Kummia juttuja maailmalta

Onneksi tuollasta ei Suomessa voi syntyä lainkaan mutta on sekin mahdollista tuskinpa kuitenkaan on .

Nimittäin Suomessa porakaivon reikään ei kukan mahdu, on vain muutaman tuuman kokoinen reikä kivessä .

En tiedä voiko metrin mittaista reikää edes sanoa porakaivoksi ilmeisesti voi no kaksi vuotias lapsi nyt kuitenkin löydettiin sellasen pohjalta kuolleena .

No löytö tehtiin muualla kun Suomessa .

Mutta mutta miksi tuollasta pääsee tapahtumaan se onkin eri juttu Seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

8 vastausta artikkeliin “Kummia juttuja maailmalta”

  1. Kun noita uutiskuvia katselee, niin näyttää sen olevan puolisen metriä kooltaan ja kerrotun mukaa yli sata metriä syvä. Eipä sinne muuten mahdu edes lapsi. Järkyttävä tapaus silti, kaikkea maailmalla tapahtuu.

  2. Noin on ja on Suomessa tuo asia sinänsä kunnossa kun tuo reikä ei ole kun noin muutaman tuuman kokoisia ei siis ole isoja .
    syviä ne ovat Suomessakkin toiset menee yli sadan metrin terv tepivaari

  3. Mahtuu hyvinkin Suomessa nuot porakaivot on n 5-6 tuumaa ja kun on tuon kokoinnen reikä se pitää tulpata ettei sinne putoa kukaan eikä liioin tipu mitään muutakaan roinaa .
    Pinta vesi on porakaivolle pahasta terv tepivaari

  4. Billy Wilderin ohjaama elokuva, kyyninen Tuhansien silmien edessä (Ace in the Hole, 1951), pääosassa Kirk Douglas, on yksi terävimmistä ja purevimmista mediasatiireista koskaan. Median ohjailemana tapauksesta kiinnostuva lammaslaumamainen suuri yleisökin siinä huomioidaan.

  5. Vähällä oli, ettei meikämannekin jäänyt alle kaksikymppisenä nelimetriseen kaivoon.

    Kaivoa tehtäessä olin muutama vuosi aiemmin laskeutunut pohjalle ja noussut ylös helposti nojautuen seinämään jalkojen tehdessä työtään karhealla pinnalla.

    Sitten myöhemmin minulta putosi kannu kaivoon. Laskeuduin alas helposti sitä noutamaan, mutta ylös nouseminen oli tosi vaikeaa, kun kaivonrenkaiden sisäpinta oli tullut liukkaaksi. Tällöin kuitenkin juuri ja juuri pääsin tänne vaarojen maailmaan takaisin.

    1. Porakaivo on kuitenkin aivan eri juttu et olisi Suomalaiseen porakaivoon päässyt putoon paitsi js mahdut n 5-6 tuuman reikään tuskin olisit mahtunut . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *