Geenit on mitä on

On kyllä positiivinen katsomus kun sanoo että joku 70 vuotias mies / nainen voi elää vielä 200 vuotta niiden geenien  ansiosta .

Tuollasta hulluutta silti voi joku tuoda esiin vaikka ei niissä mitään totta olekkaan no toivossa on hyvä elää ja uskossa kuolla .

Sanois lapamato nyt on kuitenkin kyse ihmisestä eikä lapamadosta vaikka ne  hänen tekonsa  ovatkin samaa luokkaa .

Kun mitä  ovat lapamadolla ala arvoisia kuitenkin kaikki tyynni .

Mutta katsotaan nyt tuo eka sata vuotis päivä sekin on monasti jo riittävä elinkaari oli taskussa rahaa taikka ei .

Kuten Antti Yrjö sanoisi käärin liinoissa ei ole taskuja jonne  ne fyrkat laittaisi eikä pilven päällä ole tavaratalojakaan .

Mutta moni elää juuri sen ajan jonka meille on annettu ollaan siinä vaan reaali ajassa oli meillä geenit aivan mitä vaan . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Jaa käyttäen:


12 Replies to “Geenit on mitä on”

 1. Periaatteessa geenimutaatio voi mahdollistaa, että ihminen eläisi tuhatkin vuotta. Jotkut valaat voivat elää yli 200 vuotta. Yhden viisimetrisen jäähain eli holkerin iäksi oli määritetty 400 vuotta. On kuitenkin kerrottu 7 -metrisistäkin holkereista.

  1. No ei verrata kalo ja ja muitakaan kilpikonnia ihmiseen, teoriassa ihminen voi elää vaikka kuinka pitkään jos ei satu kuoleen terv tepivaari

 2. Pitkäikäisyys liittyy hidaskasvuisuuteen. Minä olen ollut hidaskasvuinen, että sikäli. On vain tullut elettyä sikäli huolimattomasti, että mahdollisuudet ovat vähentyneet.

  Jäähai kasvaa noin sentin vuodessa, joten 7 -metrisen jäähai saattaa olla 700 -vuotias. Toki isompiakin yksilöitä voi olla.

  Isot saurukset maalla ja merillä olivat varmaan hyvin pitkäikäisiä.

  Tässä eräs jäähailöydös:

 3. ”No nyt on kysymys ihmistä eikä kaloista ei kilpikonnista terv tepivaari”

  Jaa, luulin että kyse oli geeneistä. Ehkä käytit vahingossa väärää sana, ehkä jatkossa olet huolellisempi.

  Geenimanipulaatiollakin ihmisen elinikää voitaneen muuttaa, mutta voi tulla mutaatioitakin luonnostaankin molempiin suuntiin eli elinikää lisääviä ja elinikää lyhentäviä.

  On tapauksia, että ihminen on kuollut toisella vuosikymmenellään käytyään läpi eri elämänvaiheet. Sitä en muista oliko kyseessä geenivaikutus vai mikä.

 4. On se tuolla avuksessa mitä blogi avaus tarkoittaa ehkä olis Markun itse olla tarkempi ja lukea tarkemmin terv tepivaari

 5. Et ehkä ymmärtänyt, että geenejä on muillakin olennoilla kuin ihmisillä. Tätä yllättävää tietoa voit soveltaa ajatellessani, mitä mahdollisuuksia geenien muuntelulla on ihmisen tapauksessa.

 6. Totta kyllä niitä geenejä on myös joka lajilla maapallolla en vaan ole kertonut ahventen geeneistä en kilpikonnien vaan pelkästään naisen ja miehen geeneistä terv tepivaari

 7. Kannattaisi antaa tämä geeniasia sellaisille asiantuntijoille, jotka siitä oikeasti tietävät.
  Siitä huolimatta väitän, että minun nykygeeneistäni löytyy jonkun 500 000 vuotta vanhan alkuihmisen geenejä.

 8. Aivan asia ei ole noinkaan kyllä geeneistä voi keskustella kuka vaan .
  Saattaa Heikissä hyvinkin olla vaikka miljoona vuotta sitten eläneen ihmisen geenejä .
  Itse en geeneistä tiedä mitään mutta ei se sulje keskustelun avaamista tälläkin saralla .
  Mutta olipa tuolla trumpilla mitkä geenit hyvänsä ei hään näe 200 vuotis päiväänsä elävänä se on faktaa terv tepivaari

 9. Ei se mikään fakta ole, vaan monen henkilön arvioima todennäköisyys. Tuskin kukaan kuitenkaan tietää, mitkä olisivat olleet Trumpin geenien antamat mahdollisuudet, jotka äijä lienee kuitenkin osittain pilannut elämänsä aikana.

  Voi hyvin olla niin, että äijällä on geenistö samanlainen kuin vanhoiksi eläneillä, jotka hekään eivät liene eläneet pitkäikäisyyden kannalta ihanteellisesti.

 10. Todennäköiseltä vaikuttaa, ettei lekuri hönkäissyt asiasta ihan tosissaan, vaan leikkiä laskien. Leikkisä lekuri saattaa elää hyvinkin pitkäikäiseksi.

Kommentoi