IS: Timo Soini menee tapaamaan paavia

Onko nyt tullut aika mennä Kristuksen maanpäällisen sijaisen luo tunnustamaan syntinsä? Soinin syntilistan kärkeen kuuluu eittämättä se, että hän petti satojen tuhansien suomalaisten odotukset,  jotka äänestivät persuja Soinin lupausten perusteella.

Jaa käyttäen:


19 Replies to “IS: Timo Soini menee tapaamaan paavia”

 1. No meneekös sinne omalla rahallaan vai kustantaakos matkansa valtion pussissta toden näköisesti valtiolle tulee lasku terv tepivaari

 2. Lukekaahan nyt taas kerran ennekuin mellastatte; hän menee tapaamaan Italian ulkoministeriä yhteisen 100-vuotisen diplomaattitaipaleemme kunniaksi. Samanaikaisesti mahdollisuus tavat Paavi.

 3. No entä sitten voi hän sen tavata omalla ajallaan ei Suomi ole katollisen kirkon maa kuitenkaan vaikka sitäkin jotkut voi väittää . ja mieluusti omalla rahaalla nuot tuon lajin tapaamiset terv tepivaari

  1. Soini, lempinimeltään Hippo, voitaisiin unohtaa tuolle reissulleen, eiköhän jokin ”sirkus” siellä tarvitsisi yhtä hippoa näytöksiinsä,ave cesar !

  2. Ei lainkaan ahdasta vaan Soini hoitaa uskon asiansa omalla ajalla ja omalla rahalla .
   Ne ei kuulu Suomen valtion maksaa tavatkoot italian ministereitä ne ovat vieräilun tarkoitus ei mitenkään paavin tapaaminen Suoomen ulkoministerinä terv tepivaari

 4. Soini on iso mies lue: ylilihava. Hänen lentomatkoistaan jää iso hiilijalanjälki. Mitään muuta ei Soinin matkustelusta maailmalla sitten jääkään, paitsi petturin maine. Ai Soini tapaa Italian ulkoministerin, joka on Italian Halla-aholaisia, kun populistit voittivat vaalit ja muodosti hallituksen, kuten meilläkin tapahtuu ensi huhtikuun 14 päivä.

 5. Kylläpäs lyödään täällä Soinia kuin vierasta sikaa, vähän tai mennä mauttomuuksiinkin.
  Luin tuon ISn uutisen ja sain sellaisen käsityksen että Italian reissu on ihan normaalia ulkoministerin työkuvaa. Jos siinä sivussa tai ihan miten vaan tapaa Paavin niin so what?

 6. Petturit saa petturin palkinnon mitä tulee soinin matkaan joka on suomen ulkoministeri matka se ei ole katollisen kirkon kokoontumis ajot . terv tepivaari

 7. Tepi, määrittelehän hiukan tarkemmin tuo sana ”petturi”.
  Eli onko petturi se, joka, joka muuttaa puolueen ohjelmasisällön päälaelleen ja se pitäisi hyväksyä. Petturi oli Halla-Aho joukkoineen. Eivätkä suinkaan he, jotka ottivat jalat alleen mokomasta yhdenasianliikkeen rasistivouhottajista.

 8. Saattoi Soini pyyhkiä sillä perseensäkin. Ainakin sellainen vaikutelma monelle varmaan jäi.

  Sopimusta ei ehkä ollut alun alkaenkaan tarkoitus noudattaa, vaan tietoisesti harhautettiin PS:n neuvottelijoita.

  1. Kyllä pitkään halusin uskoa Soinin tekevän parhaansa hallitussopimuksen noudattamiseksi, mutta ulosloikkauksen jälkeiset Soinin kommentit tukevat olettamusta, että julkinen hallitussopimus oli tehty PS-neuvottelijoiden harhauttamiseksi ja että SSS -porukka teki oman salaisen sopimuksensa.

 9. Millähän oikeudella ja millä todisteilla Soinia voi väittää petturiksi. Kuuluuko myöskään hänen fyysisen ulkomuotonsa ja terveytensä julkisesti retosteltavaksi. Eiköhän myöskin hänen uskoon liittyvä suuntaus ole pelkästään hänen asiansa.

Kommentoi