Mamut käyvät ”sissisotaa” Suomessa

Maahanmuuttajien iskut eri puolilla maatamme osoittavat, että kysymys on sissisodasta, jolla on poliittinen luonne. Mamut ovat monet saaneet sissikoulutuksen kotimaissaan ja osaavat sen taidon.

Yleensä sissit hyökkäävät yllättäen ja vastustajien (kansalaisten) heikompiin kohtiin, kuten naisiin ja lapsiin.

Sissisota on strategialtaan usein puolustuksellista, mutta taktiikaltaan lähes aina hyökkäyksellistä.

Sissejä vastaan taistelussa on olennaista lakkauttaa sissien huolto eli on lopetettava mm. paperittomilta kaikkinainen huolto, kuten terveydenhoito. Nythän paperittomat saavat Suomessa lähes samat oikeudet, kuin turvapaikan saaneet.

Raiskaajien ajatusmaailmaan ei mahdu humanitäärisyys. Sen osoittaa raakuus, jolla mm. lapsia raiskataan. Miksi siis heihin itseensä ei toimittaisi samoin.

Olisikohan jo aika kukkahattutätien heittää kukat pois hatuistaan.

11 vastausta artikkeliin “Mamut käyvät ”sissisotaa” Suomessa”

  1. Raiskaus on yksi sodan muoto.
    Jopa loikkari itsekin Sampo hallituskumppaninan vaatii Sipilän hallitusta koolle.
    Sampo ei edusta perussuomalaisia.

  2. KRP: Oulun tapaukset ovat vasta jäävuoren huippu. Poliisi syyttää hallitusta resurssipulasta.. Poliisin resurssit eivät riitä , tarvitaan paljon lisää poliiseja mamujen vuoksi. Toisin sanoen, Oulun raiskaukset menee hallituksen piikkiin.

  3. Poliisiresurssien riittämättömyys 2015 aallon jälkeen on kyllä aivan ilmiselvä hallituksen virhe.

    Mutta sekin on reagointia. Samoin on vaatimukset kovemmista rangaistuksista – ne kyllä maksavat paljon mutta eivät millään muotoa estä tai rajoita rikollisuutta, se on tutkimuksissa osoitettu.

    Odotan vielä ulostuloa jossa annettaisiin ehdotuksia juurisyiden korjaamiseksi. Niitä eivät tarjoa sen paremmin persut kuin vassaritkaan, saatika sitten sipilät.

    1. ”Mutta sekin on reagointia. Samoin on vaatimukset kovemmista rangaistuksista – ne kyllä maksavat paljon mutta eivät millään muotoa estä tai rajoita rikollisuutta, se on tutkimuksissa osoitettu.”

      Järki osoittaa, että pidemmät rangaistukset vähentävät rikollisuutta ainakin muurien ulkopuolella, jos vangittu on taparikollinen. Joillekin ”pyttytuomio” eli ikuinen eristys voisi olla paikallaan. Kyseessä ei tällöin kuitenkaan olisi rangaistus vaan ihmisten suojelu. Pytytettykään ei välttämättä kokisi asiaa rangaistukseksi, vaan epäsosiaalisena saattaisi viihtyä omissa oloissaan.

  4. Suomen n 7000 poliisia kyttäilee teiden varsilla autoja ja rahastaavat ylinopeuksilla ja muilla rikkeillä kansaa, poliisin tärkein tehtävä Suomessa on kerätä sakkotuloja eli rahaa valtion kassaan.

    Tämä on poliisin ainut oikea tehtävä Suomessa, rikoksia ei ehditä ratkomaan eikä se ole heille kuin tehtävä mitä tehdään jos siltä tuntuu, se kun ei edes tuota mitään.

      1. Niin juuri, omia kansalaisia vahditaan ja rahastetaan samalla kun vierasta kulttuuria avustetaan. Kummaa touhua.

  5. Jos resursseista on pulaa niin palautetaan tilanne kuten se oli ennen vuotta 2015. Nyt kun Syyriassakaan ei sodita enää niin kaikki voidaan palauttaa.

  6. Yksittäisesimerkki kiihottajasta, toisen polven mamusta:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary

    ”Born in London on 18 January 1967,[14] Anjem Choudary is the son of a Welling market trader and is of Pakistani descent.[15][16] He attended Mulgrave Primary School, in Woolwich.[17] In 1996, Choudary married Rubana Akhtar, or Akhgar, who was then 22 years old and had recently joined al-Muhajiroun, which he led at the time. She later became the group’s head of women.[18] The couple have four children.[15]

    He enrolled as a medical student at the University of Southampton, where he was known as Andy, but failed his first-year exams. While attending university, he was reputed to have indulged in drink and drugs. Responding to claims that he was a ”party animal” who joined his friends in ”getting stoned”, in 2014 Choudary commented ”I admit that I wasn’t always practising… I committed many mistakes in my life.”.[19][17][20]

    He switched to law and spent his final year as a legal student (1990–1991) at Guildford, before moving to London to teach English as a second language. He found work at a legal firm and completed his legal qualifications to become a lawyer.[21]

    Choudary became the chairman of the Society of Muslim Lawyers, but was removed from the roll of solicitors (the official register of legal practitioners) in 2002.”
    ———————————–

    Ennen SSS-hallituksen perustamista järjestettiin kiihotustapahtuma Suomessa.

    Suomen SSS -miehillä eivät puntit tutisseet kansainvaellusta vastaanottaessaan vuonna 2015, vaan he päättivät ottaa riskin.

    https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2013033116845965

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *