Kummaa palo alttiutta rivitaloissa

Viime aikoina on ollut melkoisesti rivitalojen tulipaloja ympäri Suomen syitä ei useinkaan kerrota olisko sauna se josta ne palot sitten lähtee .

Useinhan ne ovat kerrostalo ja rivitaloissa  romun säilytys tila koska muuhn niistä ei todellisuudessa kyllä olekkaan .

Kun sitä noin käytetään olis kyllä se kiuas syytä iroittaa sähkö verkosta napsauttamalla se sulake irti jonka takana se kiuas on .

Se kun voi monellakin tapaa mennä päälle ja noin saadaa palo alkuun mutta romu koppina sen käyttö on hiukan kyseenalaista asiaa .

Mutta lähes viikottain saa lehdistä lukea näistä rivitalo paloista ympäri Suomeen .

Niissä pitäisi tehdä tutkimus mikä mättää että noin voi käydä . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

9 vastausta artikkeliin “Kummaa palo alttiutta rivitaloissa”

  1. Se mikä täällä meilläpäin paloi pari päivää sitten, taisi johtua siitä, kun laitetaan vaatteita sähköpatterin päälle kuivumaan. Se on melkoista uusavuttomuutta, tai pelkkää tyhmyyttä. Pitäisi hakata seinään ohjeet siitä, miten asuntoa käytetään.

    1. Pentti juuri näinon oikeassa elämässä aika usein ja hulluudeksi sitä ei voi sanoa vaan tyhmyydeksi terv tepivaari

  2. 60-70-lukujen rivitalot ovat hengenvaarallisia ellei uutta asuntojen välistä paloeristystä ole tehty. Alkuperäisissä niitä ei ollut.

    Palon syitä on useita: omat sähköviritelmät, huolimattomuus hellan käytössä, puhdistamattomat ja huoltamattomat kodinkoneet ( jääkaapin taustojen pöly), saunan kiuas ja vaatteiden kuivatus, kynttilät, savukkeet ja känni.

    1. Kiinalaiset sähkövehkeet ovat vaarallisia, jos noudattavat aitokiinalaista laatutasoa. Liekö niissä kaikissa ylikuumenemissuojaakaan, joka pistäisi piirin poikki?

    2. Noissa syissä moni pitää paikkansa ja vanhemmat rivitalot on varmuudella niitä joita on palanut terv tepivaari

  3. Meillä keksi pyykkikone kerran alkaa palaa kesken pesun. Puolen metrin lieskat nousi koneen takaa, vaimon kanssa raahattiin terassille ja siitä pyöräytettiin pihalle. Painoihan se kun oli vettä ja märkää pyykkiä täynnä, eikä koneessa ole mitään kahvoja joista voisi nostaa. Ei ollut kuin pari vuotta vanha, mutta vakuutus maksoi onneksi kaikken.

    1. Pesukone on yksi suurimpia palon aiheuttajia nykyään jätetään peseen ja mennään markettiin sitten kun tullaan talo on palanut kivijalkaan asti terv tepivaari

  4. Tuskinpa se pelkästää kiinalaiset tuotteet silti on muttenpa tiedä minulla kun ei ole sellasia kotona lainkaan eikä ihan heti edes tule terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *