Sipilän synnit pääministerinä

Aiemmin täällä jo käsiteltiin Sipilän ja Orpon syntejä, kun he polttivat satoja miljoonia rahaa sote -ja maakuntalakien täytäntöönpanoon vaikka lakeja ei koskan hyväksytty, Perustuslaki nimenomaan kieltää sellaisen menettelyn.

Nyt jo puhutaan siitä, että moni asia on on ajettava alas ja sekin maksaa.

Mutta  se pakolaisvyöry 2015 on vielä  selvittämättä. Jälkeenpäin selvisi, että pakolaisaalto ei tullut yllätyksenä Spilälle ja hallitukselle, kun Suomi, Ruotsi ja Saksa olivat sopineet, kuinka Saksaan tullut pakolaisvyöry jaetaan.  Suomeen sovittiin otettavaksi yli 30.000 ns. pakolaista, josta suurin osa osoittaui haittamaahanmuuttajiksi tai elintasoturisteiksi.

Tuolloin kansalaiset ihmettelivät suurersti miten oli mahdollista, että Ruotsi kuljetti pakolaiset rautateillään ja busseilla ilmaiseksi etelästä Haapaarantaan. Nyt se tiedetään miksi ja kuka siitä oli Suomessa vastuussa.

Se Sipilän allekirjoittama sopimus oli vähintään petos Suomen kansaa kohtaan. Oliko Sipilällä oikeutta ilman eduskunnan hyväksymistä tehdä sellainen sopimus vai rikkoiko Sipilä perustuslakiakin? Miksi asiasta on niin totaalisesti vaiettu? Yle ja Hesari ovat tässäkin asiassa osoittaneet olevansa salaseuran asialla.

2 vastausta artikkeliin “Sipilän synnit pääministerinä”

Kommentoi