18 vastausta artikkeliin “Persut porskuttaa”

  1. https://www.suomenuutiset.fi/ylen-gallup-psn-kannatus-alamaissa/

    ”Ylen tuoreen puoluekannatusgallupin mukaan perussuomalaisten arvioitu kannatus on laskenut elokuusta lähtien noin prosenttiyksiköllä joka kuukausi. Viimeisin mittaustulos on 13,3 prosenttia.

    Taloustutkimuksen kuukausittaiset kannatusarviot:

    Elokuu: 17,1 %
    Syyskuu: 16,6 %
    Lokakuu: 15,1 %
    Marraskuu: 14,3 %
    Joulukuu: 13,3 %

    Perussuomalaisten kannatus naisten keskuudessa on painunut 6 prosenttiin. Miehistä perussuomalaisia äänestäisi joka viides.”

    Vähän vanha uutinen, mutta uutinen kuitenkin.

  2. Kyllä eläkeläispuolue SDP on vahvoilla.

    Puoluejäsenten keski-ikä 63v. Eläkeläiset putsaavat pöydän. Jonot täyttyvät eläkehakemusten paineessa. Kantsii ottaa ”eväät” mukaan.

  3. Juhani älä vielä revi pelihousujasi, parempaa on tulossa. Seuraavassa mittauksessa persujen kanatus on 15 % ja vaaleissa 20 %. Sitten voi olla aika repiä pelihousut.

  4. Tampereella persut hyväksyivät 450 000 euron hoitajien leikkauksen, Halla-aho ei kannata eroa EU: sta, Halla-aho on valmis hallitukseen, jos vaan muut huolivat. Mikä muuttuu??

    1. ”Tampereella persut hyväksyivät 450 000 euron hoitajien leikkauksen,”

      Jos noin on, niin se leikkaus saattoi liittyä tunnelin ja raitiotien aiheuttamiin seurauksiin. Tunnelia ja raitiotietä PS vastusti, mutta ei pitänyt varmaan velkaantumistakaan hyvänä.

      Ei kai tässä ole pakko EU:sta erota, jos Euroopan patriootit saavat tolkkua EU:n kehitykseen ja panevat liittovaltiofanaatikot ja kansainvaellusten kannattajat aisoihin.

      PS joutuu ottamaan huomioon olosuhteet ja suhdanteet hallituspyrkimyksissään, koska armeija ei ole heillä taskussaan sen enempää kuin poliisi tai miliisilaitoskaan.

    2. htiainen : ”Halla-aho on valmis hallitukseen, jos vaan muut huolivat.”

      Kepu ja sdp eivät hevillä huoli Halla-ahoa hallitukseensa. Toisaalta Halla-ahon selkäranka ei taipuile samalla tavalla kuin Soinin.
      *

      Muistiin palautukseksi:
      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/ei-edellytyksia-jatkaa-halla-ahon-perussuomalaisten-kanssa-sipilan-hallitus-kaatuu/
      12.6.2017
      Ei edellytyksiä jatkaa Halla-ahon perussuomalaisten kanssa – Sipilän hallitus kaatuu
      [ Eihän sitten kaatunutkaan – asia hoitui tunnetulla tavalla ]

  5. Taisipa tässä Sipilä ja Berner vielä saada kepulle lisälaskua – kyllä Perus nousee ja nousee oikeilla asioilla – mitä enemmän parjataan sen enemmän nousee.

  6. Turhaa persuilua – kukaan ei persuja huoli puolueiden yhteisesti muodostettavaan hallitukseen päättämään asioista. Se on yhtä varmaa kuin auringon nousu.

  7. Kokkareiden valehtelu ei enää tepsi kuten viime vaalien alla, kansa muistaa…

  8. Kaikki muutokset ovat virhemarginaalin sisällä ja oikeastaan ainoa asia mitä voi ihmetellä on se miksi SDP:n kannatus ei ole korkeampi.

    Suurimman oppositiopuolueen kannatus tällaisessa poliittisessa tilanteessa luulisi olevan luokkaa 25%:sta ylöspäin.

  9. Siitä:

    ”Perussuomalaiset voi ohittaa keskustan, sanoo tutkija – Halla-aho: ”Pidän todennäköisenä”

    Keskusta ja perussuomalaiset kilpailevat pitkälti samoista äänestäjistä esimerkiksi Oulussa, sanoo Taloustutkimuksen toimitusjohtaja.”

    (IL)

  10. Mahdollisesti hallituksessa ollessaan joutuvat persut hiomaan särmiään pehmeäksi – 😉 jo hallitusneuvotteluissa.

    Oppositiossa voi turvallisesti pitää omansa kuten Soinikin aikoinaan.

    Emme elä kommunismissa ja diktaattorissa…😳tavallaan samaa yksinvaltiutta.

  11. ”Äänestä Suomi takaisin. #vaalit2019 Perussuomalaisilta kova maahanmuutto-ohjelma: burkat, niqabit ja pienten tyttöjen huivit kiellettävä” (Iltalehti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *