Demarien uskottavuus horjuu pahoin

Demarikansanedustaja Hussein al-Taee on ilmoittanut vääriä tietoja koulutuksestaan. Nyt on selvinnyt, että hänellä on yksi korkeakoulun loppututkinto,  mutta hän on aiemmin ilmoittanut, että hänellä on kaksi loppututkintoa. Muutakin epäselvää hänen koulutuksesta on.

Hussein ei ole tainnut tehdä yhtäkään työpäivää eduskunnassa ennen sen lomaa. Hän on ollut jatkuvasti sairaslomalla. Onko kantti pettänyt?  Vai onko se vain taktiikka?

Demarien nokkamies puhui aimmein paljon arvoista. Mutta ei puhu enää. Arvot taitaa olla demareilla hukassa, kun vaalivoittokin hankittiin valehtelemalla. Demareiden tärkein arvo taitaa olla valehtelu ja petos, kun muuten ei pärjää.

Petoksesta on selviä esimerkkiä, kun Rinteen ”vappusatanen” eläkeläisille kutistui alle kahteenkymppiin.

Mitä demarit aikovat tehdä valehtevalle Hussein  al-Taeelle? Jos hän  pysyy ryhmässä, leimaa hän koko ryhmän valehtelijoiksi?

Rehellisyys maan perii, on vanha suomalainen sananlasku. Tosiasioiden tunnustamisesta alkaa viisaus, on myö vanha sananlasku.

Vanhan polven demari Raafael Paasio vastasi pääministerinä ollessaan toimittajille, ”nyt on vihdoinkin tunnustettava tosiasiat”.

Paasion esikmerkkiä kannattaa nyt myös Rinteen opettaa joukoilleen, sillä kansa on jo menettänyt luottamuksen demareihin.

15 vastausta artikkeliin “Demarien uskottavuus horjuu pahoin”

  1. Mahtaakohan nyt olla kahdesta eri Husseinista kysymys. Toinen sohii perussuomalaisten kanssa eli Husu ja, toinen kehuu yliopistotutkimuksiaan, eli al Taee.

  2. Eihän Al-Tae ole hallituspuolueiden edustajista suinkaan ainut luovan CV:n kanssa kunnostautunut, ministeri Pekka Haavisto on kunnostautunut samassa useaan otteeseen.

  3. Kuinka kauan nämä maahantulijat saavat haukkua suomalaisia ?

    Vastaan : Niin kauan kun nämä omat koirat purevat.

    Nämä suomalaiset, jotka jopa nauttivat siitä kun nämä husut herjaavat
    perusSuomalaisia.

    Jos suomen kansa puhaltaisi yhteen hiileen nämä husseinit lähetettäisiin
    sinne mistä ovat tulleet.
    Turha toivo: Ainoa konsti on antaa mennä kun on alamäki vaan.
    Taikka nousta kapinaan. Jossain vaiheessa kamelin selkä katkeaa.

    Rauno Korhonen
    Voi tulla pidättämään loukkasin arvovieraita !!

    PS: En ole perusSuomalaisten jäsen , mielipiteestäni ei saa syyttää
    perusSuomalaisia !

  4. Tässä hyvin pohdittu Arto Luukkaisen jututsta:

    ”Demarien kansanedustaja Al-Tahee on kohtapuoliin ”palaamassa” työpaikalleen. Samoin kaupunginvaltuutettu, entinen kepulainen ja nykyinen SDP:n jäsen Abdirahim HUSU Hussein on ehkä piankin palaamassa joltain ulkomaanmatkalta Kashmirista.
    Molempien ongelma on rasismi. Toisin sanoen Al-Taheen twitter viestejä on luonnehdittu ”avoimen rasistisiksi”. Husu on heittänyt twitter-viestissään väitteen siitä, että kaikki perussuomalaiset ovat rasisteja. Molemmat joutuvat pian perustelemaan omia kannanottojaan. Toinen poliisille ja toinen omalle eduskuntaryhmälleen.
    Toisin esille nyt huoleni siitä, että niin Yle kuin sosiaalidemokraattinen puolue eivät ole sanoutuneet irti näiden herrojen kannanotoista. Miten on mahdollista, että veronmaksajien rahoilla toimiva yleisen palvelun yhtiö voi olla näin hiljaa Husun toiminnasta? Samoin SDP:n johto poseerasi Al-Taheen kanssa ennen tätä skandaalia mutta on nyt niin hiljaa? Merkitseekö se, että SDP:n johto hiljaa hyväksyy Al-Taheen kannanotot? Tapahtuuko tässä hiljaista flirttailua rasismi-aatteen kanssa? Ovatko Al-Tahee tai Husu tehneet mitään aktiivista & tehokasta katumusta näistä kannanotoistaan?
    Olen itse asunut savolaisena Suomessa ja kohdannut savolaisia vastaan osoitettua rasismia. On naurettu ja kehotettu menemään syömään kalakukkoa Kuopioon. Nämä ovat kuitenkin aina olleet yksittäisiä tapauksia, joiden välillä on ollut vuosia. Ilmapiiri on kuitenkin nyt muuttunut ja ensimmäistä kertaa minua pelottaa savolaisuuteni vuoksi.
    Kuluneen 15 minuutin aikana olen huomannut miten minua on alettu katsomaan pitempään metsässä, lepikoissa ja järvenrannoilla. Minua katsotaan vihamielisesti. Joudun noin kerran viikossa selittämään jollekulle tapaamistani ihmisistä miksi puhun niin hyvää suomea enkä väännä savoa. Vastaan olevani syntynyt ja kasvanut Suomessa. Tämä ei aina kuitenkaan lopeta kielitaitoni ihmettelyä. Joskus nämä ihmiset väittävät kuulevansa puheessani vivahteen “läntistä suomea”. Onpa joku haukkunut siitä, että puhun kirjakieltä.
    Arvomaailmani on demokraattinen, isänmaallinen ja konservatiivinen. Olen myös perussuomalainen. En kuitenkaan tunne oloani turvalliseksi ennen kuin Yle ja SDP ovat sanoutuneet irti rasismista ja ihmisten demonisaatiosta.”

    1. Marko – 😉 🇫🇮 onhan demareillakin se arvopohja…”yllättää se näinkin takaovesta”.

      Ehkä se on niin että jokaisella puolueella on ne omansa arvopohja, jotka saattavat ”yllättää porstuasta sisään”?

      Politiikka on vähän kuin shakkilautaa tammella.

  5. Arkipäivän mummukin osaa analysoida asiaa paremmin kuin Luukkanen. Mummu kun katselee katukuvaa, jossa on mamuja. Luukkanen katselee vain persulasit päässään ja, kirjoitukset ovat sen mukaisia.

    1. 😠 😀😁 ihan huikeaa anal-yysiä. Vinde että mummoki, vau!

    2. Niinpä – pjk:ta ei onnistu kommentointi mitenkään ilman mainintaa Perussuomalaisista

    1. Taitaa olla kusta päässä, kun ei muuta keksi, kuin mollata samaa lajia.

    2. Kusiaispesää ei saa mennä tonkimaan. Luontokappaleiden pitää antaa olla rauhassa.

  6. Al Taeen uskottavuus luulisi kärsivän ja valinta ensi vaaleissa jäävän kauaksi. Toisaalta riippuu siitä, miten äänestäjät asian ottavan ja saako Al Taee käännettyä asian marttyyriudeksi. Valittiinhan Keskustan Kauko Juhantalokin uudelleen vaikka sai tuomion omien ja valtion rahojen sotkemisesta ministerinä. Äänestäjille hän taisi olla ”Kauko parka”.

    Poliitikoille näyttävät yliopisto-opinnot olevan usein ylivoimaisia. Gradua ei viitsi itse kirjoittaa, tutkintoja voi vähän liiotella ja keksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *