Vasemmistolainen professori mustamaalaa Mannerheimiä Oulun Yliopistossa (Päivitetty)

”Oulun yliopiston sosiologian professori pahoitti mielensä opiskelijoiden ainejärjestötilassa olleesta marsalkka Gustaf Mannerheimin kuvasta ja siihen liittyvistä selfieohjeista.

Professori Vesa Puuronen lähetti tiistaina ainejärjestöjen puheenjohtajille viestin, jossa hän vaati Mannerheimin kuvan poistamista ja luopumista ensimmäisen vuoden opiskelijoiden tehtävälistalla olevasta selfien ottamisesta kuvan kanssa.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4c3787b1-c57e-4d56-b066-3fad80c75d67

Tähän on tultu, nyt alkaa yhden suurimman suomalaisen mustamaalaaminen yliopistossa ja oppilaiden uhkailu. Milloin perustetaan YYA aikaiset opinahjot ja” nuorten pioneerien” koulutusleirit takaisin….

Päivitin nämä Puurosen tekstit jotka hän on kirjoittanut sivulleen:

22 Replies to “Vasemmistolainen professori mustamaalaa Mannerheimiä Oulun Yliopistossa (Päivitetty)”

  1. Jos tämä menisi niinkuin pitäisi niin moinen epäisänmaallinen professori pitäisi erottaa heti huomenna klo 08:00.

 1. Vaadin tälläisen kahjon välitöntä erottamista ja kieltoa opettaa missään opinahjossa!!!

 2. Vesa Puurosen kotisivulta saamme lukea varsinaisia viisauksia.
  [ Tulee mieleen ote Maon punaisesta kirjasta : ’Kauas on pitkä matka’]
  *
  http://vesapuuronen.net/

  Tervetuloa kotisivuilleni

  Vesa Puuronen
  Oulun yliopisto

  ”Jokainen ihminen on jossakin suhteessa
  a) samanlainen kuin kaikki muutkin ihmiset
  b) samanlainen kuin joku muu ihminen
  c) erilainen kuin kukaan muu ihminen.”

  Päivitetty 14.1.2017/vp

  1. Varsinainen filosofi tämä, tälläinen voisi hyvin väitellä Leninin kanssa mauseolomissa eikä se huomaisi eroa elävän ja palsamoidun välillä.

 3. Kyseessä on äärivasemmistolainen professori, jonka ajatustenjuoksua on aika mahdotonta ymmärtää ja mikäli hänen ajatusmailmallaan olisi riittävästi kannatusta, Suomea ei olisi olemassa.

  1. Tällehän nauretaan jo Pohjois-Koreassakin, surkeaa touhua. Ihme kuinka näitä vielä löytyy uuninpankoilta ja pölyisistä varastoista homeineen….

 4. Mutta jos hän kerran on pahoittanut mielensä niin pitäähän se kuva poistaa, muuten opiskelijat ovat rasisteja ja fasisteja. Niinhän se nykyään menee, pitää varoa, etteivät ”oikeamieliset” loukkaannu.

 5. Tulee mieleen eräs tutkija joka kirjoitteli Keskisuomalaiseen ja vaati ampumahiihdon kieltämistä ”liian militaristisena”. Joku hänelle vastasi ja pilaili, että kolmiloikkakin pitää kieltää koska se viittaa ”loikkaamiseen” ja loukkaa Neuvostoliittoa, sieltä pakenemista kun kutsuttiin ”loikkaamiseksi”.

 6. Eipä löytynyt opiskelijoilta sisua pitää kuvaa seinällä. Tuollaisissa tilanteissa aina joutuu miettimään seurauksia. Entäs jos joudut sen professorin kanssa riitaan ja sitten se on arvostelemassa suorituksiasi? Ja ikuinen ”rasistiksi” leimaaminen. Mannerheim käytti aikansa kieltä ja arvosteli Suomeen hyökänneitä. Ei hänestä silti venäläisiä vihaavaa saa, Venäjän armeijan entisestä kenraalista.

  Ihme sensuuria taas, vaan samanlaista tulee vastaan melkein joka päivä. Kommunisteista ja Neuvostoliitosta sentään voi nykyään puhua eikä mediakaan paljon hyssyttele. Siksi kai tuo rasismi on pitänyt vääntää mukaan kun ”neuvostovastaisuus” ei enää olisi purrut pelottelukeinona.

 7. https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/34494b36-9c6d-405a-ac13-cda52e838ad2

  ”Yhdessä asiassa professori on kuitenkin oikeassa: Suomessa pitäisi olla enemmän historiatietoisuutta ja sen myötä syntyvää vastapuolen ymmärrystä ja suhteellisuudentajua.”

  Tämän siis kirjoitti Kreeta Karvala.

  Sen sijaa Puuronen ei tätä millään tavalla osoittanut, vaan päinvastoin osoitti puhdasta ahdasmielistä vasuriymmärtämättömyyttä ja suhteellisuudentajun puutetta.

  Jostain syystä se ei edelleenkään yllätä…

  1. Punakapinalliset, jotka rikollisesti aloittivat aseellisen kapina laillista hallitusta vastaan mukaan lukien Puurosen punikkisukulainen, saivat ansionsa mukaan.
   Näiden rikollisten punauskovaiset jälkeläiset näyttävät edelleen olevan katkeria siitä, ettei rikollinen yritys onnistunut.
   Tappouhkauksia ei kannattaisi lähettää.
   Se saa punaproffan luulemaan itseään tärkeämmäksi kuin ikinä tulee olemaan.

   1. Vapaussodasta on yli 100 vuotta aikaa. Siinä ajassa elävät ovat henkisesti epästabiileja ja epäluotettavia.

    Kaikki punakapinaa kannattavat sekä valkoista kannattavat elää menneisyydessä. Eihän näissä rähinöissä olevia ole enää edes hengissä. Se on heikkous moisessa ajassa elää.

    Tämä professori pitäisi pistää viralta välittömästi. Opettajan politikointi ja sitä kautta annettu opetus ei ole tätä päivää. Se oli YYA aikana ”normaalia” koska Suomen valtio sen hyväksyi hiljaa ja se jos mikä oli todella sairasta!!!

   2. Mannerheim ne sotatoimet aloitti 24.1. 1918 jo päivää ennen kuin teki keskusvaltamielisen sotilasvallankaappauksen valkoisella puolella. Tämä on käsitelty sataan kertaan, eikä muutu jankuttamalla muuksi. Hänen tarkoituksensa ei ollu karkottaa venäläisiä, n. 40000 edelleen, maasta, vaan päin vastoin ESTÄÄ heidän poistumisensa maasta ainoaa Venäjälle auki olevaa reittiä – ja ilmeisestikin tappaa heidät.

    https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/07/neuvosto-venajan-armeija-ei-tapellut-suomen-sisallissodassa

    https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/10/suomen-ja-nl-n-tartton-rauhaa-ei-tehty-mistaan-vapaussodasta-vaan-suomen-tynkaeduskunta-oli-julistanut-venajalle-sodan-15-5-1918

    1. ”hameemmias.vuodatus” – potaskaa ja punapropagandaa.
     Omien sepustusten ottaminen omien väitteidensä tueksi on lähinnä säälittävää ja naurettavaa.

 8. Mannerheim muistetaan ennen kaikkea Suomen armeijan johtajana silloin kun Neuvostoliitto yritii miehittää Suomen. Mannerheimia kunnioitti lopulta Neuvostoliittokin, häntä ei vaadittu ”sotasyylliseksi”. Mannerheim myös johti Suomen rauhaan ja Suomelle aina uskollisena myös pakollista sotaa Saksaa vastaan. Kommunistiproffalle asiaa on tietysti turha selittää, hänen sankareitaan lienevät Leninin ja Stalinin kaltaiset roistot.

Kommentoi