Pärstäkirjassa pärstäkerroin ratkaisee

 

 

 

 

 

 

 

Facebookista on tulossa Suomen vaalien yksi ratkaisija? EU on asian taustalla, joka pyrkii vaikuttamaan Suomen vaalien lopputulokseen, vaatimalla FB:n poistamaan kaikki ns. vihakirjoitukset.

Nyt jo, kun vaalitaistelu on vasta alkamassa on FB poistanut muutamia Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaiden tilejä määräajaksi syynä vihakirjoitus. Ongelma on siinä, kuka määrittelee vihakirjoituksen. Toistaiseksi on poistettu vain persujen kirjoituksia, joten vaikuttaa siltä, että jos kirjoittajana on persu se on vihakirjoitus.

”Olemme keskellä vakavaa vaikuttamista vaaleihin ja kampanjaan vaikuttamista.” Näin sanoo Riikka Purra (ps).

On todennnäköistä, että sylttytehdas, joka suorittaa some-valvontaa ja raportoi siitä FB:lle on suomalainen ja siinä ovat mukana kaikki  isot ja vanhat puolueet. Persut yritetään kaikin tavoin eristää suomalaisesta politiikasta ja siihen käytetään kaikki mahdolliset keinot. Loan heitto ja somen sulkeminen persuilta on vakava yritys tuhota demokratia Suomesta.

47 vastausta artikkeliin “Pärstäkirjassa pärstäkerroin ratkaisee”

  1. En osaa ottaa kantaa Suomen Facebookin ”sensurointiin” mutta Kiinassa kommunistinen hallinto sensuroi ymmärtääkseni ainakin näitä sivuja:

    FB, YouTube, Twitter, Google-palvelut, mukaan lukien Gmail, Google Maps Google Drive Instagram Netflix Flickr The New York Times ja The Wall Street
    Journal

    Sensuuri voi olla hyvää tai huonoa mutta jos sen ainoa tarkoitus on vain pönkittää vallassolijoiden asemaa niin hakoteillä ollaan

    1. Mun mielestä jos joku tekee itsestään idiootin se olisi hyvä näkyä aina vaaleihin asti. Nyt kun hänen hengentuotteensa poistetaan niin kukaan ei tiedä tästä idiootista yhtään mitään ja sensurointi nostaa myös idiootin suosiota vaaleissa.

    2. No eipä ole ihme, että Tavion Neuvostoliitto-vertaus niin kolahti,kun käsitys sananvapaudesta ja demokratiasta on ihan sitä itseään.

    3. Kappas, US:ssä näyttää olevan Karjalainen ja Ritala ihan peräkkäin, mikäs sen paremmin sopisi.

  2. Perussuomalaiset saavat äänestäjänsä ja vihaajansa suhteestaan maahanmuuuttajiin. Onhan se vähän hassu juttu kun taitaa jäädä aika lailla varjoon kaikki muu mitä persujen arvomaailmaan kuuluu, jopa EU vastaisuus, muistoissa vain on hokema että missä EU siellä ongelma.

    1. Kansallisvaltioviha voi olla muotia vielä pitkään, kokoomus, RKP, vihreät, demarit ja vasurit laskevat vaalikampanjansa tämän varaan.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Muoti-ilmi%C3%B6

      ”Markkinoinnin teoriassa erilaiset trendit jaetaan niiden keston mukaan kolmeen luokkaan: 1) muoti-ilmiöt (engl. fad), 2) trendit ja 3) megatrendit. Näistä muoti-ilmiö (fad) on lyhytaikainen ja ennakoimaton ja vailla sosiaalista, taloudellista ja poliittista merkitystä. Trendi on kestävämpi ja ennakoitavampi, ja megatrendillä on laajoja taloudellisia, yhteiskunnallisia sekä poliittisia vaikutuksia, joiden muodostuminen ja vaikutus kestää kauan.”

      ———————–
      Kansallisvaltiovihaajat vihaavat kaikkia kansallisvaltiota, koska se on muotia. Liittovaltiot ovat jotakin, kuten USA ja Venäjä.
      Kansallisvaltioviha lienee sionistien keksintöä alunperin. Heidän viiteryhmänsä on kauankin ollut vailla omaa kansallisvaltiota, ehkä kuitenkin joitakin autonomisia alueita on ollut.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

      Richard_Coudenhove-Kalergi haaveili juutalaisesta (sionistisesta) eliitistä, uudesta aatelistosta, joka hallitsisi kaikkia kansoja, joiden rotuominaisuudet on häivytetty sekoittamalla rodut keskenään. Näkisin, että tämän miehen tavoite oli tuhota monikulttuurisuus Tellukselta. Eli ”monikultturistit” ovat käytännössä monikultuurisuuden äärimmäisiä vihollisia. Mutta vain me, joiden älykkyys on jopa vähän toistakin läjää, kykenemme tämän salajuonen ymmärtämään.

  3. Se on vain hyvä että FB poistaa mm Perussuomalaisten ehdokkaiden ja heidän kannattajien tekstejä ja sivuja. Kansa näkee kuinka sananvapautta rajoitetaan vain tietyltä puolueelta. Tämä sataa lopulta ääninä Perussuomalaisten laariin.

  4. Niimpä. Myös SDP on tehnyt ”hyvää” vaalityötä persuille.
    Kun kansa on jo kyllästynyt älyvapaaseen teatteriin se tulee näkymään persujen kannatuksessa.
    Juhanikin tekee taitamattomuuttaan vaalityötä persuille kehumalla poistoja.
    Mää oon alkanu katteleen ihan kauhua tuntien kuinka Perussuomalaiset on vaalien jälkeen 100 paikkainen.

  5. Niin ylläpitäjäkö sitten asettaa vihan rajan ja mikä se raja on jos ei laissa ole selvää määritelmää – onko persu -sana riittävä.
    Kyllä kansa haluaisi oikeasti tietää heidänkin tavoitteensa.

    1. Idiootti saa vaaleissa säälistä 100 ääntä.
      ”Väärinymmärretty nero” saattaa saada 1000 -2000 ääntä koska eihän neroa saa jättää ulos.
      Mitä tässä on vaikeaa tajuta???

    2. Persuja vastaan trollataan useilla tavoin:

      – mm. ”karjalainen” tapa: isketään asialliseen keskusteluun sekaan niitä ja näitä keskustelun punaisen langan hukkaamiseksi
      – mm. ”takkulainen” tapa: tekeydytään ääliöpersuksi, jolla on vauhkoisia ominaisuuksia. Takkulaiset ovat sivuillaan kehuneet saavutuksillaan.
      – mm. ”tervolainen tapa” eli tahallisen väärinymmärtämisen tapa
      – mm. ”enbuskelainen” eli nihilistinen tapa, joka panee kaikki käsitteelliset arvot arvottomiksi
      – mm. ”lipposlainen” eli ylimielinen tapa, jolloin trollaaja pyrkii antamaan vaikutelman niin kuin omaisi hienomman arvomaailman, niin kuin freudentalistien kahden kastin periaatteen
      – mm. ”erkoopeeläinen” tapa eli tekopyhä tapa

      Kaipa noita muitakin trollaustapoja löytyisi, jos varttitunnin tuumaisi.

      1. Trollaajalta täyslaidallinen. Eikös tämä persutrolli ollut Tampereen persujen kunnallisvaaliehdokas huonolla menestyksellä- sitten tämä virka kiinnosti.

  6. Minun mielestäni FB;n, MV;n ja monet muut somesivustot saisi sulkea Suomen osalta vaalien ajaksi. Täälläkin se on jo ennakkoon hoidettu kieltämällä henkilökohtainen mainonta. On sitä toimeen tultu ennenkin ja vaalit on olleet paljon rehellisemmällä pohjalla.

    1. Pentti, FB:llä ei ole mitään tekemistä MV tms. kanssa.

      Minulle se on informaatioväylä esim. ryhmissä: Tampereen kunnallispolitiikka, Lisää kaupunkia Tampereelle, Tampere Vanhoissa kuvissa, Ylöjärvi, Lielahti vanhoissa kuvissa, Freinds of Malmi Airport, Kokoomuksen sivistyslautakunta, Unileverin työkaverit, Gourmet Bazar (italia), Hatanpään viljelypalstat jne.. Kavereitani on 93 kpl, jotka tunnen kaikki henkilökohtaisesti tai olen tavannut ja keskustellut heidän kanssaan. Suurin porukka on lehdistöihmiset, jotka kaikki tunnette. Ja tunnettuja poliitikoita laidasta laitaan lukuun ottamatta erästä puoluetta.
      Tässä muodossa FB on korvaamaton infoväylä. Millään ”paskasaitilla” en ole.

      FB:tä arvostelevat he, jotka sitä eivät käytä tai ovat saaneet siitä täysin väärän kuvan.

      1. ”FB:tä arvostelevat he, jotka sitä eivät käytä tai ovat saaneet siitä täysin väärän kuvan.”

        Kuten useiden maiden kongressit / parlamentit, valtaosa tietoturva-asiantuntijoista, henkilösuoja-asiantuntijat jne.jne.jne.

        Vaan mistäpä nämät mitään tietävät.

        Ja muuten ihan vinkkinä, jos käytät naamakirjaa niin, kyllä sinä paskasaiteille ”käyt” halusit sitä tai et.

        1. Höpö, höpö, mihin perustat väitteesi esim. paskasaiteista vierailuni ? Et itse ole FB:ssä vaan aina nimimerkin takana.

          Itse tiedän, miten suojaan tarkasti omat oleelliset henkilötietoni ja kuvani.

          1. Ai juu, tietoturva-asiantuntijat ovat väärässä ja sinä olet oikeassa,kukapa tätä ei nielisi.

            Facebookin asetuksethan ovat aivan idioottivarmoja, eikä mitään tiedonsiirtoja / vuotoja tapahdu, eikä ole tapahtunut.

            1. No, ei ole vielä tullut vastaan. Mitä hyötyä minun tietojeni vuodoista on ? Olen ne suojannut ns.”valeasetuksin”- ei oikeaa syntymäaikaa, ei asuin osoitteita (vain paikkakunta), ei puhelinnumeroita ei e-mailia, muuta kuin eräs roskakanava, ei tunnistettavia kuvia, joitakin menneisyyden ammatteja jne. Minulle ei tule roskaa muualle kuin älypuhelimeen ( ei FB:ssä) ja joihinkin e-maileihin.

              Olen ollut vuosia tyytyväinen.

              1. Ei vaan Heikki ole lainkaan noin tiedän fb liiankin hyvin terv tepivaari

      2. Ei fb sta voi mitään väärää kuvaa saada kun sitä seuraa vaikka yhden illan saa kuvan melkoisesta möly loorasta .
        Mutta kukin tekee kuten itse parhaksi näkee ja vaikka mainoksia sieltä on tullut en konettani valjasta fb käyttöön .
        Minulle se fb on turhake terv tepivaari

  7. juhani on itsekin tehnyt nyt näitä blogeja Perussuomalaisista, se kaikki sataa ääninä perussuomalaisille. Mitä enemmän puhetta vaalien alla, sitä enemmän ihmiset näitä lukee… Ja kansa äänestää…

  8. Sain juuri kuulla sisäpiirin huhun, jotta persut itse poistattavat kirjoituksia somesta saadakseen lisää kannattajia. Kas kun lyötyä aina sympatiseeraataan. Joten Karjalaisen Jussi kaivahan pussistasi lisää mollauksia persuista se lisää persujen kannatusta. Minä tiedän itkeäkö vaiko nauraa. Mä nauran niin, että naama on, kuin entinen Hangon keksi.

  9. Meillä on kohta todella monta ”väärinymmärretyä neroa” pyrkimässä eduskuntaan ja he ilolla kiittävät kaikkia ”vastuuntuntoisia” jotka ovat heidän menestyksensä tae.

    Jos vastustaa jotain pitääolla kiero kuin korkkiruuvi ettei tyhmyyttään tahattomasti lisää kenenkään kannatusta.

    1. Selitätkö mitä tarkoitat ?? Kuka on pöljä kommentoija ??

    2. Johan oli vakuuttavaa argumentointia, mitä jos yhden kerran pyrkisit kumoamaan esitetyn?

      Ai niin, et kykene, kun siinä ei ole kumottavaa.

    3. Oliskos se pöljä Oululaisittan hiukan yksinkertaisen tunniste nimike terv tepivaari

  10. Vasemmistoaktiivit sahaa omaa oksaa mutta annetaan heidän sahata.
    Ja huomataan että sahauskohta on puunrungon ja itsen välissä.
    Jos nostaa itsensä liian ylös käy hassusti. Kun putoaa korkealta se sattuu.

  11. Niin teki sipilä ja nyt kohta se maksun aika taitaa sattua peppuun kun putoo liian korkeelta terv tepivaari

      1. No mikäs noin käsittämtöntä on no omapa on kepun tilanne terv tepivaari

  12. Heikki, sanoinko minä niin, että FB ja MV jotenkin ovat tekemisissä keskenään? Ne nyt vaan sattuivat tulevaan ensimmäisiksi mieleeni, kummankaan kanssa minulla taas ei ole mitään yhteistä.

  13. Mun miälestä tehokkain vastaus idiootille on :

    👍😂😂😂😀😀😀🚺😃😃😃 Kiitos, päivän parhaat naurut !

    1. Ei ne idiootteja ole jotka on eri mieltä kepun tekojen vuoksi terv tepivaari

  14. Nämä sensuroinnit menee juuri sensuroitujen laariin, se on katsokaas demokratia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *