Oulun imaami on demari

Tämän illan MOT-ohjelmassa kävi ilmi, että Oulun imaami, siis muslimien johtaja on demareiden varavaltuutettu Oulun valtuustossa. Hän on ollut Suomessa jo 30 vuotta omien sanojensa mukaan ja ei puhu suomenkieltä. Kotouttaminen on mennyt pahasti pieleen.

Demareilla on näitä muslimeja muuallakin valtuustoissa ja Helsingissä peräti apulaispormestarina.

Oulun imaamin lähisukulaisilla on yhteyksiä terroristijärjestö Isisiin. Onko demareista tullut väylä islamilaisten soluttamiseen Suomen valtarakenteisiin, kun mm. demareiden kansanedustajaehdokkaina on nimien perusteella kuusi islamilaista henkilöä?

Mitä sanovat demareiden kannattajat?

7 vastausta artikkeliin “Oulun imaami on demari”

  1. ”Onko demareista tullut väylä islamilaisten soluttamiseen Suomen valtarakenteisiin, kun mm. demareiden kansanedustajaehdokkaina on nimien perusteella kuusi henkilöä.”

    ————————–

    Tähän asti SDP on profiloitunut erkoopeen tukijana germanistipuolueeksi. Sekä SDP että RKP saattavat toivoa, että germanistit saavat isisläisten avulla vihdoinkin ”keltaihoiset suomalaiset” kukistettua.

  2. Eikös tuo kyseinen imaami kehoittanut pefofilian uhriksi joutuneen lapsen vanhempia olla ilmoittamatta asiasta poliisille, koska se vahingoittaisi islamia ja moskeijaa ??

    1. Taisipa olla niin.
      Nythän tuo lupasi ottaa isis-soturit lempeästi vastaan ja auttaa heitä elämään yhteiskunnassa – rikoksista piittaamatta.

  3. Kieltämättä asioita on mennyt vikaan aika monta, kun…
    – Et osaa suomea viimeistään parin-kolmen vuoden asumisen jälkeen
    – Demarit eivät katso tippaakaan jäsentensä taustoja, tämä ei ole eka kerta
    – Islamin lipun alla saa tehdä mitä vaan hirveyksiä rajattomasti, eikä asiaa tutkita

  4. Nyt olisi demareilla paikka kertoa suomalaisille, mihin he pyrkivät. Lihan hinnan korotus on lillukanvarsiasiaa tämän Oulun tapauksen tultua julki.Elättääkö demarit kyytä povellaan?

  5. Olen ymmälläni. Kuuluvatko esimerkiksi terrorismin tukeminen tai ihmissyönti tai freudentalismin harjoittaminen ”jakamattomiin ihmisoikeuksiin”?

    Ovatko valtion elimet tehneet rikoksen ihmisyyttä vastaan annettuaan rahaa isisläisille? Vaativatko kurdit ja muut kärsineet Suomen valtiolta korvauksia?

    Kyllä Saddam Hussein olisi pitänyt Isiksen kurissa, mutta hänen ei annettu pitää, koska Saudi Arabia ja Bush Tyhmempi tekivät keskenään liiton Irakia vastaan ja olivat siinä vissiin mukana sionistitkin, jotka kokivat Husseinin uhaksi.

    Saddam Hussein oli jo nuoruudestaan alkaen CIA:n tuote, josta uskonnollinen kiihkomielisyys oli kaukana. Bush Tyhmempi mokasi raskaimman jälkeen. Sota Irakia vastaan oli alku Isiksen nousulle. Ja aiheutti myös miljoonien ihmisten pakolaisaallon.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Saddam_Hussein

  6. Katsoin ohjelman ja siitä voi tehdä johtopäätökset.
    Voi vain ihmetellä.
    Rinteen lausunnot vievät heidän kannatustaan alas jos kansa osaa ajatella.
    Ihmetellä sopii myös hallituksemme ao toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *