Suomi on vihainen

Vihan kohde on maan hallitus, jonka tehtävä on mm. taata maan sisäinen turvalisuus. Mutta maan sisäinen turvallisuus on muuttunut suureksi turvattomuudeksi mm. hallituksen noudattaman maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Maahan on tullut hallitsemattomasti kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, joista suurin osa on ns. elintasoturisteja ja jotka eivät ole saaneet turvapaikkaa. Viimemainitut noin 10000 pääosin miesta piileksii maassamme, kun hallitus ei ole ryhtynyt päättäviin toimiin heidän poistamiseksi maasta.

Jo pitempään on tiedetty maahanmuuttajien syyllistyneen mm. raiskauksiin. Nyt on kuitenkin paljastunut se karmea tosiasia, että raiskaukset ovat yleistyneet koko maahan ja koskevat myös alaikäisiä tyttöjä, siis lapsia.

Hallitusta on varoitettu pitkään edessä olevista ongelmista maahanmuuton seurauksena. Ruotsin esimerkki pelottaa.  Mutta hallitus on kuitannut varoitukset vain vihapuheina, rasismina ja jopa fasismina.

Nyt on koko Suomi joutunut todistamaan lukuisina mamuraiskauksina, joista poliisi sanoo, että näkyvissä on vain jäävuoren huippu, että Sipilän-Orpon hallitus, jota on pitänyt pystyssä loikkariministerit on täydellisesti epäonnistunut maahanmuuttopolitiikassaan.

Sipilän hallituksen pitäisi heti erota, sillä Suomen kansa ei luota hallitukseen pätkääkään. Eduskunnan perustuslakivaliokunnan pitäisi tutkia, onko Sipilän hallitus syyllistynyt jopa joihinkin laittomuuksiin maahantuloasioissa. Jos niin olisi, se olisi valtakunnan oikeuden paikka.

 

13 vastausta artikkeliin “Suomi on vihainen”

  1. Väinön esittämät huolenaiheet maahanmuuttajien kohdalla ovat todellisia mutta sadanteen kertaan toisteltuna alkavat puuduttaa, melkein jo ärsyttää.

  2. Pahamaineinen ja ilmeisesti sivistyksestä osattomiksi jääneistä tolloista koostunut Pakolais- ja siirtolaisasioiden neuvottelukunta (PAKSI) päätti rikastaa suomalaista geenistöä kokoonnuttuaan 1990 -luvun alussa. PAKSI ei tunnustanut suomalainen geenistön on rikkautta.

    Valtion pitäisi kustantaa kuitenkin ruotsinkielisten riiuureissuja Kainuuseen ja kainuulaisten eukonkantomatkoja rannikolle. Kun geeniasioissa hätä on suurin on paras apukin yllättävän lähellä.

    Aiemmin olisin voinut harkita lääninpässin hommia rannikoilla kiinnostuneista katseista päätellen.

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010/03/pakolais-ja-siirtolaisasiain.html

    ”Ulkomaalaispoliittinen periaateohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä

    HARRI NYKÄNEN Helsingin Sanomat

    Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunta (Paksi) uskoo pakolaisten tai siirtolaisten tulon vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana jo väestörakenteen korjaantumisen kannalta.”

  3. Rannikon lisäksi kiehtoi kyllä myös tuo Kainnuu:

    Ripottelin savikiveä A. Kiven ”Anianpellon” päälle pienen kyntämisen jälkeen.

    Ämmänsaarella

    Ämmänsaaren markkinoilla
    Soitto soi ja rattaat ryskyi,
    silloin näin ihanaisen immen,
    nuoren ämmäntyttären.
    Hyörinää hän katsoi,
    otsansa oli sees ja suunsa hymysi.

    Näenkö enää ämmää niin kaunista?
    Voi! En elon saarilla nää.
    Kuin aamun valo oli
    hänen poskillansa,
    hänen huulillansa
    oli onnen lupaus!

    Häntä katsoin, niin kaukaa,
    uneksuen seisoin ma,
    autuaalta tuntui hetki,
    tuskaltakin tuntui se.
    Polttain aatos poukahteli,
    hämäryyskin mieltä vaivas.

    Mutta pois katosi neito,
    kansan joukkoon peittyi hän.
    En löydä enää hahmoansa
    Ämmänsaarella ihanalla,
    en maailman turuilla toisilla
    silmäinsä katsantoa nää.

    Jäljelle jäi siis tästäkin vain unelmat:

    Seuraavassa hienoa kulttuurivaihtoa:

    1. Sori, sen runon nimi taisikin olla Anjanpelto. Olinkin joskus ihmetellyt tuota Anianpelto -nimeä.

      ————————————-

      Ei siis tässä muuta kuin, että kaikki kundit tästä vaan kauemmille kylille suomalaista geenistöä rikastuttamaan, ettei tarvitse geenistöä hikisemmistä maista haikailla sen kummemmin PAKSIn perillisten kuin vihreistönkään!

  4. Tämä on kevään puhutuin aihe. Kiittäkää siitä hallituksen järjestämää haittamaahanmuuttoa.

  5. Alaikäisiin kohdistuvaa ei saa hellittää ennenkuin viimeinenkin tapaus on tuomittu ja hallitus saakoon kyytiä saamattomuudesta. Toki nyt tekevät pakon edessä ainakin kosmeettisia muutoksia.

    1. Suosittelen ensin katsomaan peiliin persukammon löytämiseksi.
      Taitaa se sekaisuus olla ihan jossain muualla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *