Hesarin vaaliraportti

On suorastaa hupaisaa seurata Hesarin vaaliraportointia. Siinä paljastuu Hesarin puolueellisuus ja suosikkijärjestelmä sekä valtava tarve vaikuttaa vaalien lopputulokseen.

Kun esim. Pekka Haavisto (vihr) sai tilaa lehden uutissivun ykköspaikalla Ylen vaalitentin jälkeen, niin  Jussi Halla-ahon arvionti oli ensinnäkin hyvin nuiva ja täysin vääräkin oli sijoitettu uutissivun alalaitaan. Hesari  ei kertonut raportissaan mitään siitä, mita Jussi todella puhui tentissä.

Selvästi on havaittavissa Hesarissa hämmennys ja pelko persujen menestyksestä vaaleissa. Vaalien lähestyessä Hesarin pelko vain yltyy ja se näkyy siinä, että persujen odotettavissa oleva hyvä vaalimenestys jo mainitaan lehdessä.

Nyt odotamme seuravaa galluppia, jossa persujen kannatus on jo yli 15 %. Niin uskon. Mielenkiintoista on se, miten Hesari kommentoi sitä.

Halla-aho puskee läpi kaikkien vastusten ihailtavalla tavalla. Kun media ja muut puolueet ovat kaikki vastaan, heikompi olisi jo heittänyt pyyhkeen kehään, mutta Jussi on kova jätkä.

Sellaista miestä Suomi tarvitsee nyt.

11 vastausta artikkeliin “Hesarin vaaliraportti”

 1. Ennustukseni kävi toteen. Persut nyt kolmanneksi suurin puolue.

  1. Luvut kertovat karua kieltä kokkareille ja kepuleille. Siellä on jo paniikki, kuten Karjalaisellakin näyttää olevan. Jussi Halla-aho painaa läpi kaikkien vastusten, kun media on vastaan ja muut puolueet ovat vastaan. Mutta Jussi on kova jätkä ja sellaista Suomi nyt tarvitsee. Vellihousujen aika on ohi.
   Vaaleissa persut ovat suurin puolue.

 2. Toivottavasti ilmastohysteria on saanut monet nukkuvat heräämään ja äänestämään kansallismielistä politiikkaa.

  1. Jos vihervasemmisto onnistuu siirtämään tuotannolliset työpaikat Kiinaan, niin tuotannon työntekijät Suomessa joutuvat työttömiksi eikä tule verotuloja, josta syystä köyhät tulevat näkemään nälkää ja kokemaan kylmää. Myöhemmin keskituloiset kuntien ja valtion työntekijät joutuvat leikkaamaan palkkavaatimuksiaan säilyttääkseen työpaikkana. Tämä vähentää edelleen verotuloja ja eläkemaksujen kertymää, josta syystä eläkkeitä joudutaan leikkaamaan.

   Ilmasto- ja ympäristöpuolella tuotteet tuotetaan Kiinassa suuremmin saastemäärin kuin täällä tuotettaisiin. Kiinalainen kertakäyttötavara täyttää maamme kaatopaikat ja aiheuttaa huonolaatuisuudellaan onnettomuuksia ja ikäviä tilanteita. Tulipalot, vesivahingot ja muut omaisuuden vauriot lisääntyvät jne.

   ———————

   Persuilla nyt vain sattuu olemaan parempi taju todellisuudesta kuin vihervasemmistolla.

 3. Kaikesta huolimatta – muistetaan kuitenkin että kuinka vaikeaa saattaa olla seuraavan hallituksen muodostaminen ” hiekkalaatikot pölisee ”.

  Eikä unohdeta alijäämäämme joka lienee n.4 miljard.luokkaa + hävittäjät päälle muine menoineen.

  Tietyn linjan kiinni pitäminen ehdottomuutena,tietää että tosikavereista lienee puute kun pyöreä pöytä_ etsii koalioita_ ” että miten lienee konseksun laita ”.

  No,jätetään erään puolueen nimi mainitsematta : tasapuolisuuden vuoksi !

Kommentoi