Antti Rinteen lobbarihallitus

Yksi hallitusohjelmaa sorvaamassa oleva lobbari on ent.kommunisti Dan Koivulaakso. Hän on siellä puolueensa vassareiden (ent. kommareiden) pyynnöstä.

Dan Koivulaakso on tunnettu anarkisti eli valtiovihamielinen. Onko nyt tarkoitus, että Koivulaakso laatii hallitukselle kärkihankkeen, jossa suomalaiset pannaan vihaamaan itsenäistä Suomen valtiota. Sen jälkeen jos Koivulaakson suunnitelmat toteutuvat on Suomi helppo liittää Euroopan liittovaltioon. Anarkistit eivät vihaa liittovaltioita, kuten tiedetään mm. Neuvostoliitosta.  Voi käydä niinkin, että kansa ei ryhdykään vihaamaan isänmaataan vaan Antti Rinteen lobbarihallitusta.

Vai onko vain tarkoitus laatia suunnitelma kansallismielisen perussuomalaisten hävittäminen puoluekartalta. Anarkistiltahan se käy.

Viime mainittu on todennäköisin Koivulaakson projekti. Vastaiskuna täytyy persujen lisätä tiedottamisen volyymiä niin, että kansalaiset saavat oikeata tietoa Rinteen lobbarihallituksen puuhailuista ja salajuonista.

Dan Koivulaaksi, joka on nykyisin puolueensa vassareiden (ent. kommarit) pääideologi on kaiken sen takana, jota Lii piipittää kansalle.

6 Replies to “Antti Rinteen lobbarihallitus”

 1. ”pääideologi on kaiken sen takana, jota Lii piipittää kansalle”

  Ei Lii piipitä vaan honottaa.

  Ei Koivulaakson läsnäololle hallitusneuvotteluissa ole syytä asettaa esteitä. Kyllä vasemmisto haluaa vakaasti lähteä veronkorotusten ja velan ottamisen tielle niin kuin kahdeksan vuotta sittenkin.

  1. Sinänsä terminologia on väärin.
   Ilmastonmuutstavastaan ei voi lobbata, koska se luonnonilmiönä vain jatkuu kaikesta metelistä huolimatta.
   Nämä yhtiöt lobbaavat ilmastohysteriaa ja CO2-pelleilyä vastaan, koska molemmat ovat lähinnä poliitttisesti johdettua ihmisten syyllistämistä ja sen perusteella rahastusta.

 2. Minulle tulee tuosta puniikkien konklaavista mieleeni punakaarti. Annan saman arvon tuolle kansanpetturihallitukselle kuin puniikkien kansanvaltuuskunnalle.

Kommentoi