Vanhusten hoivabisneksen todelliset syylliset

Ote Arto Luukkasen blogista ”Arvot täällä vaihtelee – rikkaita ne suojelee”

Follow the money!

Hallitsevat puolueet ovat ikävässä välikädessä. SDP teki välikysymyksen, vaikka se itseasiassa kaikki vanhat puolueet ovat olleet mukana tässä syöttökaukalossa. Ministeri Petteri Orpo on nyt äärimmäisen kylmäsydäminen kun mietitään hoitajamitoitusta mutta aivan samanlainen kylmä sydän oli silloisella ministeri Maria Guzeninalla.

Kannattaa seurata raha liikkeitä. Follow the money! Maksimaaliseen voittoon pyrkivät hoitokorporaatiot tekevät sen mitä päättäjät ovat sallineet heidän tehdä – kiinni jäämättä. Tarkoitus oli ulottaa tämä ihmissaalistus SOTE:n kautta myös muuhun terveydenhoitoon mutta nyt tämä yksityistämisprosessi taitaa jäädä haaveeksi.

Median olisi nyt hyvä harjoittaa tutkivaa journalismia ja etsiä näiden firmojen poliittisia yhteyksiä ja vaalirahoituskanavia. Niin kokoomus, SDP ja vasemmistoliitto sekä muut wanhat puolueet ovat erinäisten yksilöiden kautta sidoksissa näihin firmoihin. Kyse on järjestäytyneestä korruptiosta.  Huutolaishoivabisnes on kannattavaa. Viimeisimpänä tietona on se, että Suomeen syntyi 71 miljoonalla uusi hoivajätti: lapsi-, lääkäri-, vanhus- ja turvapaikanhakijabisnes yhdistyvät Humanan Coronaria-kauppojen myötä.

#VVV – ”Älä varasta vaalirahaa” kampanja

Haastan kaikki ehdokkaat seuraavaan.

Ehdokkaan on sitouduttava siihen, että ei ota vaalirahaa hoivafirmoilta tai turvapaikkabisneksestä. Jokainen ehdokas voi ilmoittaa tästä valinnastaan julkisesti.

”Älä varasta vaalirahaa vanhuksilta” kampanja tähtää siihen, että valituiksi tulisi sellaisia ehdokkaita, jotka kykenevät pysäyttämään tämän huutolaishoivabisneksen kokonaan. Norminpoistotalkoot on lopetettava ja päästävä tilanteeseen, jossa lainsäädäntö suojelee ihmistä.

Aloitetaan #VVV-kampanja!

6 Replies to “Vanhusten hoivabisneksen todelliset syylliset”

 1. Kuten olen sanonut, Jumala on Raha, Raha on Jumala.

  Isänmaallisuus, arvot ja kaikki on myytävissä, koska Raha.

 2. Vanhustenhoivan ongelmat ovat toki olleet tiedossa jo vuosikausia. SDP on ajanut nyt hoitajamitoituksen kirjaamista lakiin, mutta kuitenkin leikannut kuntien valtionosuuksia edellisellä hallituskaudella.

  Valtionosuuksien leikkaamisen takia moni kunta on kuitenkin ongelmissa, kun varaa ei ole ottaa kuin halvin vaihtoehto.

  Miksi SDP ei ole tehnyt mitään, vaikka vanhustenhoivan ongelmat ovat olleet tiedossa?

  1. Miksi sdp…
   On hyödyllisempää räksyttää ja syyttää muita omien tekostensa seurauksista kuin korjata asia.

Kommentoi