EU natisee liitoksissaan

Britit ovat lähdössä vaikka se ottaakin koville, kun eron lähestyessä vastustajia on vielä enemmän, kuin kannattajia. Mutta britit lähtee joko sovinnolla tai sitten väkisin, ilman eropapereita.

Brittien eron jälkeen odotetaan seuravaa lähtijää. Nyt ollaan savustamassa Saksan EU-intoilijaa Angela Merkeliä pois liittokanslerin pallilta. Hän on liiaksi EU:n jatkuvan yhdentymisen kannattaja. Tulossa oleva uusi liittokansleri on huomattavasti EU-kriittisempi ja maahanmuutto vastainen, kuin Merkel ja sillä on suuri merkitys koko EU:n tulevaisuudelle. Kansallisuus aate nostaa päätään kaikkialla Euroopassa.

Federalistit eli liittovaltion kannattajat ovat häviämässä taistelun. Suomessakin on suuri joukko poliittisia vaikuttajia Kokoomuksesta, Kepusta ja Demareista niitä federalisteja, jotka ovat valmiit luopumaan Suomen itsenäisyydestä.

EU:n palamenttivaalit keväällä voi olla ratkaiseva EU:n tulevaisuuden kannalta. Palataanko takaisin vapaakauppaliittoon vai onko liittovaltio mahdollinen?

11 vastausta artikkeliin “EU natisee liitoksissaan”

 1. Valitettavasti Rinnekin on enemmän noita intoilijoita kuin arvostelijoita.

 2. Itä-Eurooppa on voimavara nykyään. Brittien lisäksi on Italiaa, Unkari, Puola ja muut idänmaat jotka on änkyriä littovaltio politiikalle ja saattaa lähteä omille teilleen ja seuraa brexitiä.

  1. Lähtevät aikaisintaan vasta sitten, kun ovat rahastaneet kaiken mahdollisen.

 3. Eu on Euroopan vastainen salaliitto. Se jakaa Eurooppaa kahteen sotilasleiriin. Ja pakkovaltaan päätyessään se synnyttää itsenäistymistaisteluita ja sisällissotia.

 4. EU:n paskakasan pitääkin hajota. Minua kiinnostaa mihin suomalaiset
  sittisontiaiset sen jälkeen sijoittuvat.

 5. EU ei mitenkään natise liitoksissaan, Enemmänkin natisevat hullujen hurskaat toiveet EU:n hajoamisesta, jota ei varmasti tapahdu persujen iltarukouksesta huolimatta.
  Kaiken maailman persumaiset fasistit kuten Orban, Pen, Johnson, jne. hilluvat kuin olisivat kansojensa pelastajia paluulla viime vuosituhannelle. Ja täällä palstoilla myös saman henkiset pöljät.

 6. Karjalaiselle voi vielä mennä juhannuskaljat väärään kurkkuun, kunhan EU-vaalit on pidetty.

 7. Natiseeko EU liitoksissaan, mene ja tiedä. No toivottavasti vain natisee kuten ehkä kuuluukin kun on yhdessä monta maata on monta mielipidettä.
  Jos nyt ajatellaan että esimerkiikksi Suomi poistuisi EUsta niin kyllä natinaa riittäisi aivan kotikutoisesti, hyviä esimerkkejä nämä ikiomat SOTEmme ja leikkurit.

  Voi olla niinkin että EUsta ulos loikkaavat maat natisevat kovastikkin liitoksissaan toteuttaessaan ja rakentaessaan sisäänlämpiäviä kansallisvaltiotaan.

  1. Mitähän Niilo tarkoitat, ymmärtääkseni kansan oma mieli, siis enemmistön mieli on että EUssa kannattaa Suomen olla.

Kommentoi