EU-myyrä Sirpa Pietikäinen (kok)

 

EU-meppi Sirpa Pietikäinen on ollut viime aikoina paljon esillä, kun hän on yrittänyt ja onnistunutkin estämään mm. suomalaisten persu-meppien pääsyn mihinkään vähänkin tärkeään tehtävään EU:n parlamentissa. Kaikki kansallismieliset EU:n parlamentissa on Sirpa Pietikäiselle vihollisia, jotka on eliminoitava kaikesta päätöksenteosta.

Sirpa on myyrä, joka tekee myyräntyötään innolla, sillä hän on kuin EU olisi jo liittovaltio. Hän on nimittäin ollut meppinä jo  vuodesta 2008 eli yli kymmenen vuotta. Hänellä on jo kasvanut juuret tuolin jalkoihin eli hän on euvostoliittolainen ei suomalainen.

Sirpa, joka huomenna täyttää 60 vuotta on monien mielestä ”kova ämmä”, joka ei kuvia kumartele. Hänen on koulutukseltaan kauppatieteitten maisteri ja ollut kansanedustajana ja miniserinä Kokoomukselaisena.

Mutta on Sirpalla myös pimeä puolensa. Hänet on tuomittu törkeästä ylinopeudesta sakkoihin ja ajokieltoon ja rattijuopumuksesta 4 kk:n vankeuteen tai päiväsakkoihin.

Onko viisasta, että yksi ja sama henkilö voi olla meppinä vaikka koko ikänsä.  Kymmenessä vuodessa unohtuu jo kenen asialla on parlamentissa. Suomalaiset mepit ovat suomalaisten äänestäjien asialla. Mutta Sirpa on  vain EU:n asialla ja tekee myräntyötä, että liittovaltio syntyisi ja sieltä tippuisi hänellekin hyväpalkkainen virka.

20 vastausta artikkeliin “EU-myyrä Sirpa Pietikäinen (kok)”

  1. ”Kansankahelit” oli liikaa. Siksi poistin ”Juha Karjalaisen” kommentin. Se on vihakirjoitusta.

  2. Eräs entinen meppi=”Joku perussuomalainen sanoi kerran, ettei hän ole koskaan tehnyt kompromissia. Jos sille linjalle lähtee, niin ei kannata pyrkiä ainakaan europarlamenttiin. Kannattaa vetää pipo päähän ja jäädä kotiin.”

  3. Yhteinen demokratia monipuoluejärjestelmässä on kompromissien tekoa mutta se ei tarkoita sitä että pitää ”olla aina kasan alimmainen”.

    Emme elä Pohj. Korean tapaan emmekä diktaattorissa. Vain yksi ja ”oikea”!

    1. Eemeli – en tarkoittanut henk.koht.Pietikäistä _ vaan yleisesti poliit.kiemuroita _ sopeutua kuin sopeutumattomuutta kulloisiinkin ”tapahtumiin/edesottamuksiin”.

      Aina ei voi olla perässähiihtäjä kuin ei myöskään ”nurkassa kaikkia/kaikkea vastaan” !
      Terve omaleimaisuus on hyvästäkin,etenkin jos sen tuntee ” kiilana yltiöpäisyydelle”.

  4. PerusSuomalaisia kannattavat pitäisi vapauttaa Suomen suorittamista
    EU-jäsenmaksuista, koska meillä ei ole sananvaltaa miten niitä käytetään.

  5. Sanon hieman siistimmin: persut on myyrä EU:n multavassa puutarhassa, joka tekee myyränkoloja yhteiseen oikeusvaltioon muiden nationalistien kanssa ja murentaa EUta sisältä päin. Toteuttaa niin Putinin kuin Trumpin tavoitteita.

  6. Hyvin on rahaa tullut EU:n vastustajallekin. Kauppalehti aikoinaan=EU-kriittisyys ei estä perussuomalaisten kansanedustaja, sahuri Teuvo Hakkaraisen perheyritystä ottamasta vastaan satojen tuhansien eurojen EU-tukea.

    EU-vastustajana esiintyvä Teuvo Hakkarainen on yhtenä perheenjäsenenä ja yrittäjänä Viitasaarella toimivassa Haka-Woodissa. Euroopan aluekehitysrahasto on myöntänyt yritykselle tuotannon tehostamiseen kaikkiaan noin 460 000 euroa.

    1. Nettomaksajat eivät saa EU:lta rahaa, vaan maksavat EU:lle.

      Osa maksetuista rahoista palautetaan kunhan ne ovat kiertäneet Brysselin kautta ja osaltaan ylläpitäneet valtavaa hallintokoneistoa.

  7. Eräs meppi joka kantanee ”myrkynvihreyttä” pelkää jotta tietyt tahot saavat rahallista vetoapua naapurimaaltamme … näin hienojakoisesti ilmaistuna !

    Mikan kanssa samaa mieltä nettomaksajista,vaan mikä lienee heille ” hyöty EU;sta ”,puhumattakaan Idän jättiläisestä ?

  8. EU on meidän yhteisömme ja Euro meidän yhteinen valuuttamme. Persut eivät siinä halua olla paitsi vain ja ainoastaan sekoittaa ja nauttia EU:n antamista taloudellista eduista omassa lompakossaan. Muuttavat mielellään takaisin sinne Impivaaran pärevaloon.

  9. Hmm… Sirpa Pietikäinen on avoimen EU-myönteinen, äänestetty EU-parlamenttiin ajamaan yhteisiä asioita.

    Eli häntä kritisoidaan siitä että hän toimii juuri kuten lupasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *