Kulmuni vei Kaikkosta kun tyhjää kuoriämpäriä

Voittamalla puolueensa puhj kisan selvin  numeroin 1092 Kaikkosen saadessa 829 ääntä

En nyt sitä pidä lainkaan ihmeenä tuo Herra kun on monesti tehnyt hiukan ns hommia ei ne voi olla ilman etteikö niitä olisi kepu kenttä väki myös homioinut

Jotain vanhaa tekemistä varmuudella toi Kaikkoselle vaalitaappion

Mutta kepulle tuo Kulmunin valinta on varmuudella parempi vaihtoehto on uusi tuore poliitikassa mutta terveitä juttuja häneltä tulee

Ja nousu johteeseen hän kepun johtaa seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Jaa käyttäen:


19 Replies to “Kulmuni vei Kaikkosta kun tyhjää kuoriämpäriä”

  1. Näin tulee käymään tai sitten käy niin että Kokoomus ja Kepulit yhdistyy, näissähän on näitä perseaukisia yrittäjiä ja uskovaisia kummassakin… Sehän voisi olla KoKe… 🤣

  2. Suuresti epäilenettä kuihtuisi miksikään Suomessa on eri jutut arvossaan kun Ruotsissa terv tepivaari

 1. Eiköhän sitä tullut itärajan puolelta vähän avustuksia. Kulmuni on Putinin pikavalintanumeroiden joukossa, se meinaa isoa rahaa ja apua näihin hommiin.

  Ei sillä etteikö Kaikkosella olisi syntilista merimailin mittainen mutta sentäs hän ajaa Suomen asioita.

  1. Valitettavasti Kulmunin ”meriitteihin” lukeutuu neukkulan ystävyysseuran puheenjohtajuus, minkä ymmärrrän neukkulamielisyydeksi.

   1. Sehän käy hyvin Kokoomuksen Stubin, Kataisen, Mykkäsen ja Risikon linjan kanssa, kaikkia näitä yhdistää toveri puolue Venäjällä. Se on faktaa.

 2. Mitäpä merkitystä sillä on jos Kulmuni on Suomi-Venäjä-seuran puheenjohtaja. Meillähän on joka suuntaan maailmassa eri valtioihin ystävyysseuroja ja se on pelkästään positiivista ja jopa tasapuolista.

 3. Aikamoinen ja osaava mimmi, jonka ainoa heikkous on kimittävä ääni esiintymisissä.
  Kielitaitoinenkin; suomi, ruotsi englanti ranska, venäjä.

  Nuo juttujen liitokset Venäjään ovat naurettavia muilta osin kuin, että Kulmuni on opiskellut Pietarissakin ja on Suomi-Venäjäseuran jäsen.

 4. Asia ei sinällään itseäni liikuta, mutta jos puhtaasti Keskusta puolueen kannalta asiaa ajattelee niin uskon Kulmunin olleen oikea valinta vs. Kaikkonen, joka on kyllä niin pahasti ryvettynyt kepuloinnissa vuosien varrella.

  Mielenkiintoista nähdä miten Keskusta tästä etenee ja mihin suuntaan.

 5. En missään mielessä ole keskustan kannattaja, kuten en minkään puolueen; niin vähän politiikasta ymmärrän. Mutta kun keskusta sentään painottaa suhteita, myöskin Venäjän suuntaan, pitkässä juoksussa se on suomalaistenkin etu. Toki Venäjän kauppa keskustalle on myöskin poliittinen kysymys mutta kuitenkin.

 6. Melkoisia salaliittoteorioita kehitellään aina, kun Suomen politiikassa jotakin tapahtuu. Ja aina se pääpiru majailee idässä.

   1. Ei ole hyökännyt mutta sodan on julistanut Suomelle yks valtio jolla nyt on kakka pöksyssään brexitin vuoksi terv tepivaari

 7. Kulmuni oli ihan hyvä valinta, tietää Keskustalle piristystä ja nousua ylöspäin. Kaikkonen olisi ollut jämähtäminen vanhaan harmaantuvaan ”äijäpuolueeseen”.

  Ei edes Helsingin lähikaupunkilaisuus ole eduksi maalaispuolueelle.

  1. … persuille harmaita hiuksia, vaikka Soininvaara tulkitsi asiaa siten, että Kulmuni voisi toimia persujen kanssa. Ei onnistu, koska kepu kallistuu hieman vasemmalle

 8. Jos Keskusta aikoisi hajottaa hallituksen lähtemällä siitä se edellyttäisi että Keskustan ja pääministeripuolueen välille olisi syntynyt sovittamatonta erimielisyyttä hallituksen politiikasta vaikka se olisikin vain tekosyy.. Tietenkin kliinisesti ajatellen Keskusta tai mikä tahansa hallituspuolue voisi lähteä mitään syytä ilmoittamatta, mutta täytyy olettaa että näin se ei voisi omaa poliittista uskottavuuttaan ajatellessaan toimia.

  Tässäkin tapauksessa pääministerillä olisi keinoja toimia. Hän voisi kilpailuttaa Kokoomuksen ja Perussuomalaiset Keskustan korvaajana hallituspuolueena. Äärimmäisenä keinona pääministeri voisi esittää tasavallan presidentille eduskunnan hajottamista ja uusia vaaleja perustellen tätä Keskustan kanssa syntyneellä ratkaisemattomalla poliittisella ristiriidalla – sillä samalla jolla Keskusta perustelisi hallituksesta eroamisaiettaan – ja hallituksen toimintakyvyn päättymisellä tämän johdosta.

  Presidentti joutuisi miettimään suostuisiko eduskunnan hajottamiseen. Hän suostuisi välttääkseen monitahoisen sisä- ja ulkopoliittisen kriisin mikä syntyisi vaihtoehtona olevan perussuomalaisen pääministerin valtaannostamisesta, kansakunnan jyrkästä polarisoitumisesta ja kansainvälisestä imagosyystä.

  Tämän tietäen Keskusta ei halua lähteä Rinteen hallitusta kaatamaan ja uusiin vaaleihin mikä tietäisi sille jyrkkenevää kutistumista. Hallitusyhteistyössä Perussuomalaisten ja Kokoomuksen kanssa se jauhautuisi olemattomiin niiden välissä. Keskusta on kuin onkin enemmän Rinteen hallituksen vanki kuin sen vanginvartija. Keskustan uuden nousun avaimet ovat nykyisessä hallitusyhteistyössä – ei sen ulkopuolella. Sen se hyvin itse tietää.

Kommentoi