Sipilälle seuraaja

Nyt kun tuntuu että nuoret kipakat ja hymyttömät kuivan kälpäkät naiset ovat nosteessa niin menisikö Keskusta virran mukana eli Saarikko puikkoihin.  Samaa kategoriaa pian Ohisalon muodossa Vihreillä ja kenties Marinilla korvataan Rinne. Entäs Lepomäki, vai kulkisiko Kokoomus omia polkujaan ja Häkkääsestä leivottaisiin pomo.

12 Replies to “Sipilälle seuraaja”

 1. Keskustaan sopisi hyvin Sipilän korvaajaksi nykyinen varapuheenjohtaja Katri Kulmuri.

  Miksei Kokoomukseen Lepomäki.

  Kukas sitten Perussuomalaisiin naiseksi, en tiedä ketään.

 2. Kepussa ihan kenet tahansa valitsee, se puolue näyttää vanhalta. Ei Kulmuri huono nimi ole, mutta ei millään lailla valovoimainen. Kokoomuksessa Häkkänen on samaa vanhaa, Lepomäki uutta. Persuissa taas lyhyt lista nimiä taitaa alkaa Laura Huhtasaaresta ja päättyä Laura Huhtasaareen.

  1. Niinpä Kulminin vika taitaa olla valovoiman puute, vaikka muuten kuinka hyvä ei kans tykkää. Toisaalta Häkkänen, umpitasainen mies ja suuri saalis ääniä, mutta kun ei ole nuori nainen.

 3. Häkkänen (Kok) on tällä hetkellä pätevin siellä ottamaan Orpon paikan jos Kok joutuu oppositioon,, siksi Orpo takee Punaisille myönnytyksiä jotta pääsee vaikka väkisin hallitukseen….Punaiset siis voitti ja Kokoomuksesta tehdään nöyrä palvelija sosialismin alttarille.

  Kepuleiden puheenjohtaja voi olla vaikka Antti Antinpoika Alkio (fiktiivinen hahmo), kepulit on päätään myöten paskassa ja suossa traktoreineen…Sipilä kyllä lentää koneella yläpuolella ja muistelee haikeena aikoja kun oli vallan kahvassa…semmottii, katoavaa kansanperinne ja uhkailu….

  1. Lisäys uutisvirrasta :

   ”Pääministeri Juha Sipilä kertoo jättävänsä puolueen puheenjohtajuuden. Keskusta teki vaaleissa 100 vuoteen historiansa huonoimman vaalituloksen.

   – Vaalitulos ei jätä minulle mahdollisuuksia. Nyt koolla oleva puoluehallitus päätti pyynnöstäni kutsua koolle ylimääräisen puoluekokouksen, joka valitsee Keskustalle uuden puheenjohtajan 7.9.2019, Sipilä twiittasi.” (IS)

   100 vuoden aikana pahin ojaan ajo, mageaa katsoa tälläistä vatulointia, ylimielisyys ei auta koskaan.

 4. Paavon paluu olisi veret seisauttava teko.
  Häkkästä en osaa kehua sillä ne rangaistusten yläpään nostot oli silmälumetta.
  Persuissa löytyy hyviä miehiä.
  Vihreät ovat hottoa – no ehkä naiset eivät tekisi Toukon virheitä.

  1. Kyllähän Paavo Väyrynen toisi alkiolaiset perinteet kunniaan, back to USSR 😉

 5. Vaalitappiosta johtuen Keskusta tulee menettämään myös paikan eduskunnan puhemieskolmikossa. Ne paikat menevät vakiintuneen protokollan mukaan kolmelle suurimmalle puolueelle. Tosin eduskunta voi halutessaan täyttää nämä paikat aivan kuten haluaa.

  Protokollan mukaisesta puhemiehen paikasta on syntynyt erilaiset tulkinnat Halla-ahon ja Orpon välillä. Edellinen katsoo paikan kuuluvan toiseksi suurimmalle puolueelle ja jälkimmäinen toiseksi suurimmalle hallituspuolueelle.

  Minä (öhöm!) katson paikan kuuluvan suurimmalle ei-pääministeripuolueelle. Täten Halla-aho on siinä oikeassa että puhemies voi olla myös oppositiopuolueesta ja Orpo väärässä tulkitessaan puhemiehen paikan edellyttävän puolueensa hallituksessa oloa. Orpon kanta on ikävällä tavalla vastoin vallan kolmijako-oppia. Eduskunnan itse itsensä hallinnointi maan korkeimman vallan käyttäjänä ei saa olla riippuvainen hallituksesta paitsi siinä että valtion vallanjakosyista puhemies ja pääministeri eivät ole samasta puolueesta.

Kommentoi