Kuyy Eturaitti: ”Jos ei ole tarkoitus ottaa osaa keskusteluun, on turha keskustella.

Laittamattomasti sanottu. Kiitos Kyuu. Kun tämä PB on nimenomaan keskustelufoorumi, niin keskustelujen avaukset kannattaa lukea kahteen kertaan, että ymmärtää, mistä on tarkoitus keskustella. 

Kun täällä pääsääntöisesti puhutaan aidan seipäistä, kun pitäisi puhua aidasta., niin itsea  avaus jää pimentoon ja keskustelu rönsyilee jonnin joutavan jaarituksen tasolla. Oma lukunsa on ne komentaattorit, jotka herjaavat ja panettelevat avaajia.

Emmekö me suomalaiset ole jo tulleet alas puista ja opittu ymmärtämään, että meitä on moneksi, mutta meidän elettävä yhdessä ja mielummin sovussa toistemme kanssa. Kaikki ei voi olla aina samaa mieltä asioista, mutta sen voi ilmaista kommenteissakin asiallisesti ja jopa ystävällisesti. Olemmehan samaa heimoa.

On valitettavaa, kun on puolipakko poistaa sellaiset kommentit, jotka pitävät tärkeämpänä mollata avaaja, kuin keskittyä itse asiaan.

Viittaan vielä otsikon mainioon ohjeeseen meille bloggaajille.

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Kuyy Eturaitti: ”Jos ei ole tarkoitus ottaa osaa keskusteluun, on turha keskustella.”

  1. Persukammo on paha tauti, kun missään asiassa et Karjalainen kykene olemaan räksyttämättä persuista.
   Sinä itse olet suurin persublogaaja ja pilaan monta keskustelua tuolla persuräksytykselläsi.

    1. juhak, kurjalaisen agenda on tuhota tämä blogi ja sen toiminta, ei kannata enää tuon kirjoituksien perään paljon huudella…

 1. Pitäisi keskustella ihan mistä vaan… eikä aina kurjalaisen persuista 🤣

 2. Eikös se oo keskustelua kun joku sanoo tai väittää jotain ja toinen ehkä väittää toista. Pitäisi kai ylistää ja hymistellä.

  1. Hulluinta onkin älytön inttäminen, inttämisen riemusta tai vainoharhat jossa nähdään ”mongooleja ja alieneja” joka puolella 🤣. Yritä siinä sitten saada jotain järkevää keskustelua aikaiseksi.

Kommentoi