9 vastausta artikkeliin “Oman maan pottuja mökillä!”

  1. Tälle päivälle tuli 4 isoa ahventa ja 1 hauki, perkasin kalat ja hauki pistetty merisuolaan hautumaan illaksi, ahvenet valmistuu parhaillaan savustimessa. Voiko elämässä mennä paremmin. Illalla paljuun ja saunaan sekä tietenkin uimaan.

  2. Tuo se on elämää. Mukavaa viikonloppua. Mä joudun tyytymään huomenna talomme sähkösaunaan.

  3. Lähiruokaa parhaimmillaan. Hyvää viikonloppua Markolle paljuilun ja saunan merkeissä.

    Itse olen köyhän miehen konsertissa. Kuuntelen nimittäin Rammsteinia vastarannalla, kun poijjaat paukuttavat Ratinassa menemään. Kenties jopa pyroshowkin hieman näkyy kunhan ilta tummuu.

    1. Sama Ramstein kuului meille Pyynikille 10.45 saakka. Sitä ennen Sorsapuistossa Santtu Matias Rouvalin ja Tampereen Filharmonian ulkoilmakonserteissa.

  4. Ateria on maailman parhaita ja ilmastoystävällinen, niin kun nykyisin pltää olla. Kohta ei lihaa saa syödä lainkaan. On siirryttävä takaisin luontaistalouden aikaan, Saaneeko riistaa, kuten hirveäkään syödä, kun oikein ruvetaan parantamaan ilmaston tilaa,

  5. Kohta 1 kk syöty oman maan siiklejä, sipuleita, valkosipuleita, herneitä, yrttejä mustia viinimarjoja, mansikoita, vattuja. Mustikat ostamme thai-ihmisiltä Tammelantorilta ja syömme suoraan Pyynkin rinteiltä. Ja kalat hallin Nygreniltä. Kuulun siihen porukkaan, joka ei mökkeile.
    Tuo Markon maa näyttää olevan erinomaista ja multavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *