5 vastausta artikkeliin “Nyky Venäjä ei piittaa pätkääkään Neuvostoliitosta.”

  1. Suuressa vihassaan he ei huomaa että juuri se jota eniten haukkuvat nimikkeilä onkin hellle veljespuolue faktaa sekin
    Tieto ei ole kun 1930 -1940 luvuilla erv tepivaari

  2. Lähdetään jo siitä ettei Venäjällä ole enää edes kommunistit vallassa…

  3. Ei ole ollut sitten vuoden 1991 jälkeen ja eikä taida tulla sen verran pieneksi on se porukka mennyt terv tepivaari

  4. Jotkut taas eivät huomaa, että vaikka on kuinka kaunaa toista blogistia vastaan, niin siitä ei kannattaisi tehdä uutta blogia vaan pysyä asioissa. Ja mitä tulee Venäjään ja Neuvostoliittoon, niin kyllä neuvostoliiton ihailu elää Venäjälllä. Neuvostoliiton kansallishymnistä tehtiin, tosin eri sanoin, Venäjän kansallislaulu. Putinin puheiden mukaan Neuvostoliiton romahdus oli ”1900 -luvun suurin tragedia”. Ja Stalin on kärjessä, kun kysytään ”arvostetuinta venäläistä'” vaikka ei edes ollut venäläinen. Myös monet haikailevat Neuvostoliiton alueiden perään ka Putin, entinen KGB;n agentti, käyttää sitä hyödykseen pikku sodissaan. Joten kyllä Venäjällä todelllakin piitataan Neuvostoliitosta.

  5. Ryhtyisivät virtuaali sotaan peliluolissaan nyt säästyisi kasvavista sotaleluista kuin ihmishengiltä. Maailmakin rauhoittuisi että riittäisi talousrahaa ihmisten todelliseen hyvinvointiin.
    Mutta maailma ja elämän kokokuva on juuri sellainen miksi se luodaan että ylläpidetään jopa arveluttavinkin toimin valtakassassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *