Hesa runnoo hallitusta kokoon

Puolueeton ja riippumaton Hesa tekee kaikkensa saadakseen pudotettua persut pois hallituskuviosta.

Tänään Hesa julkaisee jonkun sortin ”tutkimuksen”tulokset suosituimmasta hallitusvaihtoehdosta, Ja tietenkin se on demarit ja kokkarit +vihreät. Kun  lukee tarkemmin Hesan juttua, niin demareiden ja persujen hallitus ei jää suosiossaan kauaksi. Koko juttu on vain kansalaisten manipulointia.

Juttujen otsikot on raflaavia ja niillä vaikutetaan kansalaisiin.

Kunka paljon pitää vielä levikin tippua, että Hesari alkaisi kirjoittaa todella puolueettomasti.

11 Replies to “Hesa runnoo hallitusta kokoon”

 1. Tulevan hallituksen määrää punaiset, eli SDP, Kokkareet, Vihreät ja RKP.

  PS ei luovu omista agendoistaan toisin kuin nämä muut. Siksi PS ei tule olemaan punaisten hallitsemassa hallituksessa.

 2. Tämmoiset välittömästi vaalien jälkeiset gallupit ovat täysin tarpeettomia. Kansa äänesti uuden eduskunnan, ja hallitus muodostetaan vaaalitulosten pohjalta.
  Ja jos ei onnistu niin uudet vaalit.

 3. Hallituksen muodostavat puolueet. Ei HS. Persuille kelpaa hallituspaikka kuhan sopivat jostain yksityiskohdista. Ja sopivathan ne ympäripyöreällä lauseella. Onnea vaan etukäteen persuille hallituspaikasta.

 4. Riippuu täysin onko kokkareilla ja keskustalla hallituskipua tuleeko hallitusta. Luvassa on sanojen ja lupausten syöntiä.

 5. Halla-aho totesi, että yksi ehto hallitukseen menolle on se, että tulevassa hallitusohjelmassa tunnustetaan humanitaarisen maahanmuuton haitat.

  Saanen epäillä, että tuollaista kirjausta tulee Antti Rinteen vetämissä hallitusneuvotteluissa.

 6. On käsittämätöntä, että Halla-ahon argumentointi ja perustelut eivät mene kaaliin Rinteelle, Orpolle ym. Alakoululainenkin osaa jo laskea, että jos ei voi ottaa täytyy lainata tai korottaa veroja tai heiketää sosiaaliturvaa tai alentaa eläkkeitä, jos joudutaan elättämään yhä vain paisuvaa loisarmeijaa. Nyt jo menee yli 3 miljardia vuodessa ja kun haittamaahanmuuttajien määrää kaksinkertaistuu se on jo yli 6 miljardia vudessa.

  Nyt on kyse arvovallasta ei arvo pohjasta, kun Halla-ahon hyviä ehdotuksia ei suurin surminkaan haluta hyväksyä, kun ne ovat Halla-ahon esittämiä.
  Pitäisikö vaihtaa sana ”haittamaahanmuutto” joksikin toiseksi esim. ”taloudellsin perustein tapahtuva maahanmuutto”?

  1. Kelpaisikohan Rinteelle ”veronmaksajien kustannuksella tapahtuva elintasoturismi”?

 7. Taitaa vaan olla niin että PS kulminoituu yhteen henkilöön, eikä tämä hklö voi olla aina väärässä ”joka seikoissa”…asenteellistako yhtä vastaan, vaikka vain periaatteiden vuoksi ?

  ” Ääri sitä ääri tätä” – äänestäjät kaikki samaa-ko?

Kommentoi