23 vastausta artikkeliin “Totuuksia Sipilän Suomesta”

  1. Ei tämä mitään Sipilän Suomea ole. Kyllä tässä kaikki ovat mukana. EU on vain hämärtänyt yhteisvastuun lähimmäisestä. Huvin vuoksi hyysätään kauimmaisia.

    1. Täällä pohjoisessa asumiskulut ovat merkittävät. Halpa ja itse tuotettu energia olisi tärkeä helpotus. Biokaasua saisi turpeesta. Vihreät luulevat, että turve olisi fossiilinen, koska heidän ymmärryksensä on heikko (Ellei heidän tarkoituksenaan kansallisvaltiovihollisina olisikin suomalaisten köyhdyttäminen eri keinoin. Energia-asioiden sotkeminen on tehokas tapa tehdä jäynää köyhille.)
      Joo, sivistystä omaava tietäisi, että turpeessa eliöperäistä elämää jatkuvasti, joka fossiilisissa energiavarastoissa on huomattavasti vähäisempää.

      Soiden sisältämä elämä ja sen vaikutukset mm. kasvihuoneilmiöön ovat sangen monitahoiset ja riippuvat monista tekijöistä. Asiasta on julkaistu tutkimustuloksia, joissa ilmoitetaan ällistyttävän tarkkoja (?) lukemia.

      EU:n varakkain ja teollistunein valtio, Saksa, käyttää tulevaisuudessa pääosin fossiilisia energialähteitä. Suomen vihreät yrittävät sabotoida Suomen menestymistä pyrkimällä täällä estämään Suomen epäfossiilisen energian käytön. Vihreät pyrkivät sattumaenergiaa suosimalla ja sähköenergian käyttöä lisäämällä saamaan energiahuoltomme kalliimmaksi ja herkemmäksi katastrofeille.

      Energian käyttäjiä vihreät kansallisvaltiomme viholliset pyrkivät saamaan lisää kaukaisista maista saadakseen tänne lisää työttömiä ja sosiaalituella eläviä. On siinä meillä sakki, joka nauttii höpöpuheillaan ihmeellisen suurta suosiota.

      1. Energian tuotantohinta pitäisi saada alhaiseksi, jotta energiaa voitaisiin verottaa enemmän. Esimerkiksi sähköautoiluun käytetystä energiasta pitäisi maksaa sama vero kuin bensiinistä tai metaanista saadusta. Tätä oikeudenmukaista verotusta on äärimmäisen vaikea toteuttaa. Ja se epäoikeudenmukaisuus saa pöljät vihreät orgasmin partaalle, ellei ylikin.

        Oikeastaan sähkön käytöstä liikenteessä pitäisi verottaa enemmänkin, koska se käyttö lisää hankaluksia sähkön tuotantoon nostamalla kulutushuippuja, joka lisää rakennustarvetta sekä tuotantopuolella että jakelussa. Ja tämä nostaa sähkön hintaa ennen verotusta. Halvempi sähkö mahdollistaisi korkeamman verotuksen.

        Vihreät ovat joko ovelia kansamme vihollisia tai vain pelkkiä typeryksiä.

        Energiaveroja tarvitaan tuhlauksen hillitsemiseksi ja veroista saadaan rahaa esimerkiksi sosiaalitukiin. Mutta vihreitten politiikka näännyttää köyhät, koska se tuhoaa sosiaalipolitiikan rahoituspohjan. No, lisääväthän vihreät työttömyyttäkin.

  2. Niin varaudutaan tulijoihin kuten edellinen avaus eikä nähdä omien tilannetta tai on nähty sillä heidän etuisuuksia on kavennettu.
    Ranskassa jo naisetkin keltaliiveineen, jos meillä niin silloin on leikki kaukana.

  3. Hyvätuloinen jossain vaiheessa.
    Silti tiedän,mitä eläminen opiskeluaikana oli, kun piti laskea, ostaako kauraryynejä vai makaroonipaketin olemattomilla rahoilla aika monta vuotta.
    Ei se silti mihinkään epätoivoon ajanut silloin, koska itsellä oli selkeä elämänsuunnitelma ja tiesi tekevänsä sen eteen töitä.
    Monella se epätoivo tulee siitä, että itsellä ei ole elämänsuunnitelmaa, ei kiinnosta muu kuin päivittäinen some, ei ole itse viitsinyt panostaa tulevaisuuteensa edes käydäkseen koulunsa kunnolla, töissä käynti ei ole kivaa eikä kiinnosta jne.
    Ei tällä sitä leveämpää leipää todellakaan tule.
    Tämä ei toki koske kaikkia, mutta monia nuoria kyllä.

  4. Tyhjästä aloin myös, mutta siihen aikaan eteneminen oli monessa suhteessa helpompaa. Nyt saattaa opiskella ja silti jää tyhjän päälle tai työnantaja heittää tyhjän päälle tai et saa sitä ensimmäistä paikkaa josta voisi haavella etenevänsä.
    – Aloin juoksupoikana alaikäisenä vailla mitään koulutusta, mutta etenin porras portaalta opiskellen työn ohessa.

  5. Laskin juuri että täysi toimeentulotuki ja takuueläke on noin samasuuntaiset.
    Muutaman kympin erolla arvioituna.

  6. Miten köyhyys ajaa epätoivoon ??
    Miten niukkudessa vietetään rajua elämää ??

    Asia ei minulle kuulu mutta kysympähän vaan ??

  7. Mikä foorumi tämä oikein on, kun kaikki Suomessa on päin persettä joidenkin aktiivi valittajien mielestä ?
    Keksikää nyt joku uusi näkökulma asioihin.

  8. Ei uomessa muu ole pielessä mutta pääministeri on ja se riittää sotkeen koko maan asiat .
    Äijä ei tajua että maa ja kansa ei ole yritys samaa potaska linjaa kun eräs kepulisti oli 1990 luvulla terv tepivaari

  9. Noinhan se on virret on samoja kepulla eikä muuksi muutu terv tepivaari

  10. Pitäisi sipilänkin huomata kuinka suosittu on kansan piirissä ja vedellä siitä johtopäätöksiä oikeaan suuntaan ei vaan jääräpäisyydessään siihen taida kyetä .
    Ja kepun kannatus siitä kärsii taitaa huidella kohta 14 prosenttia terv tepivaari

  11. Eihän Sipilä sanojensa mukaan tätä projektia ole tehnyt kannatuksen vuoksi, vaan, että saadaan aikaan muuttuvat rakenteet, joita demarit ovat rakentaneet itselleen suojaksi kuin Turun Linnaa.

  12. No puppu senkun jatkuu kyllä sipilä on tehnyt asiat vain kepulle edulliseksi terv tepivaari

      1. Kyllä sipilä ajaa kepun etua ei kenenkään muun etua terv tepivaari

  13. Ei kuulu mihinkään politiiseen puolueeseen tepi eikä tule kuuluunkaan varsin selvin sanottuna terv tepivaari

  14. No eipä se uskon asia olekkaan vaan totuus minusta en ole politiisesti sitoutunut mihinkään puolueeseen vähiten kepuun terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *