kuopissa taistellessa”” 🤣🤣🤣

 3. Persut ovat kallellaan rasismiin ja osa heistä näyttää myös hyväksyvän Venäjän Putin-diktatuurin väkivaltaiset otteet. Mallia haetaan Euroopan äärioikeiston sekopäiltä, jota Kreml tietenkin rahoittaa ja tukee.

  Huhtasaari ei usko evoluutioon eikä tieteeseen, ehkei myöskään siihen että jääkausi on joskus ollut?

  Miten tuollainen porukka sitten sopisi maamme asioita hoitamaan? Huhtasaari ei edes tiedä mitä termi ”ihmisoikeudet” tarkoittaa…

  Halla-aho yrittää suitsia rasistista nuorisojärjestöään, ilmeisen huonolla menestyksellä, määrärahat on nyt kintaalla.

  Näilläkö sitten pitäisi mennä ja maata rakentaa?

  1. Huhtasaari ei ymmärtääkseni pidä Darwinin lajien syntyteoriaa tieteellisesti todistettuna. Aihetodisteita on runsaastikin, mutta kun ne eivät tieteen teossa oikein riitä.

 4. Niin ja sitten kaiken kukkuraksi sahuri Hakkarainen, mahtaako tuo lähteä europarlamenttiin tuomaan Suomelle kunniaa osaamisellaan?

  Eiköhän Teuvo päihdy suuren maailman houkutuksista ja kuti jää piippuun.

  Toki ketään ei saa tuomita ennalta, kaikki jää nähtäväksi.

  1. Eurovaalien tulos oli minulle pettymys. Suomalaisen median valtaisa venäjätrolliarmeija saattoi aiheuttaa passiivisuutta PS:n kannattajissa.

 5. EU-vaalit oli hieno juttu, ihmiset näyttivät etteivät halua läheä äärioikeistolaisten touhuun mukaan.

  Halla-aho hävisi, siitä tuskin on erimielisyyttä…

  1. ”EU-vaalit oli hieno juttu, ihmiset näyttivät etteivät halua läheä äärioikeistolaisten touhuun mukaan.

   Halla-aho hävisi, siitä tuskin on erimielisyyttä…”

   ————————————–

   Halla-aho hävisi tosiaankin hävisi – ehdokaslistalta. Jos olisi ollut mukana, niin olisi tullut lisäpaikka. Nyt vain äänet ja prosentuaalinen osuus nousi. Äärioikeisltolla, kuten freudentalisti puolueella ja kokoomuksella prosentuaaliset osuudet alenivat.

   Trollien koohotus ennen vaaleja saattoi alentaa äänestysaktiivisuutta. Suomessa jäätiin äänestysaktiivisuudessa yli 10 prosenttiyksikköä alle EU:n keskimääräisen tason. Ilman hiilimonomaanikkojen (vihreät) aktivoitumista olisi osallistuminen tippunut alle 40%:n. Hieno homma Tapsan ja Karjalaisen mielestä tuo äänestäjien passiivisuus? 59 prosenttia äänestäjistä ei löytänyt yhtäkään äänestämisen arvoista. Hieno homma siis? Halla-ahon osallistuminen olisi nostanut osallistumisen lähemmäksi EU-tasoa.

   ——————————-

   ”EU-vaalit oli hieno juttu, ihmiset näyttivät etteivät halua läheä äärioikeistolaisten touhuun mukaan.”
   ————

   EU-vaalit osoittivat laskennallisesti tarkastellen, ettei kansa halua lähteä koko EU-touhuun mukaan.

  1. Kyllähän evoluutio on selviö. Mutta evoluutioprosessi on tieteelliseltä kannalta selvittämättä sen suhteen, miten uudet lajit syntyvät. Taisi Darwin kirjoittaa sellaisen kirjan kuin ”Lajien synty”, jossa hän lukuisten aihetodisteiden valossa uumoili, miten lajit olivat syntyneet.

   Evoluutiota eli lajin sisäistä muuntumista tapahtuu jatkuvasti. Esimerkiksi suomalaisen nuorison älykkyysosamäärä nousi viime vuosisadan lopulla. Nyt sen on havaittu olevan laskusuunnassa, mutta kehitys ei ole välttämättä ollut geneettistä. Voi olla, ettei älykkäillä ole tarpeeksi lapsia. Urapyrky vie mahdollisilta äideiltä kaiken ajan.

  1. Miltähän?
   Nyt näyttää pienituloisen maailma huonolta, kun pienituloisia puolustavien vihervasuripuolueiden veronkorotukset kohdistuvat jälleen liikkumiseen ja asuntoon.
   Samalla palautetaan pakkoruotsittaminen ja suomenkielisten kyykyttäminen kunniaan ja pakotetaan perheet ”tasa-arvon” tekopyhyyden nimissä pakosta isävapaaseen – tai jäämään sitä ilman, jos isä on ainoa, joka tuo rahaa perheen elämiseen.

  2. ”Suomi pelastui.”

   arkoitatko, että vihreät pääsivät pelastamaan Suomea ajamalla teollisuuden alas ja ajamalla köyhät ulos pakkasen ja kerjuulle?

 6. Juhakki – Orwell on taas irti, ei mitään jarkeä ”pakkoruotseissa ” ja ”isävapaissa”…

  Ehkäpä kannattaisi pysyä aiheessa, Orwell?

 7. Tätä samaa ”persublogi” linjaa samasta IP-osoitteesta… toinen blogin tekijä ja toinen blogiin kirjoittaja, skitsofrenia… 🤣

  1. ”Tätä samaa ”persublogi” linjaa samasta IP-osoitteesta… toinen blogin tekijä ja toinen blogiin kirjoittaja, skitsofrenia… 🤣”

   Isä ja poika?

   1. Mutta kone voi olla jonkin kansallisvaltiovihamielisen tahon kaappaama ja kone suoltaa lööperiä markkinoille ilman, että koneen omistaja mitään tietäisi.

    1. Helsingin yliopistossa vaikutti vuonna 2019 ilmeisestikin freudentalismin kyllästämä suomivihamielinen professori. On mahdollista, että äijästä kystä-kyllä saaneena joku lähetti vihaviestejä äijän tietokoneen kautta ruotsinkielisille. Vaikka äijä muuten käyttäytyi provokatorisesti Karjalaisen ja Tapsan tapaan, niin tuskinpa hän tässä oli kunnostautunut.

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Sundberg

     ”Jan Sundberg (s. 12. tammikuuta 1949) on suomenruotsalainen valtiopolitiikan professori Helsingin yliopistosta. Hän on julkaissut monia tutkimuksia suomalaisesta puoluejärjestelmästä niin englanniksi kuin ruotsiksi.”

     ”Vuonna 2013 Yle uutisoi, että Sundbergin tietokoneelta oltiin lähetetty vihaviestejä ruotsinkielisille suomalaisille.[2]

     Sundberg on antanut usein haastatteluja ulkomaisille tiedotusvälineille Suomen politiikkaa koskien. Vuoden 2015 vaalien jälkeen Sundberg arveli norjalaisessa Aftenpostenissa että perussuomalaisten istuessa hallituksessa Itä-Suomessa pakollinen ruotsin opetus poistuu ja tilalle tulee pakkovenäjä.”
     —————————————

     Sinänsä pedagogisesti arvioiden pakkovenäjälle olisi idässä enemmän tarvetta kuin pakkoruotsille. Mutta pakollinen kieli tulisi olla oppilaan itsensä valittavissa. Alimmilla asteilla tietenkin englanti siis pedagogia -periaatteella.

     Arvelisin, että Sundbergin seinältä löytyy rotutohtori A. O. Freudenthalin rintakuva.

   1. No nimimerkki ”Mage” on kyllä aika hukassa.
    Hemmetinmoista varjonyrkkeilyä mutta kenen kanssa?

  2. Marko, ”Kasojen ampuja” muka skannaa IP-osoitteita..

   Miten Kuunsäteellä menee, onko vielä vapaa?

 8. Joku pöhkö esitti täällä kerran, että Pirkan Blogeissa on liikaa Perussuomalaisia käsitteleviä avauksia. Kukahan se mahtoi olla?

 9. Pojat ovat aina poikia, mietin kun luin avauksen ja hymyilin vinosti.
  Asiaan.
  Suomessa on siirytty ruotsalaiseen demokratiaan, jonka mukaan laillisilla vaaleilla valittujen kansanedustajien kanssa ei tarvitse tehdä yhteistyötä. Siinähän kyllä toteutuu demokratian enimmäissääntö, mutta ei demokratiaan kuuluva sääntö, jonka mukaan vähemmistöjä on suojeltava enemmistön tyrannialta.
  Ettei sellainen kuulu parlamenttiin? Pitäisi kuulua, ja jos sitä ei noudateta, ei pidä höpistä että Suomi ja Ruotsi ovat demokraattisia maita. Pitää sanoa rehellisesti että Ruotsi ja Suomi ovat osittain demokraattisia valtioita.
  No, on Rinteen oma asia, jos hän haluaa että perusuomalaisten kannatus nousee.

  Että Laura Huhtasaari ei usko evoluutioon? Entä sitten. En usko minäkään eikä usko moni muukaan, mutta kaikki eivät kehtaa sanoa leimautumisen pelossa.
  – Evoluutio on ideologia, joka on typeryyden riemuvoitto järjestä. – Thomas Nagel, maailmankuulu yhdysvaltalainen filosofi ja ateisti.

 10. Persut hävisivät vielä pakkoruotsiottelunkin. Demokratia on niin kummallinen, että enemmistö voittaa ja persujen kaaliin se ei mahdu. Jopa Kepu, RKP ja vasurit äänimäärältään pienemmät saavat äänensä kuuluviin hallituksen kautta.

  Huhtasaarella on ilmeisesti kaksisuuntainen sellainen, kun tolkkua ei tule ristiriitaisiin puheisiin. Luulee olevansa ”Maria”.

  Halla-aho on kadonnut maan alle tai ilmeisesti EU:n herkkuja nauttimaan. Nyt on vielä hyvä parsakausi menneillään.

  Oppositiossa, lehterin alla perut saavat ihan rauhassa märehtiä tuskissaan, kukaan heitä ei onneksi kuule ja näe- Hyvä oikea Suomi !

  1. ”Halla-aho on kadonnut maan alle tai ilmeisesti EU:n herkkuja nauttimaan.”

   ——————-

   Halla-aholla on meneillään kovat väännöt:

   https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-jatkaa-euroopan-parlamentissa-heinakuulle/

   ”– Osallistun tiiviisti parlamenttiryhmien muodostamista koskeviin neuvotteluihin Brysselissä sekä ennen toukokuun lopulla pidettäviä Euroopan parlamentin vaaleja että niiden jälkeen. Näitä tehtäviä helpottaa se, että olen parlamentin jäsen. Vastaavasti nämä velvollisuudet häiritsisivät osallistumistani valiokuntatyöskentelyyn eduskunnassa. Koska varsinainen poliittinen työ eduskunnassa ei ala ennen hallituksen muodostamista, läsnäoloni kansanedustajana ei liioin ole välttämätön kyseisten kuukausien aikana.

   – Tällä ratkaisulla vältetään myös tilanne, että Suomi joutuisi lähettämään tilalleni Euroopan parlamenttiin uuden jäsenen kahdeksi kuukaudeksi aikana, jolloin täysistunto- ja valiokuntatyöskentely on käytännössä jo loppunut. Edelleen toimistoni henkilökunnalla on mahdollisuus työskennellä määräaikaisen työsopimuksensa loppuun.”

   —————————————–

   ”Huhtasaarella on ilmeisesti kaksisuuntainen sellainen, kun tolkkua ei tule ristiriitaisiin puheisiin. Luulee olevansa ”Maria”.”
   —————
   Mikä on jäänyt sinulta ymmärtämättä?

   —————————————————

   Persut hävisivät vielä pakkoruotsiottelunkin. Demokratia on niin kummallinen, että enemmistö voittaa ja persujen kaaliin se ei mahdu. Jopa Kepu, RKP ja vasurit äänimäärältään pienemmät saavat äänensä kuuluviin hallituksen kautta.

   ———————

   Kyseessä on paradoksaalihallitus. Puolueiden enemmistöt eivät kannata pakkoruotsia, puoluejohtojen voidellut saattavat kannattaa.

   Ehkäpä jokainen hallitukseen osallistuva puolue on esittänyt osallistumisensa ehdoksi oman erikoisuutensa, jota mikään toinen hallituspuolue ei kannata.
   Ehkäpä saamme uudet vaalit ennen joulua.

 11. Lähinnä pakkoruotsirikokset ovat kepulien lehmänkauppojen ja rasistisen kielipuolueen säätiöiden vaalirahoituskauppojen tulos, missä rahan saajana ja freudenthalistisen kielirasismin edustajana demut kunnostautuvat jatkuvasti ja ovat niin tehneet jo Mooses Lipposen ajoista.

 12. Vasemmistoliberaalit kannattavat pakkoruotsia pelkästään sen vuoksi, että he kannatavat kaikkea mikä jyrsii kansallismielisyyttä .

  Mistä voi tarkistaa väitteen, että Laura Huhtasaari luulee olevansa ”Maria”?
  (Ja mikä Maria? Maria Stuart? Maria Magdalena? Maria jeesuksen äiti?)

  Että kukaan ei kuule eikä näe perussuomalaisia? Olethan sinäkin kuullut ja ehkä nähnytkin, koskpa olet mälvännyt jo ”iät ja ajat” perusuomalaisten haitallisuudesta.

  Minkälainen on kaksisuuntainen mielialahäiriö? liitttyykö siihen vainoharhaisuutta?

 13. ”Vasemmistoliberaalit kannattavat pakkoruotsia pelkästään sen vuoksi, että he kannatavat kaikkea mikä jyrsii kansallismielisyyttä .”

  Tuohan ei nyt pidä sitten lainkaan paikkaansa, äärikonservatiivi Kallo yrittää nyt omia kansallismielisyyden itselleen.

  Itse olen erittäin Suomi-myönteinen. Kallo sen sijaan on täällä esiintynyt hyvin naisvihamielisenä. Jos oikein muistan, Kallon mielestä naiset eivät sovi politiikkaan koska he ”ovat tunteiden vietävissä”…

 14. Nyt pakkoruotsitus tulee tuottamaan suuremman vastustuksen kuin kuusi vuotta sitten. Tämä hallitus ei kauaa vanhene.

  http://sampoterho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129605-pakkoruotsi-on-seka-jarjen-etta-kansalaismielipiteen-vastaista?page=1

  ”Suomalaisuuden Liitto teetti 2.-8.1. mielipidetiedustelun, jossa kysyttiin: ”Pitäisikö ruotsin kielen opetuksen olla vapaaehtoista kaikille suomenkielisille koululaisille?” Kysely teetettiin Taloustutkimuksella ja siihen osallistui 1000 kansalaista. Tulokset olivat seuraavat: 63 % kannatti vapaaehtoisuutta, 33 % vastusti, 4 % ei osannut sanoa kantaansa.”

 15. On minulle vasemmalta ennenkin soviteltu harteille naisvihaajan viittaa, koska en pidä feministeistä. Sehän ei tietenkään pidä paikkaansa: tykkään naisista, no, feministeistä tykkään vähemmän.
  Feminismi on kultturimarxismin lippulaiva, ja mitäpä muuta kyseisen aatteen kannattajat sanoisivat feminismiä kritisoivalle mieshenkilölle. ”Sä vihaat naisia”, ”Olet sovinisti”, jne. Mitä he sitten sanovat feminismiä antipatiseeraaville naisille, siihen heillä on tietenkin oma repertuaarinsa. Anne Moilanen sanoi taannoisessa Tulva-lehdessä, että sellaisille naisille on varattu paikka helvetissä -Tulva-lehti. jonka kansikuvassa Moilanen tähtäsi pistoolilla kansikuvassa ja kannessa luki ”Tulta munille”.
  (Tuo että feminismiä antipatiseeraaville naisille on varattu paikka kuumassa paikassa, on lähtöisin amerikkalaiselta radikaalifemmalta (kuinkapas muuten).

  Kyllä naiset minun mielestäni sopivat politiikkaan siinä kuin miehetkin. Korkeisiin johtajapaikkoihin en sen sijaan valitsisi naista, jos tämä on hedelmällisessä iässä (koska nainen on helpommin tunteiden vietävissä kuin mies). Hedelmällisen iän ohittaneella naisella taas voi olla luonnetta vaikka mihin, esimerkiksi MargarethThatcher, Golda Meir- –

  1. Kallola on pakkomielle ”kulttuurimarxisimista”, jota hän aina tunkee näihin blogeihin. Kallo ei silti koskaan ole määritellyt tuota termiä.

   ”Naiset ovat tunteiden vietävissä” on myöskin Kallon yksi pääviesti, jota hän aina trollaa ja toistaa.

   Kallo lienee tyyppiesimerkki konservatiivista, joka ei koskaan, missään ole tajunnut miten maailma on muuttunut ympärillä.

   ”Hedelmällinen ikä”, vaikea ymmärtää miten tuo nyt vaikuttaisi naisen ajattelun selvyyteen?

   Kallo, ehkäpä myös miehillä on sinun mielestäsi elämänvaiheita, jolloin heitä ei pitäisi ”korkeisiin johtajapaikkoihin” nimetä?

   1. ”Kallola on pakkomielle ”kulttuurimarxisimista”, jota hän aina tunkee näihin blogeihin. Kallo ei silti koskaan ole määritellyt tuota termiä.”

    Kultuurimarxismi on käsitteellisesti laaja-alainen juttu, ja vaatii ymmärrykseltä aika paljon.

    https://www.suomenuutiset.fi/mita-kulttuurimarxismi-mita-valtamedia-vaittaa-olevan/

    ”Kotia, uskontoa ja isänmaata vastaan

    Kulttuurimarxismin käsitteen ymmärtämisessä on keskeistä ymmärtää, että jo Marx ja Engels vastustivat niitä konservatiivisia juutalais-kristillisiä arvoja, jotka usein kiteytetään sanoihin koti, uskonto ja isänmaa.

    Marxin käsitys kuitenkin oli, että tämä porvarillinen hapatus lähinnä vain heijastaa taloudellisia ja poliittisia perusrakenteita. Kunhan yksityisomaisuudesta luovutaan, hiipuu myös marxilaisten vastustama porvarillinen kulttuuri, johon kuuluu keskeisenä osana ydinperhe, isänmaallisuus ja kristillisyys.

    Ensimmäisen maailmansodan jälkeen marxilaiset joutuivat kuitenkin tunnustamaan, ettei alkuperäinen teoria toiminut. Eri maiden työläiset eivät liittyneet yhteen, vaan ne sotivat keskenään kukin omaa isänmaataan puolustaen. Alkuperäinen teoria kääntyi päälaelleen: usko perinteisiin länsimaisiin arvoihin on tuhottava ensin, jotta länsimaiset yhteiskunnat olisivat vastaanottavaisia myös taloudelliselle ja poliittiselle vallankumoukselle.

    Tämä uusvasemmistolainen vallankumouksellisuus näkyi erityisen voimakkaasti 1960-luvun radikalismissa, joka suuntautui länsimaissa kristinuskoa, perinteisiä sukupuolirooleja ja -moraalia sekä isänmaallisuutta vastaan.”

    1. Lyhyesti määrittelisin kulttuurimarxismin niin, että sen toimintatarkoitus on luciferismin ja maailmandiktatuurin edistäminen iskostamalla ihmismieliin ajatuksia, jotka edellä mainittua tavoitetta palvelevat.

     1. Koska uuden taideyliopiston hallitus valitsi aikoinaan ensimmäiseksi rehtoriksi Tiina Rosenbergin, niin hallituksen jäseniä voidaan epäillä kulttuurimarxisteiksi ja kulttuuriministeri Arhinmäkeä voidaan epäillä kulttuurimarxismista, koska hän nimityksen suoritti.

      Intuitioni ymmärsi jo parista lauseesta, ettei yliopiston ja Rosenbergin suhde tule kauaa kestämään. Rosenberg palasikin Ruotsiin, jossa joutui syrjään feministipuolueen politiikasta.

      Rosenberg kärsii mielestäni kulttuurimarxismiharrastuksen tuottamasta ”infoähkystä”, jota sitten levittää ympäristöönsä. Kannattaisi seurailla Tiinan edesottamuksia, jos haluaisi tutustua kulttuurimarxismin ajatuksiin lähemmin. Minä en halua tutustua lähemmin. Tiina on kulttuurimarxismin uhri eikä varsinainen uhka.

 16. Jäi edellisestä pois. Korkeilla johtajapaikoilla tarkoitin ennenkaikkea poliittisia virkoja.

 17. On aivan varmaa, että jos ruotsi todella palaa pakolliseksi ylioppilaskirjoituksissa, niin äsdeepeen ja kepun äänisaalis jää varsin pieneksi seuraavissa vaaleissa.

Kommentoi