Kuka on vastaan kansalaisten turvallisuudesta

Kun vastustaa taikka ei tuo julki kantaansa vaikkapa polisiin resurssien nostossa ei voi kovi korkealle sellasta kannanottoa nostaa .

Onko siinä pelko siitä että oma väkeä joutuisi suurempi määrä kiinni ties mistä rikoksesta .

Pahinta on nuot talous rikokset joissa lähes aina kerrotaan niin suurista tappioista valtolle että leipä varas on sivu seikka vaikka ei sekään luvallista ole

Mutta kun katsoo vaikkapa Helsinkin poliisin lukumäärän ja sitten mennään toiseen päähän Suomea .

Tilanteet ovatkin aivan eri luokkaa Helsinkin alueella ne kilometri määrät ovat marginaalisia verrattuna vaikkapa Sodankylään .

Jossa partiolle saattaa tulla 200 km matkaa yhteen suuntaan .

Kyllä se ihminen on silloin kun perillä ovat on kylmennyt lopullisesti eikä varmuudella ole poliisin vikaa taikka syytä moinen asia .

Mutta tuo tavoite poliisin lukumäärissä on oikeasti minimi tavoite mieluummin näkisin poliisin lukumääräksi n 10 000 .

Ne jotka sitä asiaa pelkää saavat sitten pelätä liikenteeseen tulis ainakin jonkun moinen pelote .

Käsittääkseni kansan turvasta vastaa valtio hallituksen teoilla joille ei poliisin supistukset ole ollut parasta suojaa antavaa

Nykyisin tie liikenne on kun villissä lännessä seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

10 vastausta artikkeliin “Kuka on vastaan kansalaisten turvallisuudesta”

  1. Olisi hyvä strategia pitää Suomi sellaisena, että täällä olisi häiriötekijöitä mahdollisimman vähän.

    Poliitikoista Halla-aho on korostanut turvallisuuden merkitystä, mutta esimerkiksi vihreistön mielestä olisi hyvä saada säpinää kaduille ja muuallekin. Vihervasemmisto on oikein järjestänyt marsseja asiaa edistääkseen.

    Tämä käytännön politiikasta tällä kertaa.

    1. Se puoli joka ei kantaansa poliisien määrissä tuonut julki ei ollut vasemmisto eikä vihreät eikä kepu terv tepivaari

  2. Missähän päin Tepi ajelee kun kokee liikenteen villiksi länneksi. Toki joitakin höyrypäitä on ollut, on ja tulee olemaan ihan poliisien määärästä riippumatta. Miljoonia satsataan jo nyt nimenomaan liikennetuurvallisuuteen, hienoja kameratolppia joka saaren ja notkelmaan. Osan siitäkin rahasta saisi sijoittaa rattijuoppojen seulontaan.

    No rahalla saa ja hevosella pääsee, mitä enemmän poliiseja sen turvallisempi yhteiskunta. Mutta myös mitä enemmän hoitajia sen paremmat olot vanhuksilla, mitä enemmän lääkäreita sen parempi terveydenhoito mitä enemmän opettajia ja lastenhoitajia sen pienemmät ryhmäkoot jne jne.

    1. Kyllä se villi länsi tulee joka puolella Suomea vaikka vaan Muotialassa jossa meidän talon molokki pistettiin autolla pillunpäreiksi terv tepivaari

  3. Suomessa Poliisi ei ehdi vastata mistään kansallisesta turvallisuudesta. Sen prioriteetti 1. tehtävä on kerätä teiden varsilla kolehtia.

  4. No se kolehdin keruu on eräs Suomen poliisin tehtävistä ja olen aika varma että Helsinkin alueella poliisi on paikalla melkoisen nopeasti .
    Toista on vaikka sodankylässä jossa ensin ajetaan n 200km että päästään teko paikalle

  5. Valtiovallan päättäjät ”virkamiehineen” – edustajineen.!

    Tulleiden tapahtumien johdosta kuin siltä edeltäviltä tulevista koitoksista,ei oikein sapluuna ollut hoidettuna kun mm.poliisimäärääkin jahdattiin -…merkkiseksi.

    Pelättiinkö poliisivaltiota ?

  6. Ei Suomesta tule poliisi valtiota vaikka kuinka siitäkin koitetaan kättä vääntää mutta jos emme anna poliisille määrättyjä resursseja ei tarvitse suuresti ihmetellä että miksi poliisi ei tule kun sitä tarvitaan .
    Tieliikenteessä LP olisi syytä palauttaa sillä olis rauhoittava asia tienpäälle terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *