Vahva oppositio on parempi, kuin heikko hallitus

Rinteen hallituksesta tulee heikko jo siksi, että siinä on viisi puoluetta. Kuherruskuukauden jälkeen alkaa arki ja silloin vasta näemme, miten Rinne pitää joukkonsa kasassa. Kepun kenttä on arvaamaton ja Sipilä ei ole suosiossa takametsien miesten joukossa. Se voi aiheuttaa paljon unettomia öitä Rinteelle.

Opposition rooli on myös tärkeä. Sanoihan Kekkonen aikanaan Kokoomukselle, jota pidettiin kelpaamattomana hallitukseen yli 20 vuotta Kekkosen toimesta,  että ”kyllä oppositiossakin voi maataan palvella”.

Nyt on kaksi vahvaa oppositiopuoluetta, jotka takuulla pitää Rinteen hallituksen varpaillaan jatkuvasti. Kunhan eduskuntatyö pääsee vauhtiin, niin saamme nähdä ja kuulla monta värikästä näytelmää, jossa Rinne on lirissä.

Nähtäväksi jää, kuinka Rinteen pumppu kestää.

Kun kannatuslukemat tulevat jatkossa varmuudella rokottamaan tulevia hallituspuolueita, niin silloin alkaa housut tutista muillakin, kuin demareilla. Erityisesti kannattaa seurata Kepun edesottamuksia. Kunhan Kepun kannatus putoaa alle 10 %, niin voi tulla kiire pois Rinteen hallituksesta.

 

11 vastausta artikkeliin “Vahva oppositio on parempi, kuin heikko hallitus”

 1. No totta jos on vahva oppositio nyt vaan on oppositiossa sellaset joihin ei kansa luota ja kokoomus kuuluu oppositioon eikä tuo ole väärä paikka PS puolueellekaan
  Oikeistoa ne on vaikka satuja kertookin kansalle tterv tepivaari

  1. Meitin suuri ”guru” kertoo mitä me muut ajatellaan??
   huh huh

   1. Ei mennä henkilö kohtaisiin niittelyihin vaikka tuollaseen terv tepivaari

  2. ”No totta jos on vahva oppositio nyt vaan on oppositiossa sellaset joihin ei kansa luota ja kokoomus kuuluu oppositioon eikä tuo ole väärä paikka PS puolueellekaan
   Oikeistoa ne on vaikka satuja kertookin kansalle tterv tepivaari”

   Demarit olivat siis oppositiossa, koska kansa ei heihin luottanut?
   Demarit ovat germanistisen etnonationalistisen RKP:n tukipuolue ja löytää kohta paikkansa oppositiosta.

   1. Kyllä demarit oli oppositiossa kun ne ei voinut hyväksyä kepun ja kokoomuksen tulevaa hallitus ohjelmaa
    Ja kyllä Ps on enemmän oikealta kun kokoomus terv tepivaari

  1. Sellaseenei olevaaraa yllä Sipilä hyväksyy demokraatiset valinnat puhjeen johtjaksi vaikka ei valittaisi sitä jota eroava puhj haluaisi
   Kun Terho hävisi Soini hajoitti puolueensa terv tepivaari

 2. Kun demut ovat hallituksessa, vastuu päätöksistä on jollain muulla.
  Kun demut ovat oppositiossa, vastuu päätöksistä on jollain muulla.
  Demut eivät koskaan ole vastuussa päätöksistä, joita ovat olleet tekemässä. Hallituksesta oppositioon jouduttuaan vastustavat pontevasti hallituksessa ollessaan tekemiään aloitteita ja oppositiosta hallitukseen päästyään ajavat pontevasti esityksiä, joita oppositiossa ollessaan suureen ääneen vastustivat.

 3. Demuthan kuulemma vastustavat etnistä sortoakin, mutta ovat freudentalistien vahvin tuki. Ehkä tästä on aikoinaan Hanaholmenissa sovittu.

Kommentoi