Vuoden 2023 vaalien kampanjat käynnistetty

Suuret ja vanhat sekä väsähtäneet puolueet SDP, Kokoomus ja Keskusta ovat aloittaneet jo seuraavien eduskuntavaalien kampanjat.

Kuten kansalaiset hyvin tietävät kaikki mitä em. puoluet sanovat kielteistä persuista, sataa persujen laariin. Se, että kolmen kopla on jo etukäteen päättänyt syrjäyttää persut vallasta ja vastuusta on niin suuri ”rikos” yli puolta miljoonaa suomalaista kohtaan, jotka äänestivät persuja viimeksi, että se tuo seuraavissa vaaleissa lisää kannattajia paljon.

Kolmen kopla on ikään kuin virittänyt hirttoköyden itselleen, kun he jatkuvasi etsimällä etsien aiheita yrittävät nolata persuja, mutta nolaavatkin vain itsensä.

Mihin on kadonnut demokratia ja yhdessä tekemisen meininki? Suomen talous on heikoilla ja taantuma odottaa jo nurkan takana ja nämä surkimukset kolmen kopla eivät tajua, että persut on voimavara, joka pitää olla rakentamassa parempaa Suomea.

Vai pitääkö odottaa neljä vuotta, että persut ottaa  veret seisauttavan vaalivoiton ja muodostaa hallituksen yksin.

Siihen asti persut panevat hallituksen, olipa pääministerinä kuka hyvänsä tosi ahtaalle kovalla oppositiopolitiikalla.

5 vastausta artikkeliin “Vuoden 2023 vaalien kampanjat käynnistetty”

  1. Oma puolueesi sai merkittävästi vähemmän ääniä, joten olet pienen vähemmistön suurisuinen populisti Karjalainen.

    1. Näin on, häviäjät nilittää eniten…karjalaisen mukaan PS puolueen ei pitänyt saada ääniä juuri lainkaan, kävikin niin että kepulit sukelsi kunnolla ja kokkareet menetti pelin arkkivihollisten punaisten kanssa…

  2. No eihän se kannatus oikeasti nyt noussut v 2015 kannatus oli 17,7 % .
    Nyt v 2019 tuo kannatus oli vain 17,5 lisää paikkoja tuli 1 kpl terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *