Yhteyskatkoksia vai?

Oliko yhteydet poikki?

Oliko aamulla noin kello 06.00- 08.00 välillä joku tolpan väli nurissa. Ei ainakaan meiltä päässyt silloin Pirkan Blogeihin, vaikka kaikki muut yhteydet toimivatkin. Ainakin aamun iltalehdet olivat jossain vedossa.

Tämä vaan piti laittaa silloin näytille, kun nuo meidän kotieläimet olivat taas liikkeellä. Sanokaapa miten monta niitä peuroja tässä kuvassa on. Ei kovin helppo laskettava.

7 Replies to “Yhteyskatkoksia vai?”

 1. No, kyllähän ne nurin olivat, varsinkin niiden mielestä, joiden aamu alkaa sielläenne klo 5:tä.
  Muuten samoin olivat myöskin US-sivustot.
  No, nyt sitten toimii ja me kaikki addiktit saamme rauhan sielullemme.

 2. Pätkii, pätkii, yhteydet välillä ihan hukassa. Se on ihan uusi ilmiö tällä sivustolla, en edes muista milloin täällä olisi vastaavaa viimeksi ollut. Viimekertainenkin oli Kyuun etukäteen ilmoittama huoltokatko.

 3. Jotain oli nurin jo eilen illalla puolenyön maissa, koska blogi katosi yht’äkkiä.
  Ja nyt 12.30 sivu katosi taas ja palasi hiukan ennen 13.
  Olisko nimipalvelimella jotain häikkää…

 4. Kyllä, klo 0.05-8.10 oli täysin pimeänä, kiitokset voi lähettää Elmo ICT:n suuntaan (ent. Tampereen Puhelin). Sittemmin on pätkinyt lyhyemmin. Katkoksen piti olla parikymmentä minuuttia, joten siitä en erityistä ilmoitusta laittanut. Se sitten venyi ja venyi…

  Tilanne nyt: joka kerta kun aktivoimme konehuoneella Elmon yhteyden, 10 minuutin päästä menee kaikki rikki. Toistaiseksi irroitimme koko yhteyden ja ajamme toista kautta liikennettä.

  Myös Elisalla on ollut mittavia ongelmia tämän vuorokauden puolella, eli tämä on joku kansantauti tänään Suomessa.

  Lisäsin huomautuksen etusivulle.

Kommentoi