Onko persut maahanmuuttovastainen puolue?

Lähestyn tätä asiaa omakohtaisen kokemuksen kautta.

Lähipiirissäni on ulkomaalainen nuori mies, joka tuli Suomeen tarkoituksenaan jäädä pysyvästi maahamme töihin. Mies on hyvi koulutettu synnyinmaassaan ja löysikin pian hyvän työpaikan. Hän ei ole aiheuttanut yhtään kuluja Suomen sosiaaliturvalle.

Hänen kaltaisiaan maahanmuuttajia Suomi tarvitsee ja siksi Suomen viranomaisten pitäisi tehdä töitä sen hyväksi, että tällaista hyvin suositeltavaa maahanmuuttoa tulisi paljon lisää, sillä Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa.

Persut eivät ole maahanmuuttovastainen puolue.

Mutta persut vastustavat ns. haittamaahanmuuttoa, joka aiheuttaa vain kustannuksia yhteiskunnallemme ja muutakin haittaa, kuten rikolliisuutta ja turvattomuutta kantaväestöön.

Haittamaahanmuutto siis kuluttaa muutenkin niukkoja voimavarojamme, joka on kaikki pois kantaväestön hyvinvoinnista.

Persut lähestyvät tätä haittamaahanmuttoa puhtaasti taloudellisista syistä.

Suomen valtionvelka on jo yli 100 miljardia euroa. Ja lisää velkaa otetaan jatkuvasti. Emme voi elää velaksi emmekä saisi missään nimessä elättää haittamaahanmuuttajia täällä velaksi.

Raha kyllä riittävät kantaväestön elättämiseen, mutta kaikki muu on skipattava.

Vastaus otsikoituun kysymykseen on siis kielteinen, sillä reunaehdolla, että taloudellisten syiden vuoksi emme voi ottaa maahan ihmisiä, jotka aiheuttavat vain kustannuksia yhteiskunnalle.

10 Replies to “Onko persut maahanmuuttovastainen puolue?”

 1. Ei tuo sopeutuminen ole mitenkään harvinaista, koska minunkin sukuuni tuli eräs ulkomaalaistaustainen nainen. Sai heti suuren kansainvälisen yrityksen johtoportaassa korkeapalkkaisen viran. Perusti perheen ja on täysin sopeutunut Suomen tapoihin ja olosuhteisiin, eikä edes yritä muuttaa meidän kulttuuriamme. Ei takuulla ole matkustanut meidän kustannuksellamme, päinvastoin maksanut suuria veroja.

   1. Karjalaista ketuttaa niin maan per–leesti, että tekis mieli suositella virtsaryyppyä.

  1. Kyllä tänäänkin puhuttiin maahanmuutosta puolen Suomen vaalitentissä, joka tuli ja on varmasti näkyvissä Areenassa (jollei tekninenvika iske).

   Sipiläkin intoutui kertomaan oman nyyhkytarinansa, jonka uskottavuus hipoo samaa kuin se miten hän on lukenut lausuntoja, joita kukaan ei ole kirjoittanut.

 2. Maahanmuutto ei voi olla muuta kuin työperäistä, muuten homma lässähtää.

 3. Luulen että eräs toinenkin ryhmä kulkenee näissä asioissa PS linjaa, eikä siihen kuulu sana Rasismi sen pahimmassa ”skenaariossa” 😉 !

Kommentoi