Median rooli vaalikamppailussa

Helsingin Sanomat johtaa nyt koko valtamedian kampanjaa, jonka tarkoituksena on manipuloida, jopa aivopestä suomalaiset äänestämään ”oikein”. Samaan tapaan, kuin silloin, kun kansanäänestyksellä Suomi liitettiin EU:hun. Silloinkin Hesari johti kampanjaa EU:n puolesta.

Antti Rinne on nyt median suosikki pääministeriksi ja syykin on selvä. Rinne noudattaa Paavo Lipposen aloittamaa politiikkaa hallituksessa, joka on äärioikeistolaista ja hyvin EU-myönteistä. Se ei tiedä hyvää Suomen kansalle. Muistettakoon miten Lipponen pääministerinä kuritti köyhiä ja lapsiperheitä sekä vanhuksia ja suosi rikkaita. Demarien kaikki lupaukset ovat vain vaalitäkyjä, jotka unohdetaan heti vaalin jälkeen. Haittamaahanmuutto tulee jatkumaan ja jopa lisääntymään, jos Antti Rinne on päämisterinä.

Tänään uutisoitiin, että Jorma Ollila on nimitetty Alma-median hallituksen puheenjohtajaksi. Alma-median päälehdet ovat Iltasanomat, Talouselämä ja Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Uusi Suomi ja Aamulehti sekä joukko eri alojen erikoislehtiä.

Jorma Ollila on Suomen yykkös bilderbergiläinen, joka oli salaseuran ohjausryhmän jäsen. Hän mm. valitsi ne suomalaiset, jotka valittiin ja kelpuutettiin salaseuran jäseniksi.

Kun tähän vielä lisätään Yle, niin meillä on nyt Suomessa tilanne, että koko media ottaa ohjeet ja journalistisen linjansa Illuminatilta eli Bilderber-salaseuran huipulta. Tämä ei tiedä hyvää ja enteilee, että ”uusi maailmanjärjestys ” on nyt toteutumassa pitkän esivalmistelun jälkeen. Siksi tarvitaan nyt mediaa, joka manipuloi ja aivopesee kansalaisia hyväksymään suuret muutokset, kuten liittovaltion muodostamisen.

Edellä esitetyt merkit tulevasta ovat niin selvät, että nyt pitäisi jo jokaisen tajuta, että meitä viedään nyt, kuin pässiä narussa.

Katso video se kertoo lisää. Suomenkielinen textitys.

2 vastausta artikkeliin “Median rooli vaalikamppailussa”

  1. Media asialla ja kovin yhdistellään tulevaan hallitukseen sos/kepua, jos vielä vihreät niin iso soppa tulevasta menosta alkaa? On taidettu unohtaa äänestäjät jotka ovat vasta menossa vaaliuurnille.

  2. Kansanvaltaa ja demokratiaa halveksutaan, joka onkin ”uuden maailmanjärjetyksen” tarkoitus, Kansallisvaltiot USA mukaanlukien lopetetaan ja maailmassa on vain yksi hallitus. Kansoista tehdään tavallaan hiljaisia ja nöyriä orjia. Se om kamala tulevaisuus lapsillemme ja heidä jälkeläisilleen. Mutta onneksi se ei onnistu, sillä sitä on yritetty maailmahistoriassa ennekin useita kertoja ja aina ne ovat meenne puihin. Lucifer ei voita vaan Kristus tulee ja voittaa.Niin on luvattu Raamatussa.

Kommentoi