Suomen presidentti tänään Kiovaan neuvottelemaan…tulos on jo valmis nolla.

Ei ole ihmeitä odotettavissa kun Niinistö matkustaa Ukrainaan. Korkeintaan ”korulauseita, kauniita sanoja” mitään muuta sinne ei ole viemiseksi ja ei sieltä ole tuoda mitään poiskaan. EU:n ja NATO:n pitäisi ottaa selkeä linja ja siirtää rautaa itä-Ukrainan rajalle, ainoastaan se lämmittäisi tilannetta ja heräisi oikea keskusteluyhteys Venäjän kanssa, tässä on keskusteltu jo 5 vuotta ja tullaan keskustelemaan vaikka  50 vuotta lisää…

”Tasavallan presidentti Sauli Niinistö matkustaa tänään kaksipäiväiselle viralliselle vierailulle Ukrainaan.

Kyseessä on presidentti Niinistön ensimmäinen tapaaminen vierailua isännöivän presidentti Volodymyr Zelenskyin kanssa.”

https://www.verkkouutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-matkustaa-tanaan-kiovaan/

5 vastausta artikkeliin “Suomen presidentti tänään Kiovaan neuvottelemaan…tulos on jo valmis nolla.”

  1. Samaa neuvottelua on käyty aikoinaan Karjalastakin,,,siellä se on edelleen ryssän hallussa, ei näiden kanssa voi yksinkertaisesti neuvotella.

  2. Mene ja tiedä mistä keskustellaan, mutta jos on seurannut eu:nkin suunnalta tulleita Venäjä kommentteja niin jotain suunnitelmia liene on olemassa ja sitä vahvistaa kyllä myös taannoinen vankienvaihto välillä Venäjä – Ukraina.

    Kenties jonkinlaista autonomista aluetta?

    Mielenkiintoinen tilanne jossa saatetaan vääntää jonkinlainen poliittinen silmänkääntötemppu, vai olisiko peräti takinkääntötemppu.

    1. Vankien vaihto oli pieni ele. Ei muuta. Mm Venäjällä vankeja ei ollut ketään vastassa, luultavasti heille on jo siirto omiin vankiloihin ja kuulusteluihin. Ei etene tämä.

  3. Sale teki sopimuksen sotilaallisesta yhteistyöstä Ukrainan kanssa,joka julkaistiin myös Zelenskin virallisena tiedotteena.

    Uutistoimisto Xinhua, joka on maailma ehdottomasti luotettavimpia, ei tällasta hyttysen paskaa vaivautuisi valehtelemaan.

    http://www.xinhuanet.com/english/2019-09/13/c_138388574.htm

    Finland, Ukraine agree to increase military cooperation

    Source: Xinhua| 2019-09-13 09:44:01|Editor: Shi Yinglun

    KIEV/HELSINKI, Sept. 12 (Xinhua) — Ukrainian President Volodymyr Zelensky and his Finnish counterpart Sauli Niinisto agreed on Thursday in Kiev to increase military cooperation and work towards reaching peace in east Ukraine.

    During a joint press conference with Niinisto, who is on a two-day visit here, Zelensky said the two sides will also develop dialogue between their defense agencies, according to a statement released on Ukrainian president’s official website.

    Zelensky thanked Finland for supporting Ukraine’s sovereignty and territorial integrity.

    For his part, Niinisto said that Finland supports the territorial inviolability and independence of Ukraine, and praised Zelensky’s fruitful work aimed at achieving peace in Ukraine.

    Since April 2014, an armed conflict between Ukrainian government troops and pro-independence insurgents has been underway in Donbass in east Ukraine.

    Several bilateral documents were signed in the presence of the heads of state to increase the two countries’ cooperation in the security and energy sectors.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *