Vain yhden napin tähden

Minä eilen katselin  televisiosta lähetystä eduskunnasta, ”eduskunnan kyselytunti”. Usein ei sitä tule katseltua, eilen vaan ei sattunut olemaan muutakaan tekemistä. Silmiin pistävää oli se kun eduskunnan tekniikka ei toiminut ja puheenjohtaja joutui tekemään omia ratkaisujaan. No, se oli seurausta pitkästä kesälomasta.

Eniten töihin joutui tietysti ajankohtaisista kysymyksistä johtuen ministeri Paatero. Hän kyllä vastaili sujuvasti niin Veikkauksen, kuin Postinkin  asioihin. Aika näyttää puhuiko hän oikeista asioista.

Paljon joutui vastailemaan ministeri Harakkakin, työasioita ja niiden tulevaisuutta selvittäen. Silmiinpistävää oli se, kun hänen pikkutakkinsa nappi oli aina auki. Aina vastatessaan kysymyksiin puolet ajasta meni siihen, kun hän hypelöi sitä nappiaan. Sen hän joutui tekemään kuusi- seitsemän kertaa.

Valtiovarainministeri olikin sitten kolmas joka pari kertaa joutui vastailemaan, muut aitiossa olijat haukottelivat, jos eivät peräti nukkuneet.

3 vastausta artikkeliin “Vain yhden napin tähden”

  1. Kun olin ”sata vuotta” sitten tv-esiintymistaidon koulutuksessa, meidän käyttäytymisemme esityksessä nauhoitettiin. Ja kaikki katsoivat arvioiden omaa ja muiden esiintymisiä.
    Näin vain tapahtui kuten Harakalla( en nähnyt), että joku maneeri on sisään rakennettu. Toisella olkapään nykiminen, jalan vaihto, rykäisy, katseen kohtaamattomuus yleisöön ym,.ym..
    Sitä ei tahdo oppia pois. Se on paha asia, sillä itse esittäjän asia menee pieleen, koska vastaanottajat alkavat seuraamaan sitä maneeria enemmän kuin aisasisältöä.

  2. Taisihan se samoin käydä minullekin, kun piti seurata saako Harakka sen napin kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *