Pirkan blogit.

Alusta saakka täällä olen ollut ja nyt ehkä siihen päätökseen tullut; kohdaltani tämä sivusto saa nyt jäädä ”lepäämään”, katsotaan sitten mihin kehittynee jatkossa.

Minua kun ei kiinnosta puolueiden tai jonkin puolueen ylivertaisuuden mainostaminen, eivät sotajutut, eivät maahanmuuttojutut (liittyvät ehkä myöskin tuohon puoluepolitikointiin), enää kovin harva tekee avauksia arkielämän tiimoilta ja niistäkin suurin osa on siirtynyt muille foorumeille.

Toivoisin mielelläni sivustolle menestystä … pahalta näyttää.

Jaa käyttäen:


23 Replies to “Pirkan blogit.”

 1. Kun nyt selasin noita otsikoita niin siellä oli kyllä aihetta savukalasta sähköautoon ja psyyken lääkkeisiin. Mutta jos ei kiinnosta savukalakaan eikä sähköauto niin eihän sille mitään voi. Itse luen ja kirjoittelen tänne silloih kun jaksan. Jos en jaksa niin en ilmoita, etten jaksa. Se kyllä joskus itseäni vähän ärsyttää kun samasta aiheesta avataan uusia ja uusia blogeja. Varsinkin silloin kun itse tein avauksen niin parin otsikon päässä oli toinen samasta aiheesta vieläpä miltei ilman sisältöä, lähestulkoon pelkkä linkki. Minä sentään näin vaivaa ja kirjoitin asiasta itse.

 2. Minä en pidä tv 2 ruotsinkielisistä lähetyksistä, siksi on nappi jolla voi kääntää kanavaa… mutta en minä siitä loukkaannu jos joku muu pitää tv 2 kanavan ruotsinkielisistä lähetyksistä.. miettippäs näin päin…

   1. Mutta kun en halua ;),,,,onko pakko 🙂

    Niin, onhan se päivän selvä että emme ole toistemme kaltaisia, valittaa voi vaikka ilmaisista lounaista,,,,

 3. Kukin valitkoon paikkansa.

  Mielestäni on hyvä että täällä on näitä aiheita värikkäämmin, kuten Norppa totesi – ei pelkkää politiikkaa. Mutta ehkäpä blogialustan pitäisi olla kärjekkäämpi nykyvaateiden mukaan.

  Mutta, aika ja käyttäjäthän sen näyttävät mitä tästä tulee.

 4. Minusta on omituista että sama henkilö on kymmeniä kertoja kertonut Blogin tulevaisuudesta ja kymmeniä kertoja sanonut että tämä on tässä… politiikon ainesta…. sanoo yhtä, tekee toista. Ei voi tietää…

 5. Ehkäpä näin, Marko. Toisaalta, meillä on joka aamu oikeus olla eri mieltä kaikesta.

  Vähä ku naiset ja kengät. Tai miehet ja työkalut. ”Noita en kyllä enää käytä” on iltapäivän miete, aamun miete on ”kyllä ne nyt vielä päivän menee”.

 6. Persublogi näivettää ja ankeuttaa, ei kukaan jaksa seurata, ymmärrän Pohjolaa.

  Ei yhtään naista, ei yhtään liberaalidemokraattiia, ei yhtään vasemmistolaista, ei yhtään vihreää, ei edes yhtä räiskyvää oman tiensä kulkijaa…

  Tämä on hiipuva Pirkan Persublogi, sitä te halusitte ja saitte, mistä nyt sitten keskenänne haluaisitte jutella?

 7. Onneksi kuitenkin riittää intoa käydä katsomassa mistä täällä kirjoitellaan ja kuka/ketkä eivät kirjoittele.

  Pitää vaan rohkeasti itse kunkin, joka tätä sivustoa moittii, ryhtyä kirjoittamaan tänne tasoa nostavia avauksia.

  1. Juha U, juurikin näin, jos ei kirjoita, on turha valittaa, ja jos valittaa, miksi lukea kirjoituksia jotka ei kiinnosta….???

   En ymmärrä siten koko tämän blogi sivun aihetta…

 8. Joopa joo Juha Uu, miksi en voisi käydä katsomassa Persublogien rappiota, onko se sinulta pois?

  Juha U, en ole huomannut että itse olisit mitenkään nostanut tasoa kommenteillasi, anna esimerkki?

 9. Kuten yllä huomataan, persujuhat ja ja persumarkot reagoivat aina asian vierestä, tietenkin.

  Siitähän sinä Juha U, et pääse mihinkään että Persumedia tämä on. Vai onko sulla, Juha U. muuta esittää?

