Kepulit aikoivat jatkaa kepulointia valtion omaisuudella

Sipilä kuvitteli, ,että hän voi jatkaa suhmurointia valtion omaisuudella, mutta se ei käykään. Ainostaan siten se voi onnistua, että jokainen kauppa käsitellään erikseen ja paikalla on oltava oikeuskansleri. Ongelmana on vain se, että oikeuskansleri ja pääministeri ovat uskonveljiä keskenään, joka herättää vahvoja epäilyjä.

Tässä Suomen Kuvalehdestä ote asiasta.

VALTION kehitysyhtiö Vakesta korjataan toimitusjohtaja Taneli Tikankommentteja, jotka liittyvät Juha Sipilän toimitusministeristön rooliin Vaken asioissa.

Tikan lausunnoista kerrottiin aiemmin päivällä Suomen Kuvalehdessä. Tikka oli kertonut Twitterissä, että maan hallituksen muuttumisella toimitusministeristöksi ei ole vaikutusta Vaken sijoituspäätösten tekemiseen.

Vahvistus on tullut suoraan asianomaisilta tahoilta, useammaltakin henkilöltä ja täysin yhtenäisesti: päätöksiä voidaan tehdä”, Tikka totesi.

Tikka vahvisti lisäksi, että tieto tuli pääministerin erityisavustajalta.

Pitää paikkaansa. Lisäksi olen asiasta itsekin keskustellut yhden valtioneuvoston jäsenen kanssa. Tulee siis monesta suunnasta ja monelta henkilöltä sama; näyttää täysin selvältä”, hän kirjoitti.

 

JUTUN julkaisun jälkeen Vaken sidosryhmäjohtaja Saara Mattero otti yhteyttä toimitukseen. Hänen mukaansa päivän aikana on selvinnyt, että asia ei olekaan selvä.

Mahdolliset sijoituspäätökset katsotaankin tapauskohtaisesti, tarvittaessa esimerkiksi oikeuskanslerin kanssa.

 

2 vastausta artikkeliin “Kepulit aikoivat jatkaa kepulointia valtion omaisuudella”

  1. Jos Sipilän hallituksesta löytyy jotain rikollista tai hyötymistä heille itselleen niin tälläinen hallitus pitää vangita ja johtajat raudoittaa, siitä oikeudenkäynti ja tuomio.

Kommentoi