Onko Erkki Liikanen tuleva Suomen kenraalikuvernööri?

Bilderberg-salaseuran seuraava vuosikonferenssi on ensi kuussa Sveitsissä. Sinne on tänä vuonna kutsuttu Suomesta vain Erkki Liikanen, joka oli ekan kerran vastaavassa konferenssissa 20 vuotta sitten.

”Joka paikan Erkki” on ehtinyt olla monessa mukana. Sutki savolaispoika Mikkelistä on osannut luovia taitavasti elämässään. Nyt hänestä kaavaillaan EU:n keskuspankin pääjohtajaa ja se edellyttä ehdotonta sitoutumista maailman mahtavien tahtoon.

On myös mahdollista, että Eki ehtii vielä Suomen kenraalikuvernööriksi ennen, kuin jää eläkkeelle, jos EU:n liittovaltio toteutuu nopealla aikataululla.

Miten sitten mainittu salaseuran konferenssi toimii?

Siellä noudatetaan Chatham House-sääntöä, jonka mukaa kokouksissa esiintuoduista asioista saa vapaasti puhua, mutta lähdettä ei saa mainita ja paikkaa, missä on asiasta kuullut. Suomalaiset ovat aivan hiljaa, eivät puhu mitään varmuuden vuoksi julkisuudessa.

Ensimmäisenä tämän vuoden konferenssin esityslistalla on aihe, jossa kartoitetaan keinoja, millä sosiaalinen media saadaan kontrolliin. Se on tärkeää heille, sillä siten eliminoidaan kaikki vastaanpullikointi, joka voisi häiritä ”suuren tavoitteen” saavuttamista.

Mutta keskenään Suomen bilderbergiläiset varmasti puhuvat ja paljon. He muodostavat Suomessa merkittävän vaikuttajaryhmän, koska heitä on kaikilta elämänaloilta ja etupäässä johtotasolta. Muutama esimerkki suomalaisista bilderbergiläisistä sieltä kaikkein ylimmästä päästä. Pääministerit Paavo Lipponen, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Esko Aho ja Alex Stubb.

Bilderberg-salaseuran on tarkoitus on muuttaa maailmaa luomalla ”uusi maailmanjärjestys”, jossa keskeistä on, että kansallisvaltiot lopetetaan kokonaan ja tilalle muodostetaan maailman hallitus.

Kuka onkaan parempi tekemään radikaaleja yhteiskunnallisia muutoksi, kuin pääministeri ja hänen hallituksensa sekä hallintonsa.

Muutos on tulossa. Vauhti kiihtyy. On veikattu, että USA:n presidentin seuraavat vaalit ovat viimeiset presidentin vaalit.

One Reply to “Onko Erkki Liikanen tuleva Suomen kenraalikuvernööri?”

Kommentoi