Nyt on Rinne temppelin harjalla

Pian selviää, onko demareilla ja kokkareilla sopimus hallituksesta. Jos persut pudotetaan pois, on se osoitus, että sopimus on ja on ollut jo kauan.

Jos vaalituloksella ei ole mitään merkitystä, niin se on kansanvallan halveksuntaa. Muistettakoon, että demareilla on vain yksi edustaja enemmän, kuin persuilla ja sekin paikka tuli valheella.

Siis Suomen hallitus kootaan valheen ympärille.

32 Replies to “Nyt on Rinne temppelin harjalla”

  1. Kyllä demut kusevat Rinteen johtamana ihan itse omiin muroihinsa olivat teltassa tai ulkona.
   Siihen ei vaikuta tippaakaan, missä persut ovat, mutta vauhdittaisihan se asiaa, jos persut olisivat toisella puolella teltan seinää.

 1. Kokoomuksella on melkoinen lista ”kynnyskysymyksiä” menemiselle Rinteen hallitukseen. Ne eivät taida maistua ay-jyrä Rinteestä hyville:

  1. Hallituksen on sitouduttava päätöksiin, joilla asiantuntija-arvioiden mukaan varmistetaan vähintään 75 prosentin työllisyysaste 15-64-vuotiaiden ikäryhmässä. Työllisyystavoitteen saavuttamista tarkastellaan vuosittain ja tarvittaessa sovitaan lisätoimista.
  2. Hallituksen tulee jatkaa julkistalouden vahvistamista ja pienentää kestävyysvajetta. Julkiseen talouteen on kerrytettävä puskureita tulevien haasteiden varalle.
  3. Kokoomus pitää välttämättömänä investointeja koulutukseen, osaamiseen ja sivistykseen. Koulutusjärjestelmämme uudistamista on jatkettava.
  4. Hallituksen pitää huolehtia kestävästä kasvusta niin ympäristön, ilmaston kuin taloudenkin osalta.
  5. Työ- ja eläketulon verotusta on kevennettävä kaikissa tuloluokissa keskituloisia painottaen. Yrittämisen verotusta ei tule kiristää.
  6. Sote-palveluiden kehittäminen ja saatavuuden parantaminen aloitetaan heti nykylainsäädännön pohjalta mm. hoitotakuuta kiristämällä ja palveluseteleiden käyttöä lisäämällä. Ei luoda tarpeettomia hallintorakenteita.
  7. Kokoomus edellyttää, että hallitus toteuttaa työelämän tasa-arvoa ja työllisyyttä edistävän perhevapaauudistuksen.
  8. Kokoomus ei hyväksy perustuloa tai muuten vastikkeettomuuteen perustuvaa työttömyysturvamallia. Vastikkeeton perustulo ei tue tavoitetta korkeasta työllisyysasteesta ja lisäisi heikossa työmarkkina-asemassa olevien syrjäytymistä.
  9. Hallituksen on edistettävä työperäistä maahanmuuttoa Suomen kilpailukykyä parantavalla tavalla.
  10. Hallitus ylläpitää ja vahvistaa sisäistä turvallisuutta ja oikeusvaltiota. Turvapaikkapolitiikan tiukasta linjasta pidetään kiinni. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on palautettava.
  11. Suomen on oltava aktiivinen kansainvälisen sääntöperusteisen järjestelmän puolestapuhuja ja kannettava globaali vastuunsa kehityskysymyksistä.
  12. EU:ssa Suomen tulee toimia aloitteellisesti yhteisiä ratkaisuja hakien. Yhtenäinen, oikeusvaltiota ja liberaalia demokratiaa puolustava toimintakykyinen EU tuottaa turvallisuutta ja hyvinvointia enemmän kuin kukin jäsenmaa yksin.
  13. Hallituksen tulee sitoutua huolehtimaan puolustusselonteon (2017) mukaisesta resursoinnista. Suomen tulee pitää yllä mahdollisuutta hakea jäsenyyttä Natossa.

  https://www.verkkouutiset.fi/kokoomukselta-tiukat-ehdot-hallitustunnustelijalle/

  1. Noissa sekoomuksen jutuissa näyttää olevan monta asiaa jotka ovat mös demarien asialistalla. En tajua miksi kommunisti Putkinen tuon koko litanian laittaa tänne??? Sitäpaitsi tuo sekoomuksen ”vaatimuslista” on suorastaan typerä…

   1. … taitaa omata enemmän vasemmiston arvoja uskoessaan Sekoomuksen agendaa kuin kunnon toveri konsanaan. Minä nostaisin pään ulos perseestä ja katselisin raittiiseen ulkoilmaan.

    PS ei moisia Punaisten arvoja suvaitse pätkääkään toisin kuin Monikansallinen Kokoomus…”maahanmuutto on mahdollisuus” on virallinen Kokoomuksen agenda Orpon sanomana. Se on faktaa, ei fiktiota.

 2. Varkautelaista kokoomus politiikkaa jolle vois sanoa ei kiitos johtunee kalakukosta vai onko kokkeli piimä kökkäreineen syyllinen terv tepivaari

 3. No ei ole sinne päinkään ne ehdot on kyllä aivan jonkun muun kun kokoomuksen terv tepivaari

  1. Kyseessä ovat Kokoomuksen Verkkouutisten sivulta löytyvät Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon ehdot Antti Rinteelle.

   Passaa käydä lukemassa Kokoomuksen Verkkouutisista, eikä väittää puutaheinää.

   Minä henkilökohtaisesti olisin lisännyt vielä ehtoja – mm. sen, että ay-mafian edustaja Rinne ei saa olla pääministeri.

   Kokoomuksen mamuehdot sopivat varmaankin persuille.

   1. Kokoomuksen verkko uutiset on mitä on ja olisit sanonut lisä ehtoja ei vaan ole rivimiehen tehtävä sanella yhtään mitään
    Ja oikeasti Rinteestä tulee seuraava Suomen pääministeri halusit sitä tai et terv tepivaari

    1. Monikansallisen Sekoomuksen Verkkouutiset poistaa ihmisten tekstejä linkeiltään jos olet eri mieltä. Toimivat samoin kuin sisarpuolue Yhtenäinen Venäjä. Siellä erimieltä olevat lahdataan.. kaupan päälle. Erimieltä ei saa olla. 🤣

   1. Joku muukin huomannut ettei Rinne onnistu vaikka yrittäisi.
    Tuhon siemenet taskussa??

 4. Orpon muodissa olevat lupaukset, tämähän on kuin Hirveiden agendasta… Ei suostuisi PS moiseen Punaisten ja Hirveiden perseen nuolemiseen….

  ”Pitää myös huolehtia ympäristöstä ja pysäyttää ilmastonmuutos”

  https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/orpo-rinteen-johdolla-on-mahdollista-sopia-hallituksen-ohjelmasta-kokoomus-ei-lahde-kenenkaan-kamreeriksi/818761/

  Eli näillä perseen nuolemisilla Orpo (KOK) tulee säilyttämään paikkansa Kokkareiden puheenjohtajana ja pääsee Rinteen juoksupojaksi. Halla-Aho ei moiseen suostuisi.

  1. Sää vaa jaksat jauhaa samaa vanhaa laulua. Herää ja huomaa ettei enää olla 50-luvulla.

   1. No ei se noin ole kyllä elän v 2019 enkä jauha ainakaan samaa terv tepivaari

 5. Muistakaa ”pysäyttää ilmaston muutos” Orpo Kalevan uutisissa.

  Jos tämä ei ole populismia niin mikä on…?

  Meinaako Orpo että Kokoomus on näiden arvojen takana. Tuulivoimaa ja muita Hirveiden agendoja kannattamaan vai….???

 6. Pääkysymys on onko Rinne ylipäänsä pätevä ja sopiva Suomen tasavallan pääministeriksi? Minun mielestäni ei ole, enkä jää yksin mielipiteni kanssa.
  Rinne on liian ”kulmikas” tottunut käskemään tyypillinen ammattiyhdistysjyrä, joka ei pahemmin kysele tai neuvottele. Vähän saman tyyppinen, kuin Sipilä, sillä erolla, että Sipilä oli oikea jäärien jäärä.

  Paras demaripääministeri oli sotien jälkeen Kalevi Sorsa, joka ymmärsi konsensuksen voimaan.

  1. Jussi Halla-Aho olisi paras mutta ei pääse koska hänellä ei ole yhtä itsetuhoinen agenda kuin SPD:llä, Sekoomuksella, Hirveillä, Kepuleilla ja Rantaruottalaisilla.

 7. Joo sipilä kikyineen olikin varsinainen neuvottelija ei Antti ole kulmikas oikeasti mistään kohtaa terv tepivaari

 8. Minun henkilökohtainen mielipiteeni on, että muut puolueet eivät saa päästää ay-mafian edustajaa Antti Rinnettä pääministeriksi.

  Se onnistuu helposti sopimalla hallitusohjelmasta vaikkapa Kokoomuksen, Persujen, Kepuleiden ja KD kanssa. Toki sellaisessa hallituksessa kepulit olisivat se heikko rengas.

  Se olisi kuitenkin Suomen kannalta ehdottomasti parempi ratkaisu kuin Rinteen johtama punikkihallitus.

  Että veret seisauttavan vaalitappion kärsineet kepulit lähtisivät mukaan hallitukseen tarvitaan tietysti joku houkutin – mutta kun kepuleille tehdään selväksi mikä olisi vaihtoehto, niin ehkäpä siellä järki pasahtaa päähän.

  1. Tuo onkin vaan fanaatikon mielipide ei ole kokoomuksen mielipide mistään kohtaa
   Vaikka ei kepunkaan pois jäänti hallituksesta vielä ole mitenään selviö terv tepivaari

 9. Punainen Rinne tulee alistamaan Kokkareet ja kumppanit käskynsä alle ja nämä menee siihen koska sama arvopohja…

  PS ei voi edes kuvitella veljeilyä Punaisten ja haittamahanmuutto myönteisten puolueiden kanssa, en voisi minäkään. Nämä on Suomen tuhoajia.

 10. Maailman tuhoajia kyllä on olemassa monessa maassa Suomessa vähemmän kuitenkin terv tepivaari

 11. Kaikissa hankalissa päätöksissä joita sixpack hallitus teki on allekirjoittajana joku muu kuin….. Vaikka me selkeästi tiedämme kuka määräsi.

Kommentoi