Sippen kootut selitykset

Piäministeri oli median tentittävänä tänään. Kuten arvata saattoi kysymykset pyöri Bernerin hameen ympärillä. Kuultiin paljon selityksiä ja verukkeita ja vain yksi totuus.

Berner jatkaa ministerin koko vaalikauden ja syyksi Sippe kertoi sen, että Bernerillä on kesken iso hanke VR:n ympärillä, jonka halutaan Bernerin vievän loppuun. Hän on kuulemma neuvotellut eri tahojen kanssa pitkään jo.

Odotettavissa on ”taxiuudistus 2”, jossa VR pilkotaan ja myydään yksityisille? Berner siis piirtää nimensä Suomen historiaan henkilönä, joka teki enemmän pahaa, kuin kaikki itsenäisyyden ajan hallitukset yhteensä.

4 vastausta artikkeliin “Sippen kootut selitykset”

  1. Berner on nyt ministerinä, neuvottelijana, päättäjänä ns. ”rampa ankka”, jota kukaan ei enää kuuntele eikä ota vakavasti. Tämän myötä liikenneministeriö on muuttunut toimitusministeriöksi jo nyt. Muu hallitus muuttuu vasta vaalien jälkeen.

  2. ” Voihan Sveitsin kantonit_ …no,Bernerin ajatukset että toiminnot liitävät aikaansa edellä tulevaisuuteen,että kansalaiset ovat siinä rampoja ankkoja tässä ajassa ”… vaiko pikku kompaa. Suomi palasiksi eri pörsseihin_ bisnes on bisnes tyyliin.

    Niilolle – vastuu siirtyy heikoimmille että pärjää omillas tyyliin !

    Ai,niin ne kuuluisat säästöt uudistuksissa_ rahataloutta palaa_ lopulliset säästöt ehkä ilmenee eri palveluiden vaikeusasteina – puolin ehkä toisinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *