Ei edes tuuliviiri pysty tähän

Nimittäin tälläisiin suunnanmuutoksiin. Maria Lohela, ent. perussuomalainen, ent. sininen, vaihtoi jälleen viiteryhmäänsä. Nyt hän kuuluu Liike Nyt -ryhmään. En voi ymmärtää tälläistä loikkaustoimintaa. Kerran vielä, niin hän on eduskunnan paras kolmiloikkaaja. Taitaa vaan aika loppua kesken.

Lohela on päättänyt ottaa pontevan loppukirin. Ylen mukaan Lohela haluaa uudistaa politiikkaa. Nykyinen järjestelmä on hänen mielestään luotu toisenlaiseen maailmaan kuin missä nyt elämme.

Lisäksi hän kommentoi vastustavansa sote -uudistusta. ”– Kysyin itseltäni, mikä on minun velvollisuuteni tässä asiassa kansanedustajana, ja hyvällä omalla tunnolla en voi näitä asioita tukea, Lohela sanoi.”

Kas kun vasta nyt. Miksi ei jo aiemmin sinisten riveissä löytynyt tälläistä ryhtiä?

No politiikka on politiikkaa ja sitten on vielä tälläiset pelurit.

9 vastausta artikkeliin “Ei edes tuuliviiri pysty tähän”

  1. Saattaapi olla, etteivät siniset paikkaansa vartioidessaan uskalla olla mistään eri mieltä.
    Nyt on hallituksella enää 3 paikan enemmistö ja ei paljoa tarvita, kun soten takaa lipeää useampi kaataen soten – toivottavasti.

  2. Kauden kolmiloikkaajatittelistä kisaavat Lohela ja Turunen, yleisön suosikista kisaa ainoastaan jälkimmäinen.

    No sen ymmärrän, että Lohela on sotea vastaan ja olen aivan vakuuttunut siitä, että niin sinisten kuin kepunkin riveistä löytyy edustajia, jotka eivät hyvällä omallatunnolla sitä kannata.

    Rumaa peliä kuitenkin, siitä ei mihinkään pääse, eikä se miksikään selittelyllä muutu.

  3. Kohta nähdään kun Lindström biffarns tekee oman liikkeensä, se on kevään jälkeen niin että työmnisteri on työtön ministeri

  4. Kieltämättä farssin piirteitä ilmassa. Lohela puhui aikanaan ihan fiksuja mutta kun loikat alkoivat, alkoi myös mielikuvitus laukkaamaan ikäviin suuntiin.

    Minun listallani Sipilä on yksi ikävimpiä poliitikkoja tässä maassa, täynnä likaista rahaa, lahkojen voimaa, korruptiota ja känkkäränkkää. Silti luotan häneenkin enemmän kuin venäläisbisneksissä ryvettyneeseen pilvipalvelupomo Harkimoon.

    Jos on pakko upota sontakasaan, uppoan mielummin vyötäröön kuin korviin asti.

  5. Loikkari ? Tämä pullahtaa aina esiin persujen ja sinisten välillä, mutta kumpi on ollut loikkari ?
    Soini perusti perussuomalaisen nykyaatteen. Sitten tapahtui puheenjohtajavaali, joka ei ollut enää soinilaisten perussuomalaisten alkuperäinen teema, vaan Halla-Ahon porukka muutti aatetta kansallismieliseen, rastiseen ja jopa fasistiseen suuntaan, joka taas ei miellyttänyt alkuunsa soinilaisia.
    Eli persut tässä loikkasivat alkuperäisestä aatteesta muille vesille. Soinilaiset eivät loikanneet mihinkään, vaan muuttivat nimensä kauas Halla-Ahon persuista, ettei alkuperäinen aate vesittyisi.
    Soinilaiset oli valittu Eduskuntaan demokraattisesti sen aatteen perusteella, millä he vaalit voittivat nyt tämän hetken nimestään huolimatta.

    1. Perussuomalaiset on kylläkin Tony Halmeen vanavedessä noussut, ei Soinin, Soini käytti Halmetta hyväksi puolueen alkuaikoina saadakseen kuuluisuutta, puolue olisi alunperin ollut Viikinki puolue, eli se siitä.

      Toisaalta, nyt puolueella menee hyvin katollinen rukousaamiais Soini on sieltä poissa, kenelläkään ei ole ikävä.

      Kokoomus menee vielä yhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa tulevaisuudessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *