Miksi olen persu?

Siksi, että olen perussuomalainen, ollut todistettavasti jo ainakin 10 sukupolven ajan.
Siksi, että perussuomalaisten puoluetta johtaa nyt mies nimeltään Jussi Halla-aho, jonka mielipiteisiin, esiintymistaitoon ja päättäväisyyteen olen mielistynyt. Ja ennen muuta siksi, että Perussuomaiset puolueena on ainoa puolue Suomessa, joka kantaa vastuuta Suomen itsenäisyydestä ja suomalaisista ennen muuta.

Puolue ei ole lainkaan sama puolue, kuin Soinin puheenjohtajakausilla.
Gallupkyselyjen taustatutkimuksissa on todettu, että persuja kannattaa nyt yhä enemän keskiluokkaan ja ylempään keskiluokkaan kuuluvia ihmisiä. Sillä ei sinänsä ole mitään merkitystä, mutta se kertoo, että persujen viestit ovat tavoittaneet sellaisia ihmisiä, jotka eivät olisi lotkauttaneet korvaanskaan Timo Soinin rehvakkaille puheille. Mutta kun sanojana on tohtori Jussi Halla-aho viestit menevät perille koko kansaan.
Persujen perusviesti ja poliittinen ohjelma on selkeä ja tärkeä johdonmukainen ja hyvin konkreettinen.
Suomen valtio on olemassa suomalaisia varten, ja sen täytyy aina huolehtia ensisijaisesti suomalaisista.

Suomi on pidettävä kansallisvaltiona jatkossakin, kun paineita liittovaltioon on paljon, jopa omassa maassamme. Se tarkoittaa, että Suomen itsenäisyys on turvattava. Vain Persusuomalaiset ovat takuumiehinä -ja naisina, että Suomi on maailmankartalla vielä pitkälle tulevaisuuteen ja Suomen siniristilippu voi hulmuta vapaasti taivaan alla.

Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua tulla, olkaamme siis itsenäisiä suomalaisia.

11 Replies to “Miksi olen persu?”

   1. Rasismisi Karjalainen on kovin näkyvää, vaikka kuvittelet sen olevan hyväksyttävää.
    Joko olet ostanut pelkän menolipun taatusti persuvapaaseen Pohjois-Koreaan?

   2. Karjalainen, väitätkö, että persut ova rasisteja? Kommentistasi saa sen käsityksen. Kehoittaisin olemaan varovainen, sillä rikosilmoitus on nyt herkässä.

    1. Noita Juneksen kaltaisia teillä on. Häntä odottaa monia syytteitä rasismista huolimatta siitä, että toimittaja sai kyseenalaisen tuomion kunnianloukkauksesta- valittaa.

      1. Halla-Aho tuomittiin demla-Illmanin järjestelmällisen lobbauksen seurauksena tavalla, mikä ei kestä loogista ja asiallista tarkastelua, mutta eihän persufoobikko sellaista kykene edes ymmärtämään.
       Lokka on syyllistynyt kaikenlaiseen, mutta se ei pese esim. Vehkoota puhtaaksi hänen rikoksestaan.
       Vali-vali, mutta ei takeita valkopesusta sittenkään.
       Ei toimittaja idealogisesta linjastaan riippumatta ole lain yläpuolella – onneksi.

 1. Minä arvostan kyynistä, skeptistä asennetta politiikassa.

  Jussi Halla-aho pääsee listallani ehkä 30% kohdalle siitä miten paljon haluaisin asiapitoisuutta. Pari piraattia pääsee 50% kohdalle ja erinomaista yritystä myös liberaaleilta. Muut puolueet eivät lähellekään. Vielä on tekemistä.

 2. TARMO V. TÖRNROOS kertoo olevansa perussuomalainen.

  ..sitten

  juhani karjalainen: ”Paskan marjat ja mansikat – rasiteja emme ole, rasisteiksi emme tule, siis pysykäämme kaukana perussuomalaisista.”

  juhani karjalainen esittää perussuomalaisten olevan rasisteja, niinkö?

  *
  Jk , pitäisikö sinun pyytää anteeksi Tarmolta?

 3. En ole Karjalaisen anteeksi pyynnön tarpessa. Ymmärrän miestä, joka on jumittunut kiinni yhteen ainoaan asiaan, eikä pääse siitä irti. Tavallisesti sellainen vaatisi terapiaa, mutta omapahan on asiansa. Olen niin paljon kokenut pitkän elämäni aikana, että yksi Karjalainen ei sitä hetkauta.
  Muistuttaisin kuitenkin, että tämä Pirkan Blogit on blogialusta, jossa itsekukin voi pitää blogia,kunhan noudattaa sääntöjä ja hyviä tapoja.

Kommentoi