 10. Ihan vilpittömästi toivon Kallen jatkavan osallistumista alustalle ja samalla tunnustan itseänikin ajoin harmittavan ”sota-aiheiden” määrän, mutta samaan aikaa eivät nuot ole minua haitanneet, kun en ole kokenut tarpeelliseksi ottaa niihin kantaa ja alusta olkoon vapaa ihan jokaisen ajatuksille.

  Toisaalta Kalle sotilasuran tehneenä kokee asian varmasti aivan toisin ja senkin kyllä helposti ymmärrän.

 11. En tiedä pitäisikö suuttua vai olla imarreltu kun koko ajan persuksi kutsutaan. Periaatteessa pitäisi suuttua ja loukkaantua mutta en jaksa. Joten nauran vaan.

  Minussa on varmaan joku vika kun en jaksa suuttua siitä että persut öyhöttää, tai vassarit öyhöttää, tai puoluekollegani eli siis veroja kiertävät riistoporvarit öyhöttää. Ihan sama. Maailmaan mahtuu meteliä ja jos en tykkää, kirjoitan jotain muuta.

  Kalle toivottavasti valitsee elämässä sen mikä elämässä siinä kohtaa oikealta tuntuu. Se on paras valinta.

 12. Niin tapio_KK, minä en ole tätä alustaa moittinut. Minulle tämän alustan taso ei ole ongelma. Jos en tykkää, en lue. Yksinkertaista.

  Eikä minua haittaa se, että käyt täällä tasaisin välein kommentoimassa persuista. Ei minua haittaa sekään, että nimittelet minua milloin mitenkin.

  Olisi kuitenkin rakentavampaa, jos kommenttisi sisältäisi muutakin kuin kritiikkiä esim. minun henkilöäni kohtaan. Totuus kun kumminkin on, että tiedät minusta yhtä vähän kuin minä sinusta. Eli et yhtään mitään.

  Vai onko viiteryhmäsi (Ei yhtään naista, ei yhtään liberaalidemokraattiia, ei yhtään vasemmistolaista, ei yhtään vihreää,) tapana ylipäätäänkin keskittyä kommentoimaan enemmän henkilöä kuin itse asiaa?

  1. Juha U, saman olen huomannut tämän erään käytöksessä, ei itse tänne juuri mitään laita ja käy määräajoin haukkumassa blogistit, no, se on tälläisen henkilön heikkous…

 13. Kieltämättä, kuten Niilo sanoo. Kesällä kuuluukin rauhoittua blogeissa(kin). Tuossa klo 14.30-15.30 se tuli automaattisesti, kun Tampereen alueella hajosi iso kuituverkko.

  Mutta joo, koska sillä ei ole mitään merkitystä taloudelle tai mainostajille (kun niitä ei ole), meidän ei tarvitse olla trendikkäitä. Olkaamme mieluummin mukavia.

 14. Minäkin huomasin sen , kun katkesi kesken lauseen. En kyllä muista mitä olin sanomassa, mutta äkkiäkös minä keksin uuden lauseen. Eli yritetään nyt vaan olla arvostelematta ja haukkumatta toisiamme, kyllä maailmalta löytyy niitä haukuttavia vähän yli seitsemän miljardia muuta.

 15. Harmi kun olet tullut tuollaiseen päätökseen Kalle. Sinun ruoka-aiheisia avauksia kaivataan täällä.

 16. Joku viikko mennyt täällä käymättä. Kai tämä ihan hyvä blogi on niille muutamille jotka ovat kiinnostuneet niiistä muutamista aiheista joissa täällä lähinnä kirjoitetaan. Tuli minulle vaan niin tutuksi, vakiokirjoittajen repliikkit jo melkein vaan etukäteen arvasi.

  Itse pidin kovasti Kallen tarinoista ja asenteesta, on minulla ollut kanssaan tilaisuus kerran nenikkäinkin jutella ja nauttia vaimonsa Saaran ylenpalttisesta vieraanvaraisuudesta, oli erinomaisen lämminhenkinen tapaaaminen.

  Yksi syy etten tänne ole viime aikoina kirjoitellut on myös laiskuus, piruuttani olen hieman Twitterin ihmeelliseen maailmaan tutustunut, saa siellä livenä Trumpinkin juttuja lueskella.

  Detljihan tavallaan mutta koen puutteena ettei tänne kommentteihin ainakaan minun taidoillani voi laittaa kuvi. Kuvahan kumminkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  Mutta niin tai näin rattoisaa kesää kaikille kirjoittajille ja älkää ihmeessä luopuko kanteistanne sillä tuuliviirejä kyllä riittää.

Kommentoi