Niin se vuosi vaihtui

Olin  ukon kyljessä aina varttia vaille 11 00 sitten uskalsin mennä partsille ja oli siellä pauketta mutta kun ukko oli vieressä ei mua pelottanutkaan niin paljon .

Hyvää uutta vuotta 2019 kaikille en mää silti noista pommeista välitä ne pelkästään pitää kovaa melua  tuo tepivaari oli kirjurina ja kirjas mun mietelmät terv iraplikka ja tepivaari

Hyvää uutta vuotta 2019 koko kansalle

7 vastausta artikkeliin “Niin se vuosi vaihtui”

  1. Kiitos ja onnea vaan alkaneelle vuodelle. Harmi vaan kun jotkut eivät osaa käyttäytyä niiden ilotulitteiden kanssa. Useammastakin vammasta taas kerrotaan uutisissa, ei lainkaan hyvä juttu.

  2. Kiitos Pentti
    Noin on mutta jos niitä aletaan kieltämään ne tekee itse ”turva pommeja” joilla silvotaan käsiä ja silmiä vielä enemmän .
    Meillä aamulenkki takana nyt oli hiljasta ja kulku sen mukaista kaikki pommin tikut piti nuuhkia toiset pissittiin . terv tepivaari

  3. Joo samoin kun ollaan sisällä ulos ei suostu lähteen vaikka millä houkuttas eka kerta neljään vuoteen kun tuli partsille mun kanssa .
    Mutta kyllä se vaan on niin että kun isäntä on rauhallinen eipä se pelko koirallekkaan tule niin vahvasti päälle terv tepivaari

  4. Juu, vuosi vaihtui ja pauketta ei juurikaan kuulunut.
    Nyt tulee isoja märkiä ”rättejä” taivaan täydeltä.
    Hyvää uutta ja toivon mukaan myös rauhallista vuotta kaikille.

  5. Itse heräsin siinä 3.30 kun alkoi ihan hullu ilotulitus tuosta kadulta. Joku oli vissiin vähän myöhässä. Noh, puolen tuntia sitä kesti. Siitä huolimatta tai sen ansiosta vuosi vaihtui.

  6. Aina niitä on jotka istuu vaikkapa kapakassa ja ampuu kun tulevat kotiin olin muuten iraplikan kanssa samoin ajoin liikkeellä ja kyllä niitä paukahteluja tuli muistakin ilman suunnista .
    harvakseen tosin terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *