24 vastausta artikkeliin “Juuri tulleen tiedon mukaan”

 1. Hussein sanoi YLE uutisissa äsken valehtelleensa äänestäjilleen…

  Ja silti äijä meni läpi eduskuntaan ja nyt tämä antisemitisti omaa SDP:n ”arvopohjan”.

  Kohta alkaa A-Studio, katsokaapa tätä katuvaa Husseinia nyt… veikkaan että saa nappisilmillään kaiken anteeksi.

 2. Somaleita ei kuitenkaan demarien listalta käsittääkseni valittu joten siellä ei ole somalidemareita

 3. Onko se trollausta kysyy kirjaimellisesti siitä mitä kirjaimellisesti blogin avauksessa on kysymys. Täällä on ilmeisesti vaivana se että tehdään blogeja joita sitten ei itse osata selittää; niin että mitä sitä nyt tuli tehtyä…

  1. Sellaisia blogeja juuri eräät rustaavat. Totuudella ei ole niissä mitään arvoa, vaikka esität mitä faktoja niin sen pahempi vaan faktoille, nämä herrat ovat päättäneet olla oikeassa eikä sitä voi millään tosiasioilla horjuttaa. Samat väitteet toistuvat taas seuraavassa blogissa.

 4. Kelpaisiko määritelmä: Ovatko nyt arvot kohdallaan, kun tämä valehteleva somali voi edustaa Suomen eduskunnassa demareita – ja Suomen kansaa?

  1. En oikaissut mitään koska en ole vaivautunut perehtymään asiaan sen enempää.
   Muotoilin vain aloituksen sanamuotoa nähdäkseni, kelpuutatko sen.
   Näköjään kyse on kuitenkin irakilaisesta, joten muotoilen tekstin uudelleen:
   Ovatko nyt arvot kohdallaan, kun tämä irakilainen valehtelija voi edustaa Suomen eduskunnassa demareita?

 5. Arvot voivat muuttua elämäntilanteiden mukaan, ”arvot avartavat elämänkatsomusta”.
  Onko niin että poliittinen aitouskin on muuttuvaa käsitettä ”maailman palossa”.

 6. ”Ovatko nyt arvot kohdallaan, kun tämä irakilainen valehtelija voi edustaa Suomen eduskunnassa demareita?” Vastaus on: ei

  1. Samaa mieltä Muurisen kanssa. Mutta tämän tason miehen olisi pitänyt tietää että menneillä mielipiteillä on väliä. Tässä mielessä Hussein al-Taeen ja Halla-Ahon olisi pitänyt pysyä poissa politiikasta.

 7. Kuis oli sitten oikeusministeri sapeli-Simosen kanssa, joka tuomittiin ennen ministeripostia kätilöopiston kavallusjutussa tai Juhantalon, joka tuomittiin talousrikoksista?

 8. Mikäli oikein muistan niin tuomiot oli kummallakin kärsitty jolloin ei ollut mitään estettä, kuten Kekkonenkin taisi Simosen kohdalla mainita. Juhantalo taisi olla vielä valtakunnan oikeudessa.

  Jos ajatellaan vaikka nykyisiä edustajia joilla on ollut tuomioita ja ne on lusittu niin ei siinä mitään, jos on otettu opiksi eikä kyseenalaisteta tuomiolaitosta näistä tuomioista. Niitä koijareita on tällä hetkellä joka puolueessa, persuissa varsinkin.

 9. Pasta-Antin arvopohja-lässytys tässä nyt lähinnä saa yhä koomisempia piirteitä, eduskuntaanhan nyt aina on valittu vaikka minkämoista skoijaria.

 10. Itsetehty luumuviini voi olla hyvääkin.

  Mutta asiaan. Voimme keskustella täällä asiasta vapaasti , kunhan emme noudata Hesarin trollitehtaan esimerkkiä ja lähde häiritsemään temarien tilaisuuksia tästä aiheesta maailman tappiin. Mutta nyt kun asia on ajankohtainen (huom! Olen kielitohtori Halla-ahoa viksumpi, koska olen löytänyt sanavarastostani suomenkielisen sanan. Jussi olisi käyttänyt sanaa aktuelli.)

  Temaripuolueen rohkea linja viime vuosina on ollut, että tyyppi kuin tyyppi on kelvannut tuomaan rikastusta temarien ehdokaskaartiin. Tämän erikoisuuden toi MV -sivusto aikoinaan ansiokkaasti esille. Linja jatkuu, temarien linja jatkaa suvaitsevaisena, se hyväksyy etenkin Arvopohja-Antin tekopyhästelyn näissä asioissa. Haluaisin nykytilassa antaa jaksuhalin koko temaripuolueelle, sillä suvaitsevaisuus on aina ollut sydäntäni lähellä. On kiva, ettei Arvopohja-Anttia ole vielä potkaistu pellolle, vaikka onkin saattanut uhoamisellaan temarit naurettavaan valoon, sillä nauru pidentää ikää ja vahinkonilo ilo on meille muille sitä puhtainta iloa. Kiitos temarit taas kerran. Minäkin oli joskus temari, mutta Sundqvist…Mutta se ei kuulu tähän.

  Varsinainen outolintu tasa-arvopuolueessa on Ahtisaari, joka ilmoitti muun muassa, että ilmoittautuu ruohtinkieliseksi, muuttaa Kööpehaminaan ja anoo Ruohtin kansalaisuutta, jos ruohtikielisten etnonationalistien varpailletallomisoikeuksia aletaan vähentää. Ehtotan, että ekspuolueeni, temarit, antaapi aiheesta vaarille outolintumitalin tammenlehtien kera.

  Sori, mutta pitää poiketa kellarissa.

 11. Halla-ahon kirjoituksia en kaikkia tunne, mutta ainaki joissain niistä ei ole niinkään kysymys kansanryhmän loukkaamisesta vaan retoriikasta. Halla-aho käyttää äärimmäistä kieltä ja esimerkkejä havainnollistamiseen ja toisaalta provosoimaan vastapuolta. Esimerkiksi kirjoitus ”loisivista somaleista” oli vastaveto sille että sanomalehti Kaleva oli kirjoittanut ”känniääliö suomalaisista”. Halla-aho ymmärretään joissain tapauksissa tahallaan väärin. Vastapuoli ei halua dialogia asioista vaan repii kaiken irti Halla-ahon kärjistetyistä kielikuvista. Niin esimerkiksi kun Halla-aho sanoi tarvittavan panssarivaunuja kaduille, jos aiotaan saada kreikkalaiset joskus maksamaan lainansa. Sen sijaan että vastapuoli olisi pyrkinyt vastaväittein todistamaan kreikkalaisten maksukykyä ja halua, Halla-ahoa alettiin syyttää sotilasjuntan toivomisesta Kreikkaan!

  A-Taeen kirjoitukset ovat siitä erilaisia, että ne eivät ole mitään retorista snpbbailu jonkun toisen asian esittmiseksi, vaan lauseet tarkoittavat juuri sitä mitä niissä sanotaan. Eivätkä ne mitään kovin vanhoja ole, Al-Taee on ne kirjoittanut jo aikusena, ne eivät ole mitään nuoren hölmöilyjä.

  Al-Taee pyysi mielestäni kirjoituksiaan uskottavan tuntuisesti anteeksi. Uskottavasti esimerkiksi siinä että hän ei vain pyytänyt anteeksi vaan esitii uusia mielipiteitä esimerkiksi Israelista. Jos hän olisi yhä tiukka Israelin ja juutalaisten vihaaja, Israelin kehuminen demokratiaksi ei olisi ainakaan helppoa. Ongelma on tietenkin siinä, että hän esitää anteeksipynnön ja tunnustuksen vasta nyt, kun on jo pakko. Aika vasta näyttää, mikä hän on miehiään, mutta mielestäni ihmiselle on annettava uusi mahdollisuus.

 12. Eiköhän asia liene niin, että; valehteli, muisti väärin, lipsahti… jne. Mielestäni ne sanat/sanonnat kuulunevat lähes kaikkien poliitikkojen ulosantiin.

 13. Hussein al-Taee pudotti pienellä marginaalilla istuvan demariedustajan Joona Räsäsen. Mahtaa Joona nyt olla tyytyväinen SDP:n ’jakamattomaan ihmisarvoon’?

Kommentoi