Taitaa olla tulossa kaikkien aikojen infhosotapläjäys Linnan pirskeiden muodossa…

Siellä on tiettävästi aivan erityisesti kaikki haistapaskantieteilijät ja puoskaritiedeliipparit…
Ylimpänä Totuuden Takeena sotatieteiden tohtori Saara Jantunen.
Eduskunnan YLEn vaskisti-ruutisten lukija mainitsi Merkelin Auschwitzin-vierailusta kertoessaan, että ”kauhea natsi-Saksa tappoi peräti YHDEN MILJOONAN (1000000) ihmistä, joista suurin osa juutalaisia …” …
Kohdassa 7.50 eteenpäin.
.
.
Täällä faktaa:
.

Tokkura

Viestejä6939

Mää ihmettelin, kun ”tuttua” Koneen Säätiön Tyttöä ei näkynyt Linnassa (televisiossa), vaikka oli elämöinyt ennakkoon kutsullaan.

Ei ollut sitten kumminkaan päästettykään sisään.

” Janus Putkonen jakoi linkin.

Ylläpitäjä · 7. joulukuuta kello 21.55

Ylen toimittaja Jessikka Aro aiheutti itsenäisyyspäivänä häiriötä ja poliisi uhkasi pidättää Aron, ellei hän poistu kansallismielisten tilaisuudesta 6.12.2019 Helsingissä. Tilanne tallentui Aron julkaisemaan striimiin. ”

https://mvlehti.net/2019/12/07/jessikka-aro-hairikoi-kansallismielisten-…

***
Sale oli naurattanut ja ravistanut kättelyssä mustalaisrouvaa/neitiä (mulla voi olla kyllä pahasti vanhentuneet tiedot…)…
***

15 vastausta artikkeliin “Taitaa olla tulossa kaikkien aikojen infhosotapläjäys Linnan pirskeiden muodossa…”

  1. Pahimmat kansanmurhaajat: Stalin, Mao, kommunistit yleensä eri puolilla maailmaa, Hitler, punaiset Kmehrit, Serbit, Lysenko noin aluksi.

  2. hämeenmiehen ’patka’ kertoo aiheesta :Pahimmat kansanmurhaajat

    https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat

    *
    Ylen uutisessa sen sijaan keskitytään Auschwitzin keskitysleiriin, jonka museoon Saksan liittokansleri Angela Merkel oli tutumassa.

    Siis – missä on logiikka?

    ************************************************************************************
    ” ..että ”kauhea natsi-Saksa tappoi peräti YHDEN MILJOONAN (1000000) ihmistä”

    Vaikuttaa, että blogin avaaja on ymmärtänyt tämänkin asian väärin – natsi-Saksa tappoi pelkästään Auschwitzin – keskitysleirissä miljoona ihmistä [ Ylen uutisen mukaan]. Olihan surmattujen kokonaismäärä huomattavasti suurempi.

    *
    P.S.
    Onko blogin avaaminen mahdotonta ilman sanaa ’paska”?

    1. Täällä printtiversiossa sanotaan tosiaan, että ”Auschwitz-Birkenaussa murhattiin arviolta 1,1 miljoonaa ihmistä”.

      https://yle.fi/uutiset/3-11106624

      Mutta tämäkin on päin persettä. Auschwitz oli kokooma- ja lajitteluleiri, jonne lähetettiin 4 miljoonaa joko tapettavaksi heti kuten kaasutettavaksi ja poltettavaksi ”aidan takana” Birkenaussa tai lähetettäväksi muualle esimerkiksi orjatyöhön tai ihmikokeisiin ja sitten tapettavaksi.

      Auschwitz ei ollu ainoa tuholeiri, kuten oudompi tuollaisista ohjelmista myös voi luulla.

      https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/06/puolan-keskitysleirimuseot-tekevat-fasistipropgandaa

      maanantai, 22. kesäkuu 2015

      Puolan keskitysleirimuseot tekevät fasistipropagandaa

      Scrapbookpages

      December 20, 2010

      Why do the numbers for Auschwitz-Birkenau keep changing?

      Filed under: Holocaust — Tags: Auschwitz-Birkenau death statistics, Rudolf Hoess confession — furtherglory @ 12:56 pm

      The number of deaths at Auschwitz has changed drastically over the past 75 years. The Nazis were famous for keeping detailed records, so why are the number of deaths at Auschwitz an estimate that keeps changing?

      At the Nuremberg IMT, the German war criminals were charged with killing 4 million prisoners at the three camps known as Auschwitz I (the main camp), Auschwitz II (Birkenau) and Auschwitz III (Monowitz). What was this figure based upon?

      The charge against the Germans at Nuremberg was based on a document written on May 6, 1945 by the Soviet Union that was accepted into evidence by the Nuremberg IMT although there was no proof whatsoever given in this document that 4 million people had been killed. The Soviet figure of 4 million was based on the estimated capacity of the ovens at Auschwitz and Birkenau. The ovens at Birkenau had been removed by the Germans two months before they abandoned the camp, but the Soviets were still able to somehow estimate their capacity. ”

      Nürnbergin tuomiot eivät perustuneet kapasiteeteille,vaan tiedoille henkilöistä, jotka olivat kadonneet natsien murhakoneistoon. Näistä tunnetaan erityisen hyvin juutalaiset, koska heistä oli seurakunnilla tarkat tiedot, ja koska he olivat etnisen puhdistuksen erityisenä kohteena. Juutalaiset uhrit, yhteensä 6 mijoonaa, muodostivat puolet kaikista natsien tappamista siviileistä ja sotavangeista.

      Holokaustin uhrien määrää ei ole siis saatu ynnäilemällä eri leirien arvioita, vaan sen perus- teella, keitä on kadonnut saksalaisten käsissä. Auschwitzin kautta tiedettän kulkeen noin 4 miljoonaa ihmistä. Monien maiden sakasalaisten käsiin joutuneet juutalaiset ja muut kulkivat Auschwitzin kautta: osin Puolan, ja sinne tuodut Unkarin, Kreikan, Tshekkoslovakian, Itäval- lan juutalaiset ainakin.Kaikkia ei tapettu heti Auschwitz-Birkenaussa,niin ei ole väitettykään esimerkiksi alkuperäisessä muistolaatassa, eikä sillä ole Nürnbergin tuomioiden kannalta merkitystä. Auschwitzin ”kapasitteettitieto” perustui sille, että sillä, tarkasti ottaen nimenomaan Birknaussa kaasutettiin ja poltettiin alkuvuoden 1944 aikana 400000 Unkarin juutalaista, kuten suomalainen Wikipediakin tietää:

      ”Birkenaun leiri oli ensisijaisesti tuhoamisleiri, kun Auschwitzin muut leirit olivat ennen kaikkea työleirejä. Sinne tuotiin junalasteittain juutalaisia ympäri Eurooppaa tuhottaviksi ja poltettaviksi. Esimerkiksi kevät-kesällä 1944 leirillä surmattiin arviolta jopa 400000 Unkarin juutalaista.”

      Tämä oli kymmesosa leirin tehollisesta käyttöajasta,ja ”koe” on ajateltu niin, että koko puoli vuotta olisi kaasuteltu pelkästään unkarinjuutalaisia, mikä varmastikaan ei pitänyt paikkaansa! Sen sijaan sama hakusana antaa lerin kautta kulkeneiden, siellä tai muulla tapettujen määräksi 1.5 miljoonaa, joka on taatusti liian pieni, vaikka kuinka perustuisi puolalaisiin museolähteisiin.

      ” Kaikkiaan Auschwitz-Birkenaun leirien läpi kulki arviolta 1,5 miljoonaa vankia. ”

      Tämä on justiin sitä otsikossakin mainittua vääristelyä.

      ” The Soviets also charged the German war criminals with killing 1.5 million priso- ners at Majdanek. That figure has now been reduced to 78,000 by the Majdanek Museum. Out of this number, 59,000 were Jews. ”

      Ei pidä paikkaansa: Puolalaisen valtionmuseon mukaan Maidanekin kautta kulki 300000 vankia. Jos näin oli, noin puolet asukkaista oli neuvostoliittolaisia sotavankeja. Maidanekin alkuperäisiin mahdollisiin yliarvoihin on erityisesti vaikuttanut, ettei tunnettu kunnolla Treblinkaa, jonka saksalaiset olisivat onnistuneet tehokkaasti hävittämään. Neuvostoliittolaiset lähteet tarkoittavat aina kaikkia, ei pelkästään juutalaisia. Heidät saattaa kyllä olla erikseen mainittu, kuten NL:n kansalaisetkin. Tämä Puolan virallinen arvio 300000 on alakantissa, kuten Birkenaunkin arvio.

      Ei ole kuitenkaan hirveän olennaista, missä nimenomaisessa paikassa kukakin kadonnut uhri tapettiin.

      ” In 1990, the plaques with the figure of 4 million at the International Monument at Birkenau were removed. It was not until 1995 that new plaques were placed at the International Monument with 20 metal plates inscribed in Yiddish, English and all the major languages of Europe; the plaques were set on granite slabs on the steps of the International Monument. The number of deaths at Auschwitz, according to each of the 20 metal plates, is 1.5 million.

  3. Olisi ollut parempi että Neuvostoliitto olisi vallannut Suomen kun näin huojoja on bileetkin täällä 😉

    1. No ei.

      NL sai loppuasetelmien osalta luultavasti aika tarkkaan sitä, mitä oli ensisijaisesti lähtenyt hakemaankin.

      1. Kyseessä on Suomen itsenäistymisen eikä talvisodan muistopäivä.

  4. Saksassa on meneillään kansanvaihto tälläkin hetkellä. Merkeliä anti-saksalaisempaa ei ole.

  5. Onko niin, että kun hämeenmies kirjoittaa tai lainaa jotakin jostakin, niin siinä on ainoa oikea totuus?

    Pitäisikö tutkia muitakin lähteitä?

    Itse asiassa miten hämeenmiehen jutut liittyy blogin avauksessa esitettyyn Ylen uutiseen?

    Kohdassa 7.50 eteenpäin.
    .https://areena.yle.fi/1-4558014

      1. Se koko YLE:n itsenäisyyspäivän ilta oli yksi infosotapläjäys, jossa itsenäisyyden saamisesta ei puhuttu mitään.

  6. Ehdotan että on parempi lukea sekä hämeenmiehet että muut naiset ja miehet, lukea mahdollisimman monta näkökulmaa ja sitten vasta tehdä johtopäätöksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *