14 vastausta artikkeliin “Etsintäkuulutus!”

  1. Olen joutunut aloittamaan tämän bloggamisen täällä aivan, kuin uudestaan. Tietsikani hajosi kesken kaiken ja kaikki vanhat meni sen saman tien. Nimeni on kuitenkin edelleen Väiski ihan oikeestikin.

  2. Veikkaan, että Halla-aho on lomailemassa, kenties vähän kalastelemassa ja niin pitääkin.

    Orpo on ollut pari päivää lööpeissä ijhan siitä yksinkertaisesta syystä, että viikonloppuna oli Kokoomuksen puoluevaltuuston kesäkokous ja Orpolla (väistyvänä) puheenjohtajana on pakko tuoda itseään julki, mikäli haluaa edes jonkinlaisia mahdollisuuksia jatkopestille.

    Demareilla oli vastaava kokous pari viikkoa sitten ja olihan näitä myös muilla.

    Persuilla taasen oli puoluekokous jo aiemmin kesällä.

    Politiikan syksy alkaa kuun vaihteessa ja siihen asti on hyvä ottaa lunkimmin.

  3. Eikös se Kokoomuksen puoluekokous ole vasta ensi kesänä. Silloinhan se puheenjohtaja vasta valitaan. Saatan tosin olla tässäkin asiassa väärässä.

    1. Pentti, ihan oikeassa olet, mutta kyllä Orpo on aloittanut jo kampanjoinnin osaltaan jatkopesti mielessään.

  4. Kokoomus on ollut selvästi terävämpi, aktiivisempi ja näkyvämpi oppositiopuolue kuin persut.

    Taisi sen Soini tietää, kun aiemmin kertoi ettei Jussista ole oikeasti tuohon hommaan.

    Ulosanti on tökkivää, kulmikasta maiskuttelua ja aina jää vähän vajaaksi se, mikä oli homman ydin. Uskottavuusongelmaa on myös Putinin KGB-Kremlin suuntaan, vaikka se kovin yritetään kiistää.

    Kreml rahoittaa ja tukee avoimesti populistisia äärikoikeistolaisia liikkeitä Euroopassa, persut on vähän kysymysmerkki vielä. Sieltä on jo muutama tyyppi viittoillut Putinille kunniaa.

  5. Sehän heppu yrittää hajoittaa Eurooppaa ja aiheuttaa hämminkiä. Yhtenäinen EU kun on haitaksi kyseiselle herralle. Ne jotka veljeilee kyseisen herran kanssa ovat maansa viidennen kolonnan miehiä.

  6. Pariin viimeiseen ei voi kuin todeta, että päästäkää kissa ulos kun heräätte.

  7. Ei kenenkään tarvitse ulkopuolelta yrittää hajottaa Eurooppaa. EU tekee sen ihan itse. Sisältä päin.

  8. Halla- aho oli tänään aamulla radion haastattelussa. Aika pitkäänkin ja monesta asiasta puhuttiin. Yksi asia jäi erityisesti mieleeni, siinä Halla- aho sanoi tekevänsä Kokoomuksen kanssa mielellään yhteistyötä. Monta asiaa hän luetteli, mutta tietysti oli niitäkin joista hän oli erimietä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *