9 vastausta artikkeliin “Saatiin lisää valheita uuden pääministerin myötä”

  1. Kaikki tämä mitä nyt tapahtuu tulee satamaan äänivyörynä PS puolueen laariin.

  2. Sanoisin että jos on sitä mieltä että demarien pitää olla vasemmalla, on syytä riemuun.

    Ja jos on sitä mieltä että demarien kannatuksen pitäisi laskea, on syytä riemuun.

    Marin on erinomainen moderni vasemmistopomo, mutta demareista hän karkoittaa viimeisetkin duunarit.

    1. Jep. Ja tämä Paatero koki ihmeparantumisen sairaslomallaan ja palaa ministerinä takaisin sorvin ääreen. Usko politiikkaan murenee Suomessa, meiniki alkaa olla kuin Venäjällä…

  3. Onko demareilla enää mitään annettavaa kenellekkään? Duunarit siirtynyt kannattamaan persuja ja naiset varmaan mielummin äänestää vihreitä tai vasemmistoliittoa, jotka on enemmän vasemmalla.

  4. Hiukan oli omituinen uusi valtioneuvoston kokoonpano. Kyllähän Marin sopii tamperelaisten silmiin, mutta ei enää tänne maaseudulle. Miten pääsi ja parani Paatero ja miten Rinteestä tuli varapuhemies, kummankin nimi tahrittuna. Varmaan junaillaan ulkoministerikin samoissa talkoissa.

  5. Onhan tämä ollut näytelmä, jonka seurauksia on vaikea etukäteen arvioida, mutta aika näyttää ja historian kirjat tulevat ne kertomaan.

    Uutta hallitusta ei sovi etukäteen tyrmätä, mutta vaikea on sitä myöskään kehua, kun alunperin kiviseinän kanssa törmäyskursille suunnattu hallitusohjelma pysyy sellaisenaan voimassa.

  6. Yle hehkuttaa ensimmäistä tamperelaista pääministeriä. Toimittajilta on taustatyö tekemättä. Kyllä niitä on ollut kaksi jo aiemmin. Lisäksi Sakari Tuomioja oli syntynyt Tampereella.

  7. Ei tuosta luettelosta selviä onko joku kenties Tampereelta. Toisaalta jos on joku kanisteri syntynyt täällä se on ihan yhdentekevä asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *