Suomen historian rumimmat ja epädemokraattisimmat vaalit

Koskaan ennen ei ole vaaleihin valmistauduttu,  kuin nyt meneillään olevassa  yhtä puoluetta syrjivässä ilmapiirissä. Kaikki muut puolueet ja erikoisesti isot vanhat puolueet sekä Vihreät ja Vasemmistoliitto ova pahimpia. Syrjintä näkyy kaikkialla ja kaikessa. Viimeksi eilen eduskunnan kyselytunnilla puhemies Pekkarinen (kepuli) antoi persuille kyselyvuoron vasta,  kun televisiointi oli päättynyt vain 5 minuuttia ennen kyselytunnin päättymistä, kun jo puolet salista on tyhjänä. Tosi törkeä ja demokratiaa halveksuva temppu pikkaraiselta ja pikkusieluiselta Pekkariselta.

Jatkuvast toitotetaan suureen ääneen, että persujen kanssa ei mennä samaan hallitukseen. Nyt demareiden nokkamieskin, juuri sairaalasta päästyään ehti jo toistaa asian ties monennenko kerran. Mutta rankaisu tulee tavalla tai toisella.

Tämä hokema persujen kelvottomuudesta hallitukseen on tarkoitettu persujen äänestäjille. Älkää äänestäkö persuja, sillä he eivät voi mitenkään vaikuttaa maan asioihin. Mutta se on suuri virhe. Kokoomus oli hallituspaitsiossa Kekkosen aikana 25 vuotta ja toimi oppositiosta käsin vaikuttaen päätöksiin. Kekkonen sanoikin aikanaan, että ”kyllä oppositiostakin voi palvella isänmaataan”.

Suomalaisilla on tapana mennä sorretun puolelle ja tässäkin asiassa käynee niin, että kaikki persujen syrjinnät, mollaukset ja väärät todistukset satavat persujen laariin. Siitä kertoo parhaiten kannatuskäyrän nouseva suunta.

PS Tässä kampanjassa persuja vastaan on tunnusmerkkejä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

4 vastausta artikkeliin “Suomen historian rumimmat ja epädemokraattisimmat vaalit”

  1. Toiset juoksee gallupien ja tv-ajan perässä, itse ajattelen niin, että kun tiedät mitä mieltä olet ja miksi, niin molemmat edellämainitut ovat turhaa.

    Toisaalta useammat joka-alanasiantuntijat synnyttävät tahtomattaan mitä mainiointa tahatonta huumoria alati vaihtuvilla ja usein miten lainatuilla mielipiteillään ja kuten tiedämme, nauru pidentää ikää.

  2. Lopulta se on ihminen ja kynä siellä vaalikopissa. Ei Yle, ei Hesari, ei Suomen Uutiset eikä Demokraatti.

    Ihminen ja kynä.

    Ja jos ihminen ei ole tarpeeksi viisas päättämään itse, siihen ei ole lääkettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *