Yle ja Hesari Bilderberg-ryhmän tiedottajia Suomessa

Yhä selvemmäksi on käynyt, että otsikossa mainitut mediat eivät enää palvele Suomen kansaa  vallan vahtikoirina. Päivittäin paljastuu tapauksia, joissa salataan tietoja mm. maahanmuuttajien tuntomerkeistä rikosepäilyissä. Vaalien läheisyys näkyy näissä ”vallan sylikoirissa” mm. siinä, että Persussuomalaisista levitetään muunnettua totuutta kansalle. Esim. ilmavoimien hankinnat,

Miksi sitten entiset luotettav at valtamediat ovat täysin muuttuneet suorastaan kansan vastaisiksi?

Siksi, että kumpikin mainituista medioista on  Bilderberg-ryhmän jäsen. Ja kuten tunnettua ryhmä pyrkii ”uuteen maailmanjärjestykseen”, jossa valtaa pitävät rikkaat ja kansallisvaltiot lopetetaan.

Tavoitteensa saavuttamiseksi ensiksi on muodostettava Euroopan liittovaltio ja sitä varten on saatava kansallisvaltioissa aikaan kriisejä, jotta kansat saadaan pehmitettyä luopumaan itsenäisyydestä. Kriisejä saadaan aikaan mm. masssamaahanmuutolla Lähi-Idästä ja Afrikasta. Siksi kaikki mikä vaikuttaa maahanmuuttoon kielteisesti, kuten maahanmuuttajien rikollisuus halutaan pimittää mediassa.

Mainittakoon tässä yhteydessä, että päivän uutinen on, että maailman rikkaiden ja köyhien välinen ero on vain kasvanut. Se on tarkoituskin ja kertoo siitä, että ”uusi maailmanjärjestys” on hyvässä vauhdissa. Suomessa porvarihallituksen puolueista Kokoomuksen ja Kepun johtotehtävissä on useita bilderbergiläisiä.

Ensi kevään vaaleissa pitää nyt kansan silmät avautua näkemään suuret vaarat äänestää Kokoomusta, Kepua ja SDP:tä, sillä he ovat ”uuden maailmajärjestyksen” kannattajia.

18 vastausta artikkeliin “Yle ja Hesari Bilderberg-ryhmän tiedottajia Suomessa”

  1. ”Tavoitteensa saavuttamiseksi ensiksi on muodostettava Euroopan liittovaltio ja sitä varten on saatava kansallisvaltioissa aikaan kriisejä, jotta kansat saadaan pehmitetgtyä luopumaan itsenäisyydestä.”

    Tavoitteena näyttää olevan myös ihmiskunnan biodiversiteetin ja kulttuuridiversiteetin eli monimuotoisuuden tuhoaminen.

    Kajahtaneilta vaikuttavat vihreät näyttävät vihaavan monimuotoisuutta kuin ruttoa tai ovat sitten muuten vain harhaan johdettuja.

  2. ”Mainittakoon tässä yhteydessä, että päivän uutinen on, että maailman rikkaiden ja köyhien välinen ero on vain kasvanut. Se on tarkoituskin ja kertoo siitä, että ”uusi maailmanjärjestys” on hyvässä vauhdissa. Suomessa porvarihallituksen puolueista Kokoomuksen ja Kepun johtotehtävissä on useita bilderbergiläisiä.”
    ——-
    Ammattiliittojen johtoporraskin näyttää saastuneen liki täydellisesti.

  3. Tässä yksi esimerkki Ylen ja Hesarin nykyisestä tedotuslinjasta.

    ”Ylellä oli jo kova kiire kertoa, että lähestyvissä EU-vaaleissa eurooppalaiset äänestäjät pitävät ilmastonmuutosta tärkeimpänä aiheena. Helsingin Sanomien pääkirjoituskin ehti mainita asiasta. Todellisuudessa Suomea lukuunottamatta käytännössä kaikissa EU-maissa tärkeimmäksi aiheiksi kansalaiset ovat kyselyissä nimenneet maahanmuuton.” SU

  4. Olen lopettanut jo aikoja sitten Hesarin tilaamisen ja Ylen uutisia katson vain, jos jokin asia erkoisesti kiinnostaa, Suosittelen muillekin näin, sillä mainitut mediat ovat kansan vastaisia.

  5. Ilmastonmuutoksella halutaan vain hämätä ja kiinnittää kansan huomio pois rahamiesten todellisista tavoitteista.
    Kokoomus Orpo leimasi Antin lupauksen 100 pienempiin eläkkeisiin ja selvää on ettei köyhimmät pieneläkeläiset kiinnosta kokoomusta.
    Kokoomus opettaa risteilyllään edustajia toistamaan ennalta määrättyjä lauseita joten aito kokoomuslainen ei ajattele omilla aivoilla?

  6. Aivopesu on yksi bilderbergiläisyyden keinoista vaikuttaa kansoihin. Aivopesua on se, kun toistetaan riittävän usein ja pitkään samoja fraaseja. Varokaa siis mm. Ylen uutisia, sillä uutisissa on luonteva tapa saada sanomia toistettua. Uutisiahan tulee tiuhan tahtiin ja ne eivät ole uutisia vaan vanhojen fraasien kertausta. Kun esim. ilmastoasia mainitaan Ylen uutisissa toistuvasti päivästä toiseen saa siitä kuvan, että se on maailman tärkein asia, Mutta näinhän ei ole ainakaan Suomen osalta.

  7. Tiesittekö muuten, että ”uuteen maailmanjärjestykseen” sopii vain osa maapallon nykyisestä väkimäärästä. Syy on se, että maapallo ei pysty tuottamaan ravintoa kaikille ja kun kaiken lisäksi väkimäärä vain kasvaa esim. Afrikassa. Miten sitten saavutetaan se ”ihanteellinen” väkimäärä? Pannaan liikkeelle hyvin tarttuvia tappavia kulkutauteja. Sillä väkimäärä harvenee. Se on karmea suunnitelma, mutta se on saatu selville salaseuran salaisuusehdoista huolimatta tutkivan journalismin keinoin.

  8. Kerropa joku tuore esimerkki, missä nimenomaan Yleisradio on pimittänyt rikoksesta epäillyn taustoja? On useitakin tapauksia jossa poliisi sitä ei ole kertonut, jolloin Ylekään ei voi kertoa tietoa jota heillä ei ole.

    Toki keltainen lehdistö usein julkaisee sitten huhuihin perustuvaa tietoa jolla tällaisia tietoja irtoaa hieman nopeammin.

    Kaukana virheettömästä Yle on, mutta mielestäni he ovat oikein korostetusti puhuneet rikollisten taustoista viime viikot.

    1. Haittamaahanmuuton rikollisia on huomattavasti enemmän, jos kaikki heidän tekemät rikokset laitettaisiin lehtiin ei muuta uutisoitavaa olisikaan, voisi kansa nousta barrikaadeille.. Näin veikkaan.

    2. Tässä yksi näyttö, joita on useita.

      ””Poliisin tiedottaminen on lietsonut pelkoa, kauhua ja vihaa myös muualla kuin Oulussa.” Näin väittää oikeustoimittaja Päivi Happonen Ylen blogissaan. Oulussa paljastui vastikään laaja, alaikäisiin kohdistunut seksuaalirikossarja.

      Ylen poliisiin kohdistama syytös on Suomen oloissa hyvin raskas. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) nimenomaan vetosi uudenvuodentervehdyksessään suomalaisiin, ettei Oulussa epäiltyä alaikäisen seksuaalista hyväksikäyttötapausta käytetä vihan lietsontaan. Nyt Päivi Happonen väittää Oulun poliisin tiedottamisellaan syyllistyneen juuri tähän.

      Suomen Uutiset tiedusteli asiaan lisäselvitystä sisältöpäällikkö Kirsi Teräväiseltä ja uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittajalta Riikka Räisäseltä. Kumpikaan ei vastannut kyselyyn.

      Mitä ilmeisimmin Happosen väite on täysin puuta heinää.” Suomen Uutiset

  9. Maallikolle jää hyvinkin kuva, että ylekin on ohjauksessa jos muistamme Sipilän hyökkäyksen ja toimittajakadon. Epäillä sopii myös poliisin tiedottamisen hitautta?

  10. Nythän on käynyt vähän niin, että kokoomus ja moni muukin puolue on tullut lähemmäksi perussuomalaisten linjoja?

    – Olen tästä eri mieltä. Jos katsotaan sitä toimenpideohjelmaa, minkä hallitus teki 2 vuotta sitten. Se kirjoitettiin hyvässä yhteistyössä perussuomalaisten kanssa ja olemme toteuttaneet sen melkein kokonaan.

    – Olemme koko ajan tehneet uusia lakiesityksiä, joissa kiinnitetään erityisesti huomiota maahanmuuttopolitiikkaan, sisäiseen turvallisuuteen, lisätty poliisin resursseja. Emme me ole tehneet niitä, koska perussuomalaiset. Olemme tehneet niitä siksi, että muuttunut turvallisuustilanne vaatii sitä, Ei meidän ole tarvinnut muutta kantaamme. (IL)

    Eli Kokoomus on edelleen sillä linjalla että tänne pitää tuoda kymmenen kertaa enemmän haittamaahanmuuttajia, kuka näitä äänestää, minä vaan kysyn,,,

  11. Väinö, ystävä hyvä, persumedian siteeraaminen ei ole näyttöä vaan mielipide. Lukaisin koko jutun, katson mieluusti välistä Suomen Uutisia koska pidän Turkkilaa hyvänä journalistina.

    Päivi Happonen kirjoitti blogauksen, joka on eri asia kuin uutinen. Se on hänen subjektiivinen näkökulma, eikä Yle peitellyt millään muotoa sitä että se on mielipidekirjoitus. Sitä jopa korostettiin. Mielestäni hän ampui vähän yli ja yksinkertaisti asioita, mutta hän esitti mielipiteen ja siihen on aivan yhtä suuri oikeus niin toimittaja Happosella kuin poliitikko Halla-aholla.

    Se, että ylen sivuilla julkaistaan mielipidekirjoituksia laidasta laitaan todistaa vain sen, että ylen sivuilla julkaistaan mielipidekirjoituksia laidasta laitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